ikon

Hva er KFUK-KFUM Campen

Publisert: 16. februar 2022
Sist oppdatert: 16. februar 2022

Knattholmen leirsted, Sandefjord, uke 27 – 29, fra søndag 03. juli til søndag 24. juli 2022. KFUK-KFUM campen på Knattholmen er leir- og campingferie med kristent fellesskap for hele familien. Perla av ei øy i skjærgården utenfor Sandefjord byr på det meste: badestrand og svaberg, kano og klatrevegg, fotball og volleyballbane.

«En ledig stol» er tema for årets leir. Vi vet foreløpig ikke hva som skjer så langt frem i tid, men vi håper at det blir KFUK-KFUM-camp i år også, og planlegger for det. Vi Håper dere har det bra og melder dere på til leir som dere ellers ville ha gjort. Knattholmen har fortsatt badestrand, svaberg, kano og klatrevegg. Kanskje må vi innstille oss på noen restriksjoner, men vi vet ikke. Når vi møtes så blir det i alle fall til et fellesskap om det kristne håpet, og «Håpstangoen» vil bli sunget, om mulig enda høyere enn noen gang.
Vennlig hilsen Arrangementskomitéen

EN LITT ANNERLEDES CAMPINGFERIE

På KFUK-KFUM Campen bor familiene i medbrakt telt eller campingvogner og ordner med maten selv. Vi spiser når vi vil og hva vi vil, og tar gjerne med oss kaffekoppen eller kveldsmaten over til naboteltet. KFUK-KFUM Campen er leir for alle og fri når du vil. Noen aktiviteter hver dag er felles, som flaggheis, bibeltimer i aldersdelte grupper for barn, ungdom og voksne, flaggfir med kveldsandakt. I tillegg arrangerer KFUK-KFUM Camp-komiteen Globalmarked, Globalløp, Gospel Night, fotballkamp, dragebåtkonkurranse, gudstjenester m.m. hvert år. Men det er mye rom for å slappe av være med venner og finne roen.

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

PÅ CAMPEN KNYTTES VENNSKAPSBÅND 

Noen har campet her i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden, og barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen. 

FELLESSKAP MED GUD 

På Knattholmen søker vi fellesskap med Gud. Hver dag har vi bibeltimer for alle alderstrinn i tillegg til et par gudstjenester i løpet av uka. Kapellet er et godt sted for stillhet, bønn og lovsang. Se program KFUK-KFUM Campen. I 2020 er tema: “Håp?”. 

DUGNADSLEIR KFUK-KFUM 

Campen er en dugnadsleir, og alle må regne med å bidra litt for fellesskapet. Dugnad er med på å riste oss sammen, og gir gjerne mer enn det krever. Se praktisk info. 

KNATTHOLMEN LEIRSTED 

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø. Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.


til toppen
Ikon