Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2016

Lederkurset LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 2016-2017

Lederkurs

Velkommen til lederkurset LIV Basic! LIV står for Ledere i vekst. Er du mellom 16 18 år og vil utvikle deg som leder? Da er LiV-basic noe for deg. KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Lederkurset LIV Basic Trøndelag 2016-2017

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er, eller vil bli, leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Mars 2017

Tweensseminar 2017 i Voksen kirke

Anbefalt arrangement

Velkommen til Tweensseminar for deg som går i 5. - 7. klasse! Gjennom spennende seminarer får du utvikle dine ferdigheter og kanskje lært noe helt nytt! Du får delta på morsomme kveldsprogram og aktiviteter, lære mer om tro og mulighet til å få venner fra hele landet.

Les mer

STYLE kurs

Lederkurs

STYLE er en forkortelse for Styre- og Lekekurs. Her samles alle ungdomsstyrene i Buskerud en helg på Blestølen for å utveksle erfaringer og bli inspirert av hverandre! Vi skal bli bedre kjent, lære av hverandre, lære hva det vil si å sitte i et styre og sist men ikke minst: vi skal leke masse!

Les mer
April 2017

Barnefestival Birkenlund 2017

Annet

På barnefestivalen inviteres du ti to dager med masse artig og variert program. Her blir det show, dans, sang, bra band, bibeltime, pizza og godteri, sovesal, gudstjeneste og masse ulike aktiviteter og velge mellom. Temaet for barnefestivalen er "Stå opp! Vær deg selv-stå opp for andre."

Familiedag med påskeverksted

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Velkommen til familedag i Ynglingen! Påskeverksted for barn og tweens og lekekrok for de minste. Bli med på ansiktsmaling, spill brettspill, bygg lego. Kafé med salg av kaffi, te, saft, kaker, hotdogs, m.m. Kom å forbered påsken sammen med oss!

JAKOBmesse

Gudstjeneste

Rammet av kjærlighet. En eksistensiell og poetisk messe med utgangspunkt i kjærlighetens gleder og utfordringer.En bibeltekst møter en moderne tekst i rammer av lyd, lys og en gjennomarbeidet regi. Musikk, tekst, bønn. Som angår din hverdag. Musikk: Karoline Krüger. Tekster: Erik Hillestad.

Tabutordag

Foredrag/samtale

Hver måned inviteres gjester til å snakke om et gitt tabu. Håvard Nyhus leder samtalen. Mer informasjon om tema og kveldens gjest kommer.

Palmehelg på Nesholmen

Anbefalt arrangement

Laurdag 8. til søndag 9. april blir det palmehelg på Nesholmen. Her er born med ein vaksen eller heile familien hjartleg velkommen til sosial og hyggelig døgn i godt lag. Det vert inne- og ute aktivitetar, gudsteneste, god mat og programkveld for små og store. Velkommen!!

Les mer

Påskeleir for ungdom 8. - 11. april Møre og Romsdal Krins

Anbefalt arrangement

Leir for ungdom fra 8. klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er to dager i skibakken.

Les mer

Påskeleir for barn

Anbefalt arrangement

Påskeleir for barn fra 4. - 7. klasse på Bondalseidet (Ørsta) fra søndag 9. til tirsdag 11. april.

Les mer

PåskeTreff på Nesholmen

Anbefalt arrangement

Lyst på noen kjekke dagar med ein flott gjeng? Kom på Påsketreff – vi fortsetter den gode tradisjonen! Påsketreffet er rolegare enn andre leirar, men det blir mye moro, påskefeiring, ute- og inneaktivitetar, song og Jesus. Vi skal bruke tida godt i lag og kose oss.

Les mer

Påskeleir i Ulvik 2017

Anbefalt arrangement

Påskeleiren i Ulvik er en familieleir med lange tradisjoner. Leiren arrangeres av KFUK-KFUM og er åpen for alle som vil oppleve påskedagene sammen med andre familier. Vi har mange kjekke aktiviteter på programmet både for voksne, barn, og ungdom. Velkommen på leir!

Les mer

KFUK-dagen i Østfold 23.april

Annet

I år samarbeider KFUK-KFUM Østfold og Follo KFUK om KFUK-dagen søndag 23.april på Furuly i Råde. Vi legger opp til et variert program for kvinner i alle aldre! Blant annet får vi besøk av artist Marthe Wang.

Les mer

Landsmøte og KFUK-KFUM lobby 2017

Anbefalt arrangement

Landsmøtet er KFUK-KFUMs høyeste demokratiske organ, der engasjerte KFUK-KFUMere fra hele landet møtes for å diskutere og stemme over viktige saker for organisasjonen. KFUK-KFUM lobby er et demokratikurs som arrangeres i forkant av landsmøtet for dem mellom 15-26 år. Send delegater!

Les mer

Spekterskolen 2017

Lederkurs

Les mer
Mai 2017

Globalløp Haugesund 2017

Globalaksjonen

Løp for en bedre og mer rettferdig verden! Peacemaker Haugaland vil utfordre flest mulig til å bli med og løpe for en god sak, nemlig innsamling til KFUK-KFUM Global sitt fantastiske arbeid! Vi løper rundt Rådhusplassen, heier på hverandre, skaffer sponsorer og samler inn så mye vi klarer!

KFUK-KFUM Personalsamling 2017

Annet

Personalsamling for alle ansatte i KFUK-KFUM avholdes 22. – 24. mai 2017 på "nye" Rønningen folkehøgskole.

Les mer

Vigdarheimdagen 2017

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Haugesund KFUK-KFUM inviterer alle KFUK-KFUM-ere til å være med på Vigdarheimdagen på Kristi Himmelfartsdag! Det blir gudstjeneste, aktiviteter for alle, natursti, kiosk og hyggelig fellesskap!

Knøttenatt 2017

Anbefalt arrangement

Liker du å bade, leke, synge, grille, spise god mat og få nye venner? Ingenting er så gøy som å være på Knøttenatt. Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen.

Les mer
Juni 2017

Leir for hele storfamilien - Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

9.-11.juni ønsker vi velkommen til vakre Hvaler og leirstedet vårt! På leiren får dere mulighet til både aktivitet og hvile: bading, kano, leke, bibel, kaffe, prat og fellesskap.

Les mer

GRATIS fellesreise til Spekter 2017 for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Annet

KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets sponser Spekterdeltakere 2017 med GRATIS fellestransport! Det blir enten buss eller tog, avhengig av antall. Avreise- og ankomsttidspunkt kommer vi tilbake til når vi veit detaljene. Meld deg på her! For spørsmål, ta kontakt med hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no

Les mer

Fellesreise til SPEKTER 2017 fra Møre og Romsdal

Festival

Fellesreise for de som skal til SPEKTER 2017 på Kalvøya fra Møre og Romsdal.

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER 2017 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER festivalen på Kalvøya 23.-28. juni 2017. Det er førstemann til mølla og vi har denne gang også innført "tidlig- / og "ta med en venn-pris" på transporten.

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets 2017

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise med tog til SPEKTER på Kalvøya 23-28. juni. Pris differensiert pga NSB priser over og under 16 år. kr 1100/1300 minus 100 i tidligrabatt. Mer informasjon følger.

Bli med i kjempekor på SPEKTER!

Festival

KFUK-KFUM inviterer alle Ten Singere i Norge til å være med i et stort kor på hovedscenen på festivalen SPEKTER på Kalvøya!

Les mer

SPEKTER 2017

Anbefalt arrangement

Sommeren rykker stadig nærmere– og med den Spekter 2017! Påmeldingene har begynt å strømme inn og vi håper DU blir med på festivalmoro som Boblefotball og konsert med dePresno! Meld deg på innen 10. mars og få de billigste billettene!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen, Hvaler

Anbefalt arrangement

Dette er sommerens leir for deg som går i 3.-7.klasse ved utgangen av dette skoleåret! På trialeir kan du oppleve mye gøy og spennende: kanopadling, bading, være med på bibeltimer, lage ting, gjøre forskjellige aktiviteter, treffe noen du kjenner fra før og noen du ikke kjenner fra før!

Les mer

Tria Junior 2017

Anbefalt arrangement

Start sommeren på Knattholmen med et brak! Tria Junior en utrolig bra leir der du kan gjøre masse forskjellig - du kan bade, grille pinnebrød, padle kano og kajakk, lage smykker, prøve kjempehuska og mye mer. Vi skal dessuten lage en kjempefin gudstjeneste. Meld deg på!

Les mer
Juli 2017

KFUK-KFUM campen 2017

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Bare nåde”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

50+ på Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Målgruppen for leiren 50+ er voksne mennesker fra 50 år og oppover. Vi kan tilby en uke med bibeltimer, mye sosialt samvær, bading, soling og alt som hører ferie til.

Les mer

Ferie for alle 1 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Ferie for alle 2 2017

Anbefalt arrangement

Familieleir der deltakerne er med og skaper innholdet. Sommer, sol, sjø og bading. BIbeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2017

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et livsbejaende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldersgrupper. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne. Velkommen til leir! Prisene som kommer opp er uten fratrukket rabatt(tidlig/medlem), dette regnes ut ved påmelding.

Les mer

Ten Sing-seminar 2017

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et en uke langt kurs for deg som ønsker og utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg en ukes knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Aldersgr. 15 år.

Les mer

Sommerleir Vier 2017

Anbefalt arrangement

Vi har også i år 3 leirer på Vier for barn og ungdom. (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) 5 dager med masse aktiviteter og leker. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading osv. Vi gleder oss masse til leir, og håper du også gjør det!

Les mer
August 2017

SOMMERTREFF NORD-NORGE

Leir

Norges KFUK/KFUM sin nye base i nord blir i august stedet for en sommerens siste krampetrekning for påfyll av både det ene og det andre slaget. Dette er en god mulighet til å bli kjent både med dette fine stedet, og med mennesker i alle aldre som ønsker å være del av KFUK/KFUM-familien!

Les mer

Trialeir Strandheim 2017

Anbefalt arrangement

Sommerens store happening i ABK er utvilsomt Trialeir på Strandheim! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg. Vi gleder oss til å ta deg imot! Du får utfolde deg i ulike sommeraktiviteter, leke og lære nye ting om deg selv og andre! Påmeldingen åpner 01. april.

Les mer

Trialeir Knattholmen 2017

Anbefalt arrangement

Spenning. Action. Bading. Nye venner. Fantastiske sommeropplevelser. Alt dette får du på Trialeir!

Les mer

Ten Leir på Knattholmen

Anbefalt arrangement

Endelig er det klart for tenåringsleir på Knattholmen igjen! Etter noen års hvile tilbyr vi nå leir for deg i alderen 13-16 år. Dette er leiren for deg som ønsker å møte andre ungdommer til en uke fylt med mange gode opplevelser!

Les mer

Lederkurset LIV Basic i Nordland 2017-18

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Konfirmantfestival Nord-Norge

Festival

Konfirmantmantfestivalen inneholder det beste KFUK-KFUM har å by på for konfirmanter: Undervisning på bakgrunn av den nye boka "Nøkler til livet", idrettsaktiviteter, musikk, de beste unge og unge voksne ledere og livsnær forkynnelse.

Les mer

Sensommertreff 2017

Anbefalt arrangement

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimehaldar treff 1 Georg Tumyr, treff 2 Laila Riksaasen Dahl

Les mer

KFUK-helga på Tjellholmen på Hvaler

Anbefalt arrangement

25.- 27.august ønskes kvinner i alle aldre velkommen til årets KFUK-helg på Tjellholmen leirsted på Hvaler! Vi kan love ei helg med mye latter, inspirasjon, bading (for den som vil!), fellesskap, hvile og god mat.

Les mer
September 2017

Gospel Gathering 2017

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en årlig gospelfestival som arrangeres på Sola Kulturhus av KFUK-KFUM Rogaland krets i samarbeid med ten-sing korene Confession, Sky Sing og Lura Ten-Sing. Festivalen består av workshops, seminarer, konserter, ungdomsgudstjeneste m.m. Det er mulig for overnatting på Ljosheim.

Les mer
Oktober 2017

London 2017 - Team Heggedal

Annet