Vintertreff Østlandet 2017

Vintertreff Østlandet 2017

Bli med på tidenes Vintertreff i Lommedalen i februar! KFUK-KFUM Asker & Bærum og Oslo & Akershus lover kule show, kampkveld, aktiviteter, quiz, lek, og ikke minst masse bra folk å bli kjent med. Ta med deg selv, ta med vennene dine, ta med gruppa di - bare kom!

Påmeldingen har startet! Påmeldingsfrist 22.januar

For andre år på rad samarbeider Asker og Bærum og Oslo og Akershus KFUK-KFUM om Vintertreff, og vi ønsker å skape et trygt og åpent fellesskap for ungdommene våre på tvers av krets og enhet. Gjennom show, seminarer, kampkveld og andre aktiviteter vil vi jobbe for at alle deltakere skal oppleve at de kan være trygge på seg selv og hverandre - også når helgen er over.

ÅRETS TEMA: GENERASJON PRESTASJON? 

 Vi har nok alle hatt den følelsen at vi ikke er så flinke som vi burde vært. Det finnes alltid noen som fremstilles bedre og flinkere enn oss både i virkeligheten og på sosiale plattformer. Det er en skyggeside ved sosiale medier. For det som vises og legges ut går som regel gjennom en rekke filtre der kun den beste historien blir delt. Denne helgen vil vi at du skal tenke over hva dette betyr, og konsekvensene det får. Vi vil at du gjennom seminaret du melder deg på skal reflektere over hva det vil si å være deg selv, 100% - både på nett og i det virkelige liv. Her skal vi skape en ramme for diskusjon og debatt rundt presset vi opplever. Det er ikke noe feil med å ønske å være god, eller best, men det er ikke greit å føle at man ikke er tilstrekkelig nok. Vi ønsker at alle skal bli mer bevisste over sine egne muligheter og ta et opprør mot den indre stemmen som forteller at man ikke er bra nok!

PRAKTISK INFO

Sted: Lommedalen kirke

Dato: 10.-12. februar 2017

PRIS OG PÅMELDING - påmeldingsfrist 22. januar

Medlem: 600 kroner

Ikke medlem: 800 kroner

Medlemskap i KFUK-KFUM:

  • Barn fom 0 tom 15 år 150 kroner 
  • Ungdom fom 16 år tom 30 år 200 kroner 

Som medlem får du medlemsrabatt på alle våre arrangementer, også SPEKTER-festivalen på Kalvøya til sommeren 

Meld deg inn i KFUK-KFUM her!

SEMINARer

Lørdag 11.februar skal vi ha noen timer med seminar. Vi har invitert mange dyktige instruktører som gleder seg masse til å dele sin kunnskap. Seminarene du kan velge mellom er: 

Dans 

Gå i dybden på dans som kunst- og uttrykksform. Få teoretisk input og lær mer om ulike danseteknikker. Koreografien som blir innøvd skal vises på avslutningsgudstjenesten på søndagen. Hvis du kan danse, eller tror du kan det er denne dansegruppen helt perfekt for deg. 

Bandseminar (nybegynner) 

På dette seminaret kan du lære deg å spille et instrument. Kanskje kan du litt allerede, men våre dyktige instruktører vil gjerne lære deg enda mer. Fokuset vil være på å lære et instrument, enten bass, gitar, piano eller trommer. Seminaret vil foregå gruppevis inndelt i de ulike instrumentene. 

Bandseminar/samspill (viderekommende) 

Dette seminaret er for deg som allerede kan spille et instrument, men vil lære mer om samspill og det å være en del av et større band.

Redesign/strikking/Håndarbeid 

Dette er DIY-gruppa for den som elsker å skape ting! Her vil deltakerne kunne velge mellom flere aktiviteter. Lær metoder og teknikker for å lage nye ting av gamle/ødelagte saker. Jobb med stoff, dette handler om håndverk. I år er det for første gang mulig å lage sine egne t-skjorter og handlenett. Ha klar en idé hvis du virkelig ønsker frie tøyler! 

Gospelkor

Er du glad i å synge gospel og har glede i å synge i mindre ensembler? Vi har et perfekt seminar for den ivrige som vil lære mer av gospelsjangeren av instruktører med masse erfaring.

Grafitti 

Er du interessert i graffiti og ønsker å lære mer og lage grafittikunst? Bli med på grafittiseminar hvor du får øvd deg på font, farger og design. 

solist

Liker du tanken på å synge solo og ha et helt kor som «backer» deg? Hvis du har lyst til å lære mer om stemmebruk og hvordan du kan utvikle deg som sanger er dette en gylden mulighet. Bli med på solistseminar. 

SPortY 

Liker du å være i aktivitet? Da er dette seminaret for deg. Gruppen er åpen for alle, og deltakerne kan tilpasse aktivitetene til egne forutsetninger. Du får muligheten til å være ute og delta på morsomme utfordringer, konkurranser og uteleker. 

Gabong 

Årets begivenhet, gabongseminar! Seminaret vil bli holdt av en erfaren instruktør og vil blant annet gi et innblikk i 

- Teknikker for effektiv hoderegning i gabong
- Sorteringmetoder/Hvordan holde kortene strategier for halvering, gabong, lavest snitt etc. 
- Hva slags gabongmester er du? 
- Drøfting av ulike scenarioer og hvordan tvilstilfeller kan løses 
- Kortstokken (type kort, antall kort, stokking, antall 2’ere etc) 

Gabong er et kortspill for flere spillere. Opphavet er ukjent, og det finnes ingen fastlagte regler. 

Drama 

Lær nye teknikker, leker og bli utfordret! Om du liker å leve deg inn i de merkeligste roller, gå ut av komfortsonen og lære hvordan å improvisere så er dette det perfekte seminaret for deg. 

Fotoproduksjon 

Er du glad i fotografering og redigering, og ønsker å lære mer om dette? Hvordan å bli flink med kamera både i bevegelse og stillfoto? Vi har noen dyktige seminarledere som kan lære deg akkurat dette. Ta gjerne med eget kamera om du har!

Låtskriverkurs 

Har du lyst til å lære deg å skrive egne låter? Eller har du kanskje allerede noen låter liggende i skrivebordsskuffen? I løpet av seminaret vil vi snakke om ulike tilnærmingsmåter til hvordan vi kan jobbe med sanger. Dette er et aktivt kurs hvor du får mulighet til å slippe fantasien og kreativiteten løs. Ta med skrivesaker! Ta også gjerne med en gitar/annet instrument hvis du har et. 

Musikkproduksjon 

Vil du lære å kunne spille inn egen eller andres musikk? Vil du lære mer om hvordan du kan produsere musikk og om musikkprogram og innspilling? Da anbefaler vi å melde seg på dette seminaret. 

Direksjon

Er du eller vurderer du å bli dirigent i din gruppe? Bli med her og lær noen tips og triks som kan hjelpe deg på veien. 

GudsTjeneste seminar 

Vil du lære mer om forkynnelse og hvordan sette sammen en gudstjeneste? Deltakere på dette seminaret vil spille en stor rolle i planleggingen og gjennomføringen av gudstjenesten på søndagen. 

Teknikk (nybegynnere) 

Liker du deg kanskje mer bak publikum, og ønsker å lære å styre lyd? Dette er et nybegynnerkurs hvor du lærer grunnleggende lyddesign og rigging. 

Teknikk (viderekommende) 

Kan du grunnleggende om lydteknikk og vil ta skrittet videre? Her går vi gjennom litt mer avanserte deler av styring av lyd og hvordan få et godt resultat. Vi har noen veldig flinke og erfarne lydteknikere som har jobbet med dette i mange år og som kjenner snarveiene. Alle trenger en god lydtekniker, så meld deg på da vel

Tegnspråk kurs 

Har du alltid hatt lyst til å lære deg tegnspråk? På dette kurset får du innføring i grunnleggende tegnspråk og får lære om generelle ting rundt. 

Bakeseminar - hele VT baker!

Vi samles på kjøkkenet og baker noe digg sammen (og spiser det, selvfølgelig). 

Meditasjon 

Merker du stresset fra hverdagen og trenger et avbrekk? Merker du at ånd, kropp og sjel har behov for en ordentlig pause? Bli med på meditasjonsseminar og få en indre ro og lær om ulike pusteteknikker.

UNGE VOKSNE 18+

For unge voksne og enhetsleder tilbyr vi Unge Voksne seminar. Dette er 18+ og vil foregå under seminartiden til deltakerne. Vi ønsker at dette skal være en møteplass for enhetsledere og et forum for diskusjon om ungdomsarbeid. 

Connect-seminar for enhetsledere

Gjennomgang av nyttige og nødvendige funksjoner i vårt medlemssystem Connect. Enhetsledere vil ha stor nytte av dette seminaret for å kunne utnytte Connect på best mulig måte i sitt enhetsarbeid. Seminaret vil foregå i seminartiden til deltakerne.

INFORMASJONEN FOR VINTERTREFF VIL BLI JEVNLIG OPPDATERT, SÅ FØLG MED!

Lurer du på noe? 

Ta kontakt med:

ABK v/Jenny Jorde Lunde på e-post eller mobil 466 50 095

OAK v/Tonje Hodnebrog på e-post eller mobil 906 06 167