ikon

Sommerklubben Kalvøya 2023

Dagene på Kalvøya fylles med masse aktiviteter, fellesskap og moro. Med trygge og inkluderende ledere på laget, er vi klare for å skape fantastiske dager i sommerferien.

Liker du å bade, padle kajakk, slappe av i sola, spille kort, være med venner, klatre i trær, spille fotball eller perle i skyggen? På Sommerklubben er det noe for enhver smak. Vi håper vi ser DEG på Sommerklubben i år!

KONTAKTINFO

Har du spørsmål om Sommerklubben send en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no 

INFO TIL PÅMELDTE

Mer detaljert informasjon om Sommerklubben Kalvøya sendes ut på e-post og sms én uke før oppstart av uka/ukene du er påmeldt. 


HVA ER SOMMERKLUBBEN?

Sommerklubben Kalvøya er et dagtilbud i uke 26, 27, 32 og 33 deg som er mellom  9 og 13 år. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter, både til vanns og til lands. Hver dag er det er både fellesaktiviteter, rom til å velge ulike aktiviteter, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade og hoppe fra stupetårnet, padle kajakk, spille fotball og frisbeegolf, leke boksen går, klatre i trær eller spille kort. På idylliske Kalvøya er det egentlig bare fantasien som setter grenser for hva vi kan finne på. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan  være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent og være sammen. Trygge og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 15.00. Det er mulig å melde seg på én eller flere uker. Oppmøte ved den røde kiosken på Kalvøya eller på togstasjonen på Skøyen eller Hauketo i uke 32 og 33. En leder vil reise sammen med barna til og fra Kalvøya. Pris på togbillett kommer i tillegg til deltakeravgiften.

INFO TIL DE VOKSNE

På Sommerklubben setter vi opptatt av å bygge gode relasjoner og et trygt miljø. Vi vil at alle barn skal kunne delta og ønsker å tilrettelegge for ditt barn. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil drøfte om tilrettelegging.

PRIS

Det koster 1210 kr per uke. 

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på Sommerklubben. Dersom det oppleves som krevende å dekke deltakeravgiften, kan du søke økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften. Informasjon om hvordan du søker finner du her. Ta kontakt om du ønsker hjelp med søknad.

10 kr av deltakerprisen går til deltakerfondet som sikrer mulighet til deltakelse på aktiviteter for flere barn og unge.


PÅMELDING

Påmelding gjøres ved å trykke på knappen til høyre. Følg stegene i skjemaet og velg den/de ukene du ønsker at ditt barn skal delta. De ukene det ikke er aktuelt, velger du "Deltar ikke".

Alle ukene er dessverre fulle. Det er mulig  å melde seg på venteliste, og det vil gis plass dersom noen melder se av.


BETALING

Grio sendes ut løpende og plassen er din når denne er betalt. Dersom du trenger å søke støtte til hele eller deler av deltakeravgiften, sender du en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no. 


AVMELDING

Ta kontakt med oss om du ønsker å melde av ditt barn. Ved avmelding nærmere enn to uker før, vil ikke deltakeravgiften refunderes.

SIKKERHET OG TILRETTELEGGING

Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs og førstehjelpskurs. 

I påmeldinga kreves det at du oppgir om barnet er svømmedyktig og om det kan bade under oppsyn uten vest. Dersom barnet ditt ikke er svømmedyktig, har vi redningsvester til utlån. Alle må ha på redningsvest når de er i båt eller i kajakk.

Det er viktig at du ved påmelding fyller inn riktig kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. For å ivareta barna på en god måte, ønsker vi i forkant tilstrekkelig informasjon om behov for tilrettelegging eller trenger ekstra oppfølging. Skriv dette i påmeldinga, du kan gjerne skrive at du ønsker en samtale med hovedleder i forkant.


Bilder

Det vil bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under Sommerklubben til profilering av Sommerklubben til brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed dersom du ikke ønsker at bilder av ditt barn skal bli offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foresatte og be om tillatelse før en eventuell publisering.

TA MED

 • Klær etter forholdene,
  • Vi er stort sett ute og en del i bevegelse
  • husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne
 • Gode sko
 • Solkrem
 • Badetøy, håndkle og badesko (det er skarpe skjell i bukta der vi bader)
  • Vi har badesko til utlåns
 • Matpakke og drikkeflaske
 • Lommepenger til kiosken
  • En dag ila. uka går vi til kiosken hvor alle får kjøpe seg 1 ting hver.
til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer