ikon

Sommerklubben på Kalvøya

Glad i å bade, padle kano, slappe av i sola, spise is, klatre i trær, spille fotball eller drive med makramee i skyggen? På Sommerklubben er det noe for enhver smak og du får selv være med å bestemme hva vi skal gjøre. Vi har vårt eget område på Kalvøya, og erfarne ledere passer på at alle har det bra. Vi håper å se DEG på Sommerklubben i år!


KOntaktinfo

Har du spørsmål om Sommerklubben send en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no 


Hva er sommerklubben

Sommerklubben på Kalvøya er et dagtilbud i uke 25, 26, 32 og 33 barn i 4. - 7. klasse. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter og det er rom for både å være aktiv til vanns og til lands, delta i organisert aktivitet, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade og hoppe fra stupetårnet, padle kano, spille fotball og frisbeegolf, leke gjemsel, klatre i trær, spille spill eller kjøpe is på kiosken. På idylliske Kalvøya er det egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan finne på. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan få være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent, og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys man - fre og starter kl. 9.00. Oppmøte ved den røde kiosken på Kalvøya. Dagen avsluttes kl. 15.00. Nytt i år er at det er mulig for barn å møte opp og leveres på togstasjonen på Skøyen og Hauketo i uke 32 og 33. En leder vil reise sammen med barna til og fra Kalvøya. Pris på togbillett kommer i tillegg til deltakeravgiften.


Info til de voksne

På Sommerklubben setter vi fokus på å bygge gode relasjoner og et trygt miljø. Vi ønsker å tilrettelegge for at alle barn skal kunne delta. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil drøfte om tilrettelegging. 

Pris

Det koster 1200 kr per uke. 

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse, om det oppleves som krevende å dekke deltakeravgiften har vi støtteordninger som bidrar. Informasjon om hvordan du søker finner du her.

Påmelding

Påmelding gjøres  ved å trykke på knappen til høyre. 

Følg stegene i skjemaet - velg den/de ukene du ønsker at ditt barn skal delta, på de ukene det ikke er aktuelt velger du "Deltar ikke". 

Betaling

Nytt i år er at du betaler når du melder deg på. Om du trenger å søke støtte velger du alternativet "Vent til senere". Send så en e-post til deltakerfond@kfuk-kfum.no og en til sommerklubben@kfuk-kfum.no der du skriver at betaling kommer senere. Vi vil da holde av plassen for deg.

avmelding

Barna må meldes på senest en uke før, det er begrenset antall plasser per uke. De ukene som blir fulle vil det opprettes ventelister om noen melder avbud. Ved avmelding nærmere enn to uker vil ikke deltakeravgiften refunderes.


SIKKERHET OG TILRETTELEGGING

Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs. 

I tillegg kreves det at barna må ta en uformell svømmetest første dag på Sommerklubben. Godkjennes testen, får de et svømmesertifikat som er gyldig for alle vannaktiviteter på Sommerklubben. Dersom barnet ikke svømmer godt nok, kreves det bruk av svømmevest i vannet. Alle må til enhver tid ha på redningsvest når de er i båt eller i kajakk. Sommerklubben har redningsvester som barna låne gratis. Ved registrering må Sommerklubbens ansatte ha kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. For å ivareta barna på en god måte ønsker vi i forkant å få tilstrekkelig informasjon om tilretteleggingsbehov og områder barnet kan oppleve sårbarhet og trenger ekstra oppfølging. Gi oss heller litt for mye enn for lite informasjon! Skriv dette i påmeldingen, du kan gjerne skrive at du ønsker en samtale med hovedleder.


TA MED

Tøy etter forholdene, husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne
Gode sko
Lommepenger til kiosken
Badetøy, håndkle og badesko (det er skarpe skjell i bukta der vi bader)
Solkrem
Matpakke og drikkeflaske


til toppen
Ikon