Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2016

Lederkurset LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 2016-2017

Lederkurs

Velkommen til lederkurset LIV Basic! LIV står for Ledere i vekst. Er du mellom 16 18 år og vil utvikle deg som leder? Da er LiV-basic noe for deg. KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Lederkurset LiV Basic Østlandet 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Lederkurset LIV Basic Trøndelag 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er, eller vil bli, leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Lederkurset LIV Basic Bjørgvin 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. Her kan du melde deg på LIV Basic i KFUK-KFUM Bjørgvin.

Les mer
Oktober 2016

LIV Identitet og tro KFUK-KFUM Bjørgvin 2016-2017

Lederkurs

Kurset «Leder i Vekst: Identitet og tro» gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Kurskvelder er 4/10-16, 29/11-16 og 4/4-17 og nasjonal kurshelg i Oslo 2-5/3-17.

Les mer
November 2016

Prosjekt Nettverk

Annet

Vil du være med på et helt nytt integreringsprosjekt for enslige mindreårige, som gjør at de som har bodd her kort kan integreres med de som har bodd her lenge? Vi har planlagt tre ganger før jul der vi kan møtes å bli kjent - bli med en, to eller alle!

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin MILK kurs 2016/2017

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer
Januar 2017

PK og Hans Martin presenterer ShowShow!

Konsert/forestilling

Tidenes show, i god og ekte Show-show-stil. Som vist i Litomysl

FagDagGruppeRød

Annet

Dette er en ingress, her kan man skrive litt kort og godt om arrangementet :-)

Les mer

Superduperarrangementet

Annet

Bli med på et superdupert arrangement!

Fagdagtestest

Leir

Les mer

Fagdagtest 123

Annet

FAGDAG BLÅ OG GUL

Annet

FagDagBlåogGul

Nattcup

Moro på NattCup med Blått og Gult Lag

FAGDAG GUL ER KUL

Festival

For folk færrest!

Test

Festival

Jeei

Spillekveld på fagdagen

Øvingshelg

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer. Kveldens tema er KUNSTEN Å DREPE.

TrønderRøre 2017

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Trøndelag inviterer igjen til TrønderRøre 2017! Helgen blir fylt av aktiviteter som seminarer, felleskor, åpen scene og singspiration. Du vil få oppleve stemninga på kampkveld, stå opp for andre ved å løpe globalløp og ikke minst: bli kjent med folk som er like gira som deg!

Les mer

Skiweekend på Blestølen

Leir

Lær å gå på ski! Åpent for både barn og voksne. United Sisters er initiativtaker til denne helgen, og vi har med oss en ekte ski-instruktør

FagdagBlådag

Annet

GØY!

Haugesundbonanza

Dugnad

Haugesund + Tøyen = sant

Ingrid Elise og Torgeirs super arrangement - jabbadabbadu

Leir

En heidundranes snarvisitt til Hawaii. Vi lover jabbadabbadu-feeling hele helga på den vakre øya Hawaii. Ta med morra di! Bestemorra de har også lov. <3

Lederakademiet - unge ledere med ansvar for leir og konfirmanter

Ferdighetskurs/-seminar

To helgesamlinger med innføring i planlegging, gjennomføring, bibel og gruppeoppgaver. Rolleavklaring, budsjett, økonomi. Aktiviteter og sosialt

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2017

Anbefalt arrangement

VINTERFESTIVAL! Show! Seminarer! Globalløp! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat og god prat! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen! Ten Sing Norway kommer - kommer du?

Les mer

TRIA OL

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

VINTERENS STORE HAPPENING
: BLI MED PÅ TRIA OL!! Sett av dagen lørdag 28. januar 2017! KFUK-KFUM inviterer deg til å bli med på Tria OL – et dagsarrangement fullt av morsomme vinteraktiviteter. Vi starter dagen kl. 10 på skileiken på Skuisletta.

Les mer

Tweenfestival på Gruben

Festival

Vi ønsker deg velkommen til Tween Festival på Gruben. Tween kommer av det engelske ordet between som betyr mellom. Du som går i 5.-7. klasse er midt mellom å være barn og på vei mot å bli ungdom. Nordland KFUK-KFUM har derfor laget en festival som passer spesielt godt for både gutter og jenter .

Februar 2017

VinterTreff Sogn og Fjordane 2017

Anbefalt arrangement

Velkommen til VinterTreff i Førde! Her blir det innebandyturnering, konsert, seminar, Singspiration, Fokustime, KrinsKrams og Ten Sing Norway kjem!!!

Les mer

VinterTreff 2017 på Hareid

Anbefalt arrangement

Hareid Ten Sing inviterer alle ungdommar mellom 13 og 19 år til tidenes ungdomsfestival Hareid helga 3.-5. februar. Tema for helga: Gods Squad!

Les mer

Volleyballtreff for konfirmanter i Namdalen

Festival

Det arrangeres nå Volleyballtreff for konfirmantene i Namdalen for 31. gang. Det starter med felles program med gudstjeneste og program med Ruben Gazki, http://www.svindlermedstil.no/ Det er ca. 250 deltakere, 32 lag og det spilles ca. 50 kamper.

Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. GUV er gudstjeneste med liturgi, forkynnelse og musikk er tilrettelagt unge voksnes liv og uttrykk.

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Vintertreff Østlandet 2017

Anbefalt arrangement

Bli med på tidenes Vintertreff i Lommedalen i februar! KFUK-KFUM Asker & Bærum og Oslo & Akershus lover kule show, kampkveld, aktiviteter, quiz, lek, og ikke minst masse bra folk å bli kjent med. Ta med deg selv, ta med vennene dine, ta med gruppa di - bare kom!

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2017

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss!

Les mer

VINTERTREFF PÅ GEILO

Leir

I år tar vi en pause fra Ten Sing festivalen for å dra på vintertreff på Geilo. Det blir en rolig helg med god tid til å treffe gamle og nye venner. Det blir og underholdning, konserter, masse flotte folk, og ikke minst en lørdag i et av Norges beste skianlegg!

Les mer

Barne festival

Festival

Kretsstyret i Troms inviterer til Barne Seminar i Kroken Kirke. Arrangementet i sammensatt med besøk av Ten Sing Norway fra 10 - 15 februar 2017

Les mer

LiV-kurs Øst Tsjekkia

Lederkurs

Siste samling for LiV Øst 2015 - 2017 går til Praha i Tsjekkia første del av vinterferien. Samlingen vil inneholde undervisning, kveldsavslutninger og sosialt opplegg. Vi skal også besøke Praha YMCA og bli kjent med deres arbeid, samt oppleve tsjekkisk kultur.

Noen på noe i hjertet

Foredrag/samtale

Det er mange ting man grubler på som ung kristen, og vi vil gjerne tilby et arrangement av høy kvalitet og høy relevans vi selv ville prioritert på regnfulle søndagskvelder. På Noen med noe på hjertet inviterer vi til en kveld som har fokus på å leve som kristne i dagens samfunn.

Fagdagblågultest

Nattcup

Heidundrende arrangement

Gudstjeneste for Unge Voksne

Gudstjeneste

Velkommen til GUV. GUV er gudstjeneste med liturgi, forkynnelse og musikk er tilrettelagt unge voksnes liv og uttrykk.

Ten Sing festival

Annet

Mars 2017

Gul og blå Fagdag

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Vinterleir på Jønnbu

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Jønnbu ligger idyllisk til med flotte omgivelser der mulighetene for skitur, alpint og leik er store!

Les mer

Tabutorsdag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Barnefestivalen Sogn og Fjordane 2017

Anbefalt arrangement

Velkomen til Barnefestival i Førde laurdag 11. mars! I år skal vi prøve noko heilt nytt! Vi skal nemlig øve inn og framføre ein MUSIKAL - KFUK-KFUMs musikal Ingenting men alt - som handlar om tru, von og kjærleik i ei urettferdig verd. Samstundes vert det myldretorg, klatrepark, forming og leik.

Les mer

KULA & MYGGEN Festival 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

KULA & MYGGEN inviterer alle barn fra 5 til 13 år til en kjempefin dag i Norheim kirke! Vi skal lære fine sanger, du kan velge en gøyal aktivitet du vil være med på, og vi skal lage en gudstjeneste som er av, for og med barn. Håper DU har lyst til å komme :-)

Årsmøte Haugaland KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Alle medlemmer er velkommen til kretsens årsmøte! Enheter sender representanter med tale- forslags- og stemmerett. Årsmøtet godkjenner regnskap og årsmelding, vedtar budsjett og tiltaksplan, og velger nye representanter til kretsstyret. Velkommen!

Kula og Myggen minifestival

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til Kula og Myggen minifestival i Bergen. Dette blir en aktivitetsdag for barne- og tweensgrupper (5-13 år)! Det blir fellessamlinger, seminarer, lek og show. Mer informasjon og påmeldingsfrist kommer i januar.

Årsmøte Trøndelag KFUK-KFUM 2017

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i KFUK-KFUM Trøndelag 25. mars! Vi minner om årsmøte lørdag 25. mars 2017 i Prinsensgate 10 a i Trondheim. Det vil bli sendt ut nærmere opplysninger om tidspunkt og program, samt sakliste, senest 14 dager før møte (jfr.§ 4.3).

Les mer

STYLE kurs

Lederkurs

STYLE er en forkortelse for Styre- og Lekekurs. Her samles alle ungdomsstyrene i Buskerud en helg på Blestølen for å utveksle erfaringer og bli inspirert av hverandre! Vi skal bli bedre kjent, lære av hverandre, lære hva det vil si å sitte i et styre og sist men ikke minst: vi skal leke masse!

Les mer
April 2017

Familiedag med påskeverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til familedag i Ynglingen! Påskeverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Bli med på ansiktsmaling, spill brettspill, bygg lego. Kafé med salg av kaffi, te, saft, kaker, hotdogs, m.m. Kom å forbered påsken sammen med oss!

Tabutordag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Palmehelg på Nesholmen

Leir

Laurdag 8. til søndag 9. april blir det palmehelg på Nesholmen. Her er born med ein vaksen eller heile familien hjartleg velkommen til sosial og hyggelig døgn i godt lag. Det vert inne- og ute aktivitetar, gudsteneste, god mat og programkveld for små og store. Velkommen!!

PåskeTreff på Nesholmen

Leir

Velkommen til PåskeTreff på Nesholmen 2017!

Landsmøte og KFUK-KFUM-lobby 2017

Anbefalt arrangement

Landsmøtet er vårt høyeste demokratiske organ. Her møtes engasjerte KFUK-KFUMere fra hele landet for å diskutere/stemme over viktige saker for organisasjonen. Døgnet før blir det demokratikurs for unge delegater. NÅ er tida for å nominere kandidater til Forbundsstyret & melde inn saker! Frist 30.11.

Les mer
Mai 2017

Globalløp Haugesund 2017

Globalaksjonen

Løp for en bedre og mer rettferdig verden! Peacemaker Haugaland vil utfordre flest mulig til å bli med og løpe for en god sak, nemlig innsamling til KFUK-KFUM Global sitt fantastiske arbeid! Vi løper rundt Rådhusplassen, heier på hverandre, skaffer sponsorer og samler inn så mye vi klarer!

Vigdarheimdagen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Haugesund KFUK-KFUM inviterer alle KFUK-KFUM-ere til å være med på Vigdarheimdagen på Kristi Himmelfartsdag! Det blir gudstjeneste, aktiviteter for alle, natursti, kiosk og hyggelig fellesskap!

Knøttenatt 2017

Leir

Liker du å bade, leke, synge, grille, spise god mat og få nye venner? Ingen ting er så gøy som å være på Knøttenatt. Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen.

Les mer
Juni 2017

SPEKTER 2017

Anbefalt arrangement

Spekter ble en så stor suksess at vi i 2017 ønsker at det skal vare en dag til! Festivalen blir derfor fra 23.-28 juni! Vil du mimre eller lurer du på hva festivalen går ut på? Sjekk ut denne videoen! Bilettsalget starter 1. desember.

Les mer

Tria Junior 2017

Leir

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior er for deg som ønsker en fantastisk og fartsfull leir med mange aktiviteter, kristent fellesskap og mange flotte deltakere!

Les mer
Juli 2017

50+ på Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til. Pris kommer.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Leir

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. BIbeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Leir

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. BIbeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer
August 2017

Trialeir Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Anbefalt arrangement

Endelig er det duket for TEN-LEIR på Knattholmen! Vi ønsker alle ungdommer i alderen 13-16 år velkommen til en uforglemmelig uke på Knattholmen!

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Sensommertreff 2017

Leir

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer