ikon

2023 Program

Publisert: 16. februar 2022
Sist oppdatert: 21. februar 2023

Programmet legger opp til noen felles aktiviteter hver dag, men det er mye rom for å slappe av, være sammen med nye og gamle venner, og finne roen. I år er temaet for bibeltimene "En ledig stol”. Programmet settes opp på oppslagstavla ved flaggstanga.

FASTE POSTER PÅ DAGSPROGRAMMET

 Morgensamling og flaggheis hver dag kl. 8.30

  Grupper for barn, ungdom og voksne og barnepass for de små kl. 10.00/10.15 

  Kirkekaffe med vaffelsalg på Høyden

 Flaggfir med familieandakt kl.19.30 

  Lek og moro for ungdommene på Sydpynten hver kveld

BIBELTIMEHOLDERE FOR VOKSNE

I 2022 kan vi meddele at Laila Riksaaen Dahl holder bibeltimer for voksne i uke 1 . Bibeltimeholder for voksne i uke 2 og 3 er ikke klart ennå.

FLAGGHEIS OG FLAGGFIR

Daglige møtepunktene der hele leiren møtes og viktige beskjeder kan formidles. Det forventes at en fra hver enhet møter til flaggheis kl.8.30 og at alle møter til flaggfir kl. 19.30.

SYDPYNTEN

Hver kveld drar ungdommen ut på sydpynten av øya. Dette er et tilbud for de som skal begynne på ungdomsskolen og oppover. Hvor lenge de blir der utover natten er en sak mellom ungdommene selv og foreldrene deres, men det forventes at de er på plass på bibeltimen neste dag. Sydpynten er på kvelden "forbudt område" for voksne.

FASTE POSTER PÅ UKESPROGRAMMET

 Sangstund for alle på mandag 

 Globalmarked på onsdag 

 Gospel Night torsdag kveld (i regi av ungdommene) 

 Nattverdsamling og suppekveld fredag kveld 

  Fellesgrilling i grupper og leirbål lørdag ettermiddag 

  Familiegudstjeneste søndag

SANGSTUND I KAPELLET MANDAG

Mandager samles hele familien til sang i kapellet, i stedet for bibeltimer. Her ønsker vi hverandre velkommen til en ny uke med felles sanger som passer for store og små. Mot slutten blir det en bli-kjent-samling i aldersdelte barnegrupper.

GLOBALMARKED

Onsdag arrangeres marked til inntekt for KFUK-KFUM Global. Hvert telt/campingvogn oppfordres til å stille med en aktivitet eller produkter til salg på markedet. Eksempler på aktivitet: salg av nystekte ostesmørbrød eller et glass saft, kirsebærsteinspytting, ”kast en våt svamp på en voksen”, salg av hjemmelaget syltetøy, bruskasseklatring m.m. Her setter kun fantasien grenser. Start gjerne planleggingen før leiren. Kontakt gjerne arrangementkomiteen eller noen som har vært på KFUK-KFUM Campen før for å få tips til Globalmarkedet.

SUPPEKVELD

Etter nattverdsgudstjenesten i kapellet fredag kveld samles vi og spiser suppe sammen. Hver enhet koker ferdig sin suppe før gudstjenesten, slik at den bare kan varmes opp etterpå. Suppekvelden er en gammel tradisjon som betyr mye for mange.

STED OG TID

Knattholmen, 11.07.2021 - 25.07.2021

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer