ikon

Kid Sing Show 2023 Oslo og Akershus

Glad i å synge? Lyst til å opptre sammen med mange andre barn og profesjonelt band foran en fullsatt sal? Da må dere bli med på Kid Sing Show!

Klikk HER for å se hvor gøy vi hadde det i 2022!

Lørdag 15. april samler vi barne- og tweensgrupper i KFUK-KFUM til en ellevill musikkdag i Holmlia kirke. Sammen skal vi lage et storslagent show med masse sangglede, fengende musikk og kule danser. Dette er en unik mulighet til å opptre på en stor scene med full lydrigg, stilig lys og dyktige musikere. Og ikke minst til å kjenne på det fine fellesskapet i KFUK-KFUM og bli inspirert av hverandre. 

Dagen rommer felles øvelse og lydprøver, ulike aktiviteter og lek inne og ute, mat og til slutt show. Det vil bli sendt ut noter i forkant på de aktuelle sangene slik at gruppene kan øve før konsertdagen. Det er ikke et must at barna kan alle sangene i forkant. Det blir et stort felleskor i tillegg til mindre sammensatte “korgrupper” for tweens og for yngre barn. Til sammen skal vi sette sammen et show på ca. 45 minutter.

Kid Sing show er for barn til og med 7. klasse. Av erfaring kan det bli lenge å holde fokus for barn under 4 år, men lokale voksenledere avgjør selv hvem som inviteres med. Sørg for at det er nok voksne til å ivareta gruppen og de enkelte deltakernes behov. Ungdommer fra 8. klasse kan gjerne være med som ledere. Ta gjerne kontakt om dere har noen ungdommer som ønsker seg lederoppgaver under Kid Sing Show. 

PROGRAM FOR DAGEN

12:00 Øvelse felleskor
13:00 Lunsj
13.30 Korøving i mindre grupper og aktiviteter (rullering)
15.30 Middag
16.00 Generalprøve
16:30 Dørene åpner for publikum
17:00 Show
17.45 Show ferdig

Endringer kan forekomme. Detaljert program sendes til gruppene i forkant av arrangementet. 

Konserten kl. 17:00 er åpen for alle og gratis. Det vil bli tatt opp kollekt der det er valgfritt å gi en pengegave til KFUK-KFUMs arbeid. 

PRAKTISK INFO OG PÅMELDING 

Gruppen meldes på via Connect. Noter og annet materiell får påmeldte grupper tilsendt f.o.m. 1.mars. Det kan legges til enkeltdeltakere frem til 8.april.

Påmelding gjøres av voksenleder i gruppe på følgende måte:

  • Trykk på den rødeknappen og velg «Gå til påmelding»
  • Trykk på "Meld på"
  • Jeg melder på personer som... "Enhetsleder"
  • Velg enheten du skal melde på
  • Under "Deltakere" legger du til deltakere og alle voksenledere (Husk å fyll ut relevante helse-og diettopplysninger)
  • Under innstillinger fyller du ut "Tilvalg". Her spør vi blant annet om du har noen i gruppa som kan tenke seg å synge solo, samt ber om et estimat på antall deltakere fra din gruppe.

Dersom du ikke er medlem i en lokal gruppe, men ønsker å delta med familien eller med noen venner fra klassen; send mail til kamilla.slettene@kfuk-kfum.no for påmelding.

pris

Gruppepris:
0-9 deltakere:         2000 kr
10-19 deltakere:    2500 kr
20+ deltakere:        3000 kr
Betales av koret/klubben.

Pris per deltaker:
Barn:                         210 kr        (ikke medlem: 310)
Voksen:                    60 kr
Betales samlet av koret/klubben med mindre det endres ved påmelding. Ta kontakt om du ønsker hjelp til å endre dette.
(10 kr per deltaker går til deltakerfondet.)

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltagerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Prisen inkluderer middag og is. Både barn og voksne må meldes på i Connect for å registrere mat-/diettbehov, samt for at vi kan ivareta sikkerheten.

NOTER OG ØVING

Det er opp til hver gruppe hvor mye dere vil øve på sangene i forkant, men det er fint om barna kan ha sunget sangene noen ganger før selve showet enten som en del av en korøvelse eller hjemme med spillelisten som sendes ut. På Kid Sing show vil øvelsene ledes av flinke dirigenter med mye erfaring.

Når gruppa er påmeldt vil gruppeleder etter 1.mars motta en lenke hvor musikken og mer informasjon vil publiseres løpende. 

TILGJENGELIGHET OG TILRETTELEGGING

Rommene som brukes har trinnfri adgang, og det er heis mellom etasjene. Kirken har også universelt utformet toalett i hovedetasjen. Behov for ledsager, trinnfri adgang, informasjon og hørsel- eller synsnedsettelse, sosiale utfordringer eller lignende arrangør bør vite om for best mulig tilrettelegging fylles ut i feltet "Viktige opplysninger om deltaker" i påmeldingen. Ta kontakt ved ytterlige spørsmål om tilgjengelighet og tilrettelegging. Ledsager får gratis deltakelse. 

HAR DU SPØRSMÅL/ tilbakemeldinger/ tanker? 

Ta kontakt med programkoordinator Kamilla Rød Slettene, kamilla.slettene@kfuk-kfum.no, 94881320

BILDER 

Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg eller ditt barn blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering. Det vil bli tatt bilder i løpet av arrangementet, om du ikke ønsker at ditt barn skal tas bilde av, ta kontakt.


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer