Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Mai 2017

KFUK-KFUM Personalsamling 2017

Annet

Personalsamling for alle ansatte i KFUK-KFUM avholdes 22. – 24. mai 2017 på "nye" Rønningen folkehøgskole.

Les mer

Vigdarheimdagen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Haugesund KFUK-KFUM inviterer alle KFUK-KFUM-ere til å være med på Vigdarheimdagen på Kristi Himmelfartsdag! Det blir gudstjeneste, aktiviteter for alle, natursti, kiosk og hyggelig fellesskap!

Knøttenatt 2017

Anbefalt arrangement

Liker du å bade, leke, synge, grille, spise god mat og få nye venner? Ingenting er så gøy som å være på Knøttenatt. Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen.

Les mer

GUV - Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. Kirkekaffe i Jakobsalen etter gudstjenesten.

Juni 2017

Sommeravslutning i St. Jakob

Gudstjeneste

Velkommen til sommeravslutning for St. Jakob pluss - for studenter og unge voksne.

Leir for hele storfamilien - Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

9.-11.juni ønsker vi velkommen til vakre Hvaler og leirstedet vårt! På leiren får dere mulighet til både aktivitet og hvile: bading, kano, leke, bibel, kaffe, prat og fellesskap.

Les mer

Sommarleirer på Nesholmen

Anbefalt arrangement

Velkommen til sommarleir på Nesholmen Leirstad - stedet der nesten alt kan skje. Vi har 3 leirer i år. Det blir sol, aktivitetar som m.a. bading og padling, fokustimar, is, leirbål og mykje meir. Meld på via blå påmeldingsknapp.

Les mer

Retreathelg på Vonhaug (Mjølfjell)

Annet

Bli med på retreathelg på Vonhaug, KFUK-KFUM-hytta på Mjølfjell. Det vil si en rolig og oppbyggelig helg, borte fra den hektiske hverdagen, der du kan reflektere og tenke over livet og troen i et trygt fellesskap med plass til både å tenke, lese, be, prate og oppleve, i vakre naturomgivelser.

Les mer

GRATIS fellesreise til Spekter 2017 for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Annet

KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets sponser Spekterdeltakere 2017 med GRATIS fellestransport! Det blir enten buss eller tog, avhengig av antall. Avreise- og ankomsttidspunkt kommer vi tilbake til når vi veit detaljene. Meld deg på her! For spørsmål, ta kontakt med hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no

Les mer

Fellesreise til SPEKTER 2017 fra Møre og Romsdal

Festival

Fellesreise for de som skal til SPEKTER 2017 på Kalvøya fra Møre og Romsdal.

Les mer

Fellesreise SPEKTER 2017 Haugaland krets

Annet

Vi organiserer fellesreise til Spekter 2017! Tur retur kr.1200,-. En vei kr.800,-. Avreise fra Bømlo, Sveio og Haugesund/Karmøy 23.juni kl.06:30/07:00. Retur 28.juni.

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER 2017 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER festivalen på Kalvøya 23.-28. juni 2017. Det er førstemann til mølla og vi har denne gang også innført "tidlig- / og "ta med en venn-pris" på transporten.

Les mer

Fellesreise Spekter KFUK-KFUM Bjørgvin krets

Annet

Fellesreise med buss frå Bergen til Spekter-festivalen på Kvaløya. Bindande påmelding. Kun påmelding tur/retur. Vi har 52 plassar på bussen. Oppmøte kl. 07:30 på Nygårdstangen bussparkering.

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets 2017

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise med tog til SPEKTER på Kalvøya 23-28. juni. Pris differensiert pga NSB priser over og under 16 år. kr 1100/1300 minus 100 i tidligrabatt. Mer informasjon følger.

Bli med i kjempekor på SPEKTER!

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM inviterer alle Ten Singere i Norge til å være med i et stort kor på hovedscenen på festivalen SPEKTER på Kalvøya!

Les mer

SPEKTER 2017

Anbefalt arrangement

Sommeren rykker stadig nærmere– og med den Spekter 2017! Påmeldingene har begynt å strømme inn og vi håper DU blir med på festivalmoro som Boblefotball og konsert med dePresno! Meld deg på innen 10. mars og få de billigste billettene!

Les mer

Sommerklubben 2017

Anbefalt arrangement

Sommerklubben er et tilbud for barn fra 4. - 7. klasse i samarbeid med Bærum kommune. Vi holder åpent på hverdager fra kl. 09:00 - 16:00. Her kan barna bade, sole seg, grille, kajakkpadle, ha sandslottkonkurranse, spille fotball og fiske krabber i vakre omgivelser på Kalvøya ved Sandvika.

Les mer

Ledere på Nittedal konfleirer

Festival

Menighetene i Nittedal skal selvfølgelig på leir i år også og til det så tenger vi gode ledere! Håper du har lyst til å være med å lage en god leir for årets konfirmanter! Leir 1: 26.-30. juni Leir 2: 12.-16. august

Trialeir på Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

Dette er sommerens leir for deg som går i 3.-7.klasse ved utgangen av dette skoleåret! På trialeir kan du oppleve mye gøy og spennende: kanopadling, bading, være med på bibeltimer, lage ting, gjøre forskjellige aktiviteter, treffe noen du kjenner fra før og noen du ikke kjenner fra før!

Les mer

Tria Junior 2017

Anbefalt arrangement

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior en utrolig bra leir der du kan gjøre masse forskjellig - du kan bade, grille pinnebrød, padle kano og kajakk, lage smykker, prøve kjempehuska og mye mer. Vi skal dessuten lage en kjempefin gudstjeneste. Meld deg på!

Les mer
Juli 2017

KFUK-KFUM-campen 2017

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Bare nåde”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

50+ på Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2017

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Sommerleir Vier 2017

Anbefalt arrangement

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Les mer
August 2017

SOMMERTREFF NORD-NORGE

Anbefalt arrangement

Norges KFUK/KFUM sin nye base i nord blir i august stedet for en leir vi skaper sammen, med påfyll av både det ene og det andre slaget. Dette er en god mulighet til å bli kjent både med dette fine stedet, og med mennesker i alle aldre som ønsker å være del av KFUK/KFUM-familien!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2017

Anbefalt arrangement

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt.

Les mer

Trialeir Strandheim 2017

Anbefalt arrangement

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Les mer

Trialeir Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Anbefalt arrangement

Endelig er det klart for tenåringsleir på Knattholmen igjen! Etter noen års hvile tilbyr vi nå leir for deg i alderen 13-16 år. Dette er leiren for deg som ønsker å møte andre ungdommer til en uke fylt med mange gode opplevelser!

Les mer

Global Week 2017

Anbefalt arrangement

Welcome to Global Week 2017! You will be able to experience meaningful, social and fun activities such as workshops, seminars, discussions and other fun recreational events where you will learn about what we can do to influence others, make change, and work towards the Sustainable Development.

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Sensommertreff 2017

Anbefalt arrangement

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer

LØFT - Ungdomslederweekend

Lederkurs

Oppstartsweekend for alle ungdomdlederne i KFUK-KFUM Fana. MILK 17/18 er med HELE helgen Styremedlemmer i enheter og andre som har lyst er med HELE helgen Det er også mulig å være med bare lørdag og søndag. Vi avslutter weekenden med å ta imot de nye konfirmantene på presentasjonsgudstenestene.

KFUK-helga på Tjellholmen på Hvaler

Anbefalt arrangement

25.- 27.august ønskes kvinner i alle aldre velkommen til årets KFUK-helg på Tjellholmen leirsted på Hvaler! Vi kan love ei helg med mye latter, inspirasjon, bading (for den som vil!), fellesskap, hvile og god mat.

Les mer
September 2017

Lederkurset LIV Basic Rogaland 2017-2018

Lederkurs

Velkommen til lederkurset - Ledere i vekst. Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er LiV-basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

LIV Basic KFUK-KFUM Buskerud, Vestfold og Telemark 17/18

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Lederkurset LIV Basic Bjørgvin 2017-2018

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Gospel Gathering 2017

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en årlig gospelfestival som arrangeres på Sola Kulturhus av KFUK-KFUM Rogaland krets i samarbeid med Ten-sing- gruppene Confession, Sky Sing og Lura Ten-Sing. Festivalen består av workshops, seminarer, konserter, ungdomsgudstjeneste m.m. Det er mulig for overnatting på Ljosheim.

Les mer
Oktober 2017

London 2017 - Team Heggedal

Annet