Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Juni 2017

Sommarleirer på Nesholmen

Leir

Velkommen til sommarleir på Nesholmen Leirstad - stedet der nesten alt kan skje. Vi har 3 leirer i år. Det blir sol, aktivitetar som m.a. bading og padling, fokustimar, is, leirbål og mykje meir. Meld på via blå påmeldingsknapp.

Les mer

GRATIS fellesreise til Spekter 2017 for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Annet

KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets sponser Spekterdeltakere 2017 med GRATIS fellestransport! Det blir enten buss eller tog, avhengig av antall. Avreise- og ankomsttidspunkt kommer vi tilbake til når vi veit detaljene. Meld deg på her! For spørsmål, ta kontakt med hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no

Les mer

Fellesreise til SPEKTER 2017 fra Møre og Romsdal

Festival

Fellesreise for de som skal til SPEKTER 2017 på Kalvøya fra Møre og Romsdal.

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER 2017 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER festivalen på Kalvøya 23.-28. juni 2017. Det er førstemann til mølla og vi har denne gang også innført "tidlig- / og "ta med en venn-pris" på transporten.

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets 2017

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise med tog til SPEKTER på Kalvøya 23-28. juni. Pris differensiert pga NSB priser over og under 16 år. kr 1100/1300 minus 100 i tidligrabatt. Mer informasjon følger.

Bli med i kjempekor på SPEKTER!

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM inviterer alle Ten Singere i Norge til å være med i et stort kor på hovedscenen på festivalen SPEKTER på Kalvøya!

Les mer

SPEKTER 2017

Anbefalt arrangement

SPEKTER er nå i full gang på Kalvøya! Sola skinner, festivallåta runger i sirkusteltet, og programmet er tett og knallbra med korseminar, capture the flag, tivoli, teater og tidebønn, konserter, og engasjerende innlegg og debatter. Dagspass får du kjøpt ved ankomst - VELKOMMEN!

Les mer

Sommerklubben 2017

Anbefalt arrangement

Sommerklubben er et tilbud for barn som begynner i 5.klasse til 7. klasse i samarbeid med Bærum kommune. Vi holder åpent på hverdager fra kl. 09:00 - 16:00. Her kan barna bade, sole seg, grille, kajakkpadle, ha sandslottkonkurranse og fiske krabber i vakre omgivelser på Kalvøya ved Sandvika.

Les mer

Ledere på Nittedal konfleirer

Festival

Menighetene i Nittedal skal selvfølgelig på leir i år også og til det så tenger vi gode ledere! Håper du har lyst til å være med å lage en god leir for årets konfirmanter! Leir 1: 26.-30. juni Leir 2: 12.-16. august

Trialeir på Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

Dette er sommerens leir for deg som går i 3.-7.klasse ved utgangen av dette skoleåret! På trialeir kan du oppleve mye gøy og spennende: kanopadling, bading, være med på bibeltimer, lage ting, gjøre forskjellige aktiviteter, treffe noen du kjenner fra før og noen du ikke kjenner fra før!

Les mer

Tria Junior 2017

Anbefalt arrangement

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior en utrolig bra leir der du kan gjøre masse forskjellig - du kan bade, grille pinnebrød, padle kano og kajakk, lage smykker, prøve kjempehuska og mye mer. Vi skal dessuten lage en kjempefin gudstjeneste. Meld deg på!

Les mer
Juli 2017

KFUK-KFUM-campen 2017

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Bare nåde”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

50+ på Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til.

Les mer

Sommerleir på Vigdarheim 2017

Leir

KFUK-KFUM ønsker å gi deg en morsom og minnerik sommer. Vi inviterer derfor til Familieleir 7.-10.juli 2017 og Tweenleir for 10-14-åringer 10.-13.juli 2017 på Vigdarheim leirsted i Sveio.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2017

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Sommerleir Vier 2017

Anbefalt arrangement

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Les mer
August 2017

SOMMERTREFF NORD-NORGE

Anbefalt arrangement

Norges KFUK/KFUM sin nye base i nord blir i august stedet for en leir vi skaper sammen, med påfyll av både det ene og det andre slaget. Dette er en god mulighet til å bli kjent både med dette fine stedet, og med mennesker i alle aldre som ønsker å være del av KFUK/KFUM-familien!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2017

Anbefalt arrangement

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt.

Les mer

Trialeir Strandheim 2017

Anbefalt arrangement

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Les mer

Trialeir Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Anbefalt arrangement

Endelig er det klart for tenåringsleir på Knattholmen igjen! Etter noen års hvile tilbyr vi nå leir for deg i alderen 13-16 år. Dette er leiren for deg som ønsker å møte andre ungdommer til en uke fylt med mange gode opplevelser!

Les mer

Sommertur Nanset Ten Sing

Leir

Nanset Ten Sing skal på tur i sommer! Ferden går denne gangen nordover gjennom Gudbrandsdalen til Trondheim. På veien blir det først et par hyggelige dager ved Mjøsa på Hamar. Sommertur med Ten Sing betyr nye venner, gamle venner, flashmob, kafé-besøk, CTF, digg mat, allsang, grupper og bussradio!

Global Week 2017

Anbefalt arrangement

Welcome to Global Week 2017! You will be able to experience meaningful, social and fun activities such as workshops, seminars, discussions and other fun recreational events where you will learn about what we can do to influence others, make change, and work towards the Sustainable Development.

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Padleleir på Holesanden 2017

Leir

Padleleiren for barn født 2004 til 2007 og som liker vann, natur, leirliv, leik og moro.

Les mer

Sensommertreff 2017

Anbefalt arrangement

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer

LIV Identitet og tro Haugaland 2017-2018

Lederkurs

Kurset Leder i Vekst: Identitet og tro gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Du blir bedre kjent med deg selv, du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet.

Les mer

LØFT - Ungdomslederweekend

Lederkurs

Oppstartsweekend for alle ungdomdlederne i KFUK-KFUM Fana. MILK 17/18 er med HELE helgen Styremedlemmer i enheter og andre som har lyst er med HELE helgen Det er også mulig å være med bare lørdag og søndag. Vi avslutter weekenden med å ta imot de nye konfirmantene på presentasjonsgudstenestene.

Pappa-barn-helg 2017

Leir

Leir for fedre/mannleg foresatte med born i alle aldre!

Les mer

KFUK-helga på Tjellholmen på Hvaler

Anbefalt arrangement

25.- 27.august ønskes kvinner i alle aldre velkommen til årets KFUK-helg på Tjellholmen leirsted på Hvaler! Vi kan love ei helg med mye latter, inspirasjon, bading (for den som vil!), fellesskap, hvile og god mat.

Les mer
September 2017

Ledere i vekst Basic Rogaland 2017-2018

Anbefalt arrangement

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

LIV Basic Haugaland 2017-2018

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. Peder Undheim, deltaker 2016-17, beskrev kurset slik: «LIV-kurset er med på å styrke deg som menneske, leder, din kristne tro og ditt sosiale nettverk.»

Les mer

Ledere i vekst Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 2017-2018

Anbefalt arrangement

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Global ledelse Haugaland 2017-2018

Lederkurs

Gjennom LIV Global ledelse blir du kjent med KFUK-KFUM som global bevegelse, og lærer å bli en «global ungdomsleder». Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer

MILK Bodø

Lederkurs

Les mer

Ledere i vekst Basic Bjørgvin 2017-2018

Anbefalt arrangement

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere i vekst Basic Østlandet 2017-2018

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Gospel Gathering 2017

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en årlig gospelfestival som arrangeres på Sola Kulturhus av KFUK-KFUM Rogaland krets i samarbeid med Ten-sing- gruppene Confession, Sky Sing og Lura Ten-Sing. Festivalen består av workshops, seminarer, konserter, ungdomsgudstjeneste m.m. Det er mulig for overnatting på Ljosheim.

Les mer

Unge Voksne tur

Annet

Etter stor etterspørsel arrangeres det tur for unge voksne i KFUK-KFUM! Denne gang er det arrangert gjennom "Ut på tur i skog og mark" gjennom Blindern KFUK-KFUM, og er åpent for alle i alderen 19-30 år!

Les mer
Oktober 2017

Ledere i vekst Identitet og tro Bjørgvin 2017-2018

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» bygger på Ledere i vekst Basic og gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Kurskvelder er 3.oktober 2017, 12.desember 2017 og 10.april 2018, samt nasjonal kurshelg i Oslo 22.-25.februar 2018.

Les mer

London 2017 - Team Heggedal

Annet

Tweensfestival i Åsane 2017

Festival

I oktober braker det løs igjen! Bli med på tweensfestival for 10-13 åringer! Fellessamlinger, lek, forkynnelse, seminarer, nye venner, singspiration, globalløp, show, musikk, gudstjeneste, engaskjement og felleskap! Programmet vil foregå i Åsane kirke, overnatting på U- Phil videregående skole.

Les mer
November 2017

Barnefestivalen Østlandet 2017

Festival

Tema for årets barnefestival er STÅ OPP som og er navnet på KFUK-KFUM sin nye musikal som vi skal bli bedre kjent med på festivalen. Det blir show, seminarer, gudstjenester og mye annet morro på Rønningen folkehøgskole 3.-5. september.

Les mer