Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2016

Lederkurset LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 2016-2017

Lederkurs

Velkommen til lederkurset LIV Basic! LIV står for Ledere i vekst. Er du mellom 16 18 år og vil utvikle deg som leder? Da er LiV-basic noe for deg. KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Lederkurset LiV Basic Østlandet 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Lederkurset LIV Basic Trøndelag 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er, eller vil bli, leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Januar 2017

Lederakademiet - unge ledere med ansvar for leir og konfirmanter

Ferdighetskurs/-seminar

To helgesamlinger med innføring i planlegging, gjennomføring, bibel og gruppeoppgaver. Rolleavklaring, budsjett, økonomi. Aktiviteter og sosialt

Les mer
Februar 2017

LiV-kurs Øst Tsjekkia

Lederkurs

Siste samling for LiV Øst 2015 - 2017 går til Praha i Tsjekkia første del av vinterferien. Samlingen vil inneholde undervisning, kveldsavslutninger og sosialt opplegg. Vi skal også besøke Praha YMCA og bli kjent med deres arbeid, samt oppleve tsjekkisk kultur.

Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. GUV er gudstjeneste med liturgi, forkynnelse og musikk er tilrettelagt unge voksnes liv og uttrykk.

Mars 2017

LIV Identitet og tro Oslohelg

Lederkurs

LIV Identitet og tro Oslohelg er den nasjonale delen av kurset LIV Identitet og tro, som i 2016/2017 gjennomføres av Haugaland og Bjørgvin kretser. Helga arrangeres på Rønningen folkehøgskole, i tillegg til at deltakerne besøker en rekke arenaer i Oslo for "input" på feltet identitet og tro.

Les mer

Vinterleir på Jønnbu

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Jønnbu ligger idyllisk til med flotte omgivelser der mulighetene for skitur, alpint og leik er store!

Les mer

Vil du være med på pysjparty i Kurland kirke?

Annet

Går du i 6.,7. eller 8.klasse? Da er dette noe for deg! Hobbygrupper, makramè, brettspill, baking, konkurranser, andakt og skikkelig leir-kveld-program til slutt. Ta gjerne med en sketsj hvis du har. Vi lover å le oss nesten i hjel!

Les mer

Årsmøte - Asker og Bærum krets 2017

Annet

8.mars gudstjeneste

Gudstjeneste

Tema: Tro som motstandskraft og oppreisningskraft Ungdomskoret (Kulturskulen i Fjell), Elisabeth Lid Trøen (sax), Dametrio (sang) og Oddny Miljeteig bidrar under gudstjenesten. Gratis inngang. Kollekt til KFUK-KFUM Globalaksjonen. Kirkekaffi og temamøte i Centralkirken i etterkant.

Årsmøte i KFUK-KFUM Fana

Årsmøte

KFUK-KFUM Fana inviterer til vårt årsmøte. Årsmøtet er i Ungdomslokalet på Fana Menighetssenter. Innkalling og årsmøte vil bli sendt ut til alle direktemedlemmar i Hovudforeininga den 24. februar. Alle medlemmar som er fylt 15 år har røysterett ved årsmøtet.

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Barnefestivalen Sogn og Fjordane 2017

Anbefalt arrangement

Velkomen til Barnefestival i Førde laurdag 11. mars! I år skal vi prøve noko heilt nytt! Vi skal nemlig øve inn og framføre ein MUSIKAL - KFUK-KFUMs musikal Ingenting men alt - som handlar om tru, von og kjærleik i ei urettferdig verd. Samstundes vert det myldretorg, klatrepark, forming og leik.

Les mer

KULA & MYGGEN Festival 2017

Anbefalt arrangement

KULA & MYGGEN inviterer alle barn fra 5 til 13 år til en kjempefin dag i Norheim kirke! Vi skal lære fine sanger, du kan velge en gøyal aktivitet du vil være med på, og vi skal lage en gudstjeneste som er av, for og med barn. Håper DU har lyst til å komme :-)

Les mer

Årsmøte i Østfold krets

Årsmøte

Årsmøtet blir på Arena Moss Kirke-og kultursenter.

Les mer

JAKOBmesse

Gudstjeneste

Rammet av kjærlighet. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer.En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk, tekst, bønn. Som angår din hverdag. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

ÅRSMØTE I NORGES KFUK-KFUM TROMS KRETS 12. MARS 2017

Årsmøte

DET INVITERES TIL KRETSENS ÅRSMØTE SØNDAG 12. MARS kl. 20:00 Kveldsgudstjeneste kl. 19:00 i Kroken kirke. Kl. 20:00 Årsmøte Troms krets av KFUK-KFUM (møtelokale kjeller) Årsmøtedokument blir lagt ut her fortløpende! VEL MØTT! Med vennlig hilsen Eigil Granhøy-Markussen Styreleder

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer til årsmøte 14.mars kl.18-20 i Storsalen på Ynglingen. Innkalling og saksliste er sendt til alle einingar. Resterande sakspapir vert sendt ut seinast 4.mars. Alle einingar har representasjonsrett. Årsmøtet er det øvste demokratiske organet i kretsen. Vel møtt!

Årsmøte Haugaland KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Alle medlemmer er velkommen til kretsens årsmøte! Enheter sender representanter med tale- forslags- og stemmerett. Årsmøtet godkjenner regnskap og årsmelding, vedtar budsjett og tiltaksplan, og velger nye representanter til kretsstyret. Velkommen!

Les mer

Årsmøte 2017 i Hamar KFUK-KFUM, Ynglingen

Annet

Styret i Hamar KFUK-KFUM ønsker velkommen til årsmøte 2017 på Ynglingen. Vi minner samtidig om at saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styreleder snarest, senest 25.02.2016. Etter forhandlingene vil det være et sosialt samvær med servering av pizza. VELKOMMEN!

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda

Leir

Vi lager en ungdomsleir på Solhøgda, vi lover god stemning og godt humør.

Årsmøte 2017 Oslo og Akershus KFUK-KFUM

Årsmøte

Velkommen til årsmøte 2017 i Oslo og Akershus krets! Årsmøtet er åpent for alle kretsens medlemmer og enheter sender representanter med stemmerett. Vi serverer pølser kl. 16.30 og avslutter med GUV - gudstjeneste for unge voksne.

Pluss vinterleir

Leir

Pluss skal på vinterleir og vi reiser til Skogstad på Eina! Det blir en kjempe helg med felleskap, KjempePluss, Singdown, Bibeltimer, Lovsang, Andakter, God mat, Lek og morro og massevis av gode samtaler :) Leiren koster 250 for medlemmer av PLUSS eller 600 for ikkemedlmmer. Medlemsskap koster 150.

Kula og Myggen minifestival

Anbefalt arrangement

Velkommen til Kula og Myggen minifestival! Dette blir en aktivitetsdag for barne- og tweensgrupper (5-13 år). Det blir fellessamlinger, seminarer, sang, lek, musikk, forkynnelse og fellesskap! Dette blir gøy!

Les mer

Årsmøte Trøndelag KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i KFUK-KFUM Trøndelag 25. mars! Vi minner om årsmøte lørdag 25. mars 2017 i Prinsensgate 10 a i Trondheim. Det vil bli sendt ut nærmere opplysninger om tidspunkt og program, samt sakliste, senest 14 dager før møte (jfr.§ 4.3).

Les mer

Tweensseminar 2017 i Voksen kirke

Anbefalt arrangement

Velkommen til Tweensseminar for deg som går i 5. - 7. klasse! Gjennom spennende seminarer får du utvikle dine ferdigheter og kanskje lært noe helt nytt! Du får delta på morsomme kveldsprogram og aktiviteter, lære mer om tro og mulighet til å få venner fra hele landet.

Les mer

STYLE kurs

Lederkurs

STYLE er en forkortelse for Styre- og Lekekurs. Her samles alle ungdomsstyrene i Buskerud en helg på Blestølen for å utveksle erfaringer og bli inspirert av hverandre! Vi skal bli bedre kjent, lære av hverandre, lære hva det vil si å sitte i et styre og sist men ikke minst: vi skal leke masse!

Les mer
April 2017

Familiedag med påskeverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til familedag i Ynglingen! Påskeverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Bli med på ansiktsmaling, spill brettspill, bygg lego. Kafé med salg av kaffi, te, saft, kaker, hotdogs, m.m. Kom å forbered påsken sammen med oss!

JAKOBmesse

Gudstjeneste

Rammet av kjærlighet. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer.En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk, tekst, bønn. Som angår din hverdag. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Tabutordag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Palmehelg på Nesholmen

Anbefalt arrangement

Laurdag 8. til søndag 9. april blir det palmehelg på Nesholmen. Her er born med ein vaksen eller heile familien hjartleg velkommen til sosial og hyggelig døgn i godt lag. Det vert inne- og ute aktivitetar, gudsteneste, god mat og programkveld for små og store. Velkommen!!

Les mer

Påskeleir for ungdom 8. - 11. april Møre og Romsdal Krins

Anbefalt arrangement

Leir for ungdom fra 8. klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er to dager i skibakken.

Les mer

Påskeleir for barn

Anbefalt arrangement

Påskeleir for barn fra 4. - 7. klasse på Bondalseidet (Ørsta).

Les mer

PåskeTreff på Nesholmen

Anbefalt arrangement

Lyst på noen kjekke dagar med ein flott gjeng? Kom på Påsketreff – vi fortsetter den gode tradisjonen! Påsketreffet er rolegare enn andre leirar, men det blir mye moro, påskefeiring, ute- og inneaktivitetar, song og Jesus. Vi skal bruke tida godt i lag og kose oss.

Les mer

Påskeleir i Ulvik 2017

Anbefalt arrangement

Påskeleiren i Ulvik er en familieleir med lange tradisjoner. Leiren arrangeres av KFUK-KFUM og er åpen for alle som vil oppleve påskedagene sammen med andre familier. Vi har mange kjekke aktiviteter på programmet både for voksne, barn, og ungdom. Velkommen på leir!

Les mer

KFUK-dagen i Østfold 23.april

Annet

I år samarbeider KFUK-KFUM Østfold og Follo KFUK om KFUK-dagen søndag 23.april på Furuly i Råde. Vi legger opp til et variert program for kvinner i alle aldre! Blant annet får vi besøk av artist Marthe Wang.

Les mer

Landsmøte og KFUK-KFUM-lobby 2017

Anbefalt arrangement

Landsmøtet er KFUK-KFUMs høyeste demokratiske organ, der engasjerte KFUK-KFUMere fra hele landet møtes for å diskutere og stemme over viktige saker for organisasjonen. KFUK-KFUM-Lobby er et døgns demokratikurs for unge delegater(15-26 år) til Landsmøtet, døgnet før møtet starter. Send delegater!

Les mer
Mai 2017

Globalløp Haugesund 2017

Globalaksjonen

Løp for en bedre og mer rettferdig verden! Peacemaker Haugaland vil utfordre flest mulig til å bli med og løpe for en god sak, nemlig innsamling til KFUK-KFUM Global sitt fantastiske arbeid! Vi løper rundt Rådhusplassen, heier på hverandre, skaffer sponsorer og samler inn så mye vi klarer!

Vigdarheimdagen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Haugesund KFUK-KFUM inviterer alle KFUK-KFUM-ere til å være med på Vigdarheimdagen på Kristi Himmelfartsdag! Det blir gudstjeneste, aktiviteter for alle, natursti, kiosk og hyggelig fellesskap!

Knøttenatt 2017

Anbefalt arrangement

Liker du å bade, leke, synge, grille, spise god mat og få nye venner? Ingenting er så gøy som å være på Knøttenatt. Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen.

Les mer
Juni 2017

Leir for hele storfamilien - Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

9.-11.juni ønsker vi velkommen til vakre Hvaler og leirstedet vårt! På leiren får dere mulighet til både aktivitet og hvile: bading, kano, leke, bibel, kaffe, prat og fellesskap.

Les mer

GRATIS fellesreise til Spekter 2017 for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Annet

KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets sponser Spekterdeltakere 2017 med GRATIS fellestransport! Det blir enten buss eller tog, avhengig av antall. Avreise- og ankomsttidspunkt kommer vi tilbake til når vi veit detaljene. Meld deg på her! For spørsmål, ta kontakt med hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no

Les mer

Ten Singer? Bli med i kjempekor på SPEKTER!

Festival

KFUK-KFUM inviterer alle Ten Singere i Norge til å være med i et stort kor på hovedscenen på festivalen SPEKTER på Kalvøya!

Les mer

SPEKTER 2017

Anbefalt arrangement

Sommeren rykker stadig nærmere– og med den Spekter 2017! Påmeldingene har begynt å strømme inn og vi håper DU blir med på festivalmoro som Boblefotball og konsert med dePresno! Meld deg på innen 10. mars og få de billigste billettene!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

Dette er sommerens leir for deg som går i 3.-7.klasse ved utgangen av dette skoleåret! På trialeir kan du oppleve mye gøy og spennende: kanopadling, bading, være med på bibeltimer, lage ting, gjøre forskjellige aktiviteter, treffe noen du kjenner fra før og noen du ikke kjenner fra før!

Les mer

Tria Junior 2017

Anbefalt arrangement

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior en utrolig bra leir der du kan gjøre masse forskjellig - du kan bade, grille pinnebrød, padle kano og kajakk, lage smykker, prøve kjempehuska og mye mer. Vi skal dessuten lage en kjempefin gudstjeneste. Meld deg på!

Les mer
Juli 2017

KFUK-KFUM campen 2017

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Bare nåde”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

50+ på Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. BIbeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2017

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Sommerleir Vier 2017

Anbefalt arrangement

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Les mer
August 2017

Trialeir Strandheim 2017

Anbefalt arrangement

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Les mer

Trialeir Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Anbefalt arrangement

Endelig er det klart for tenåringsleir på Knattholmen igjen! Etter noen års hvile tilbyr vi nå leir for deg i alderen 13-16 år. Dette er leiren for deg som ønsker å møte andre ungdommer til en uke fylt med mange gode opplevelser!

Les mer

Lederkurset LIV Basic i Nordland

Annet

LIV BASIC NORDLAND Bli med på LIV Basic i Nordland KFUK-KFUM! LUDVIK + VÆR DEG SELV (12.-16. AUGUST 2017) Denne samlingen arrangeres parallelt med Konfirmantfestivalen på Folkehøgskolen Nord-Norge De neste 2 samlingene er lokale. Tid og sted etter avtale med lokale menigheter.

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Sensommertreff 2017

Anbefalt arrangement

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer

KFUK-helga på Tjellholmen på Hvaler

Anbefalt arrangement

25.- 27.august ønskes kvinner i alle aldre velkommen til årets KFUK-helg på Tjellholmen leirsted på Hvaler! Vi kan love ei helg med mye latter, inspirasjon, bading (for den som vil!), fellesskap, hvile og god mat.

Les mer
Oktober 2017

London 2017 - Team Heggedal

Annet