ikon

E-sport

Sist oppdatert: 8. november 2021

Det er kanskje ikke alle som vet at det finnes to lag i Telialigaen som har “KFUM” i navnet sitt.

Spillerne er spredt rundt i hele Norge, men når det både konkurreres og trenes online, så er ikke det et problem.

Nordlys KFUM spiller i 3. div i Counter-Strike, og består av blant andre av Icemaniac, Rexy, Shadow og lagkaptein Flash. De spiller vanligvis kampene sine hver tirsdag kl 20, og til høsten kommer de til å streame kampene sine, slik at du kan følge med på dem på veien mot 2. div. 

Hvis Rocket League er mer din greie, så kan du følge Kraftig Yr KFUM. Laget med spillere fra Telemark spilte i vår sin første sesong i Telia Rekruttliga, og planlegger også å starte å streame fra høsten.

Fremover ønsker vi i KFUK-KFUM å fortsette å bygge opp e-sportsatsingen, og prøver nå å etablere eller knytte oss til lag som spiller League of Legends og Pubg. Vi er også åpen for å hjelpe til med å etablere lag som spiller spill utenfor Telialiga-systemet. Kanskje du og vennegjengen ønsker å melde inn deres lag hos oss? Du trenger heller ikke være nødt til å satse på e-sport, men kanskje du liker å game, og har lyst å gjøre det sammen med oss? 

Ta gjerne kontakt med Marianne på marianne.brekken@kfuk-kfum.no hvis du eller noen du kjenner kunne vært interessert i dette. 


til toppen
Ikon