ikon Min Connect

Knøttenatt på Knattholmen 2023 (5-9år)

Leiren holdes på Knattholmen leirsted i Sandefjord. På Knøttenatt kan barn få utfolde seg og mestre i trygge rammer og oppleve fellesskap med andre barn.

Du som voksen kan få en etterlengtet pause fra hverdagen i nydelige omgivelser. Leiren gir barna mulighet til å teste ut leirlivet sammen med en voksen. Den voksne kan være en foresatt, en besteforelder eller en voksen barnet kjenner godt.

Ta med deg et eller flere barn, egne eller andres. Leiren varer i et døgn, alle måltider og aktiviteter er inkludert i prisen.

Alder

Leiren er for familier med barn i alderen 5-9 år.

Dato og sted

3.-4. juni på Knattholmen leirsted, Sandefjord.

Pris

Deltagere: 800,-
Ledsagere/voksne: 900,-

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse hos oss! Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning så dere får vært med.

frist for påmelding og avmelding

Påmeldingsfrist er 15. mai. Dette er også frist for å melde seg av uten å måtte betale noe. Melder du deg av etter 15. mai, må du betale full deltakeravgift.

BETALING

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren og link til faktura.

DELTAKERINFORMASJON

Etter påmeldingsfristen 1. juni vil du motta all informasjon du trenger om leiren (program pakkeliste etc) på e-post og SMS. Har du noen konkrete spørsmål knyttet til leiren, må du gjerne ta kontakt med oss.

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted eies av KFUK-KFUK Vestfold og Telemark.
Leirstedet ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden i Sandefjord kommune og består av 170 mål med 17 bygninger, 230 sengeplasser, fellesareal og profesjonelt drevet kjøkken. Øya gir stor mulighet for aktivitet, fellesskap og naturopplevelser.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer