ikon

Sommerklubben Dikemark 2023

På Sommerklubben er det noe for enhver smak. Dagene på Dikemark fylles med masse aktiviteter, fellesskap og moro.

Liker du å bade, padle kano, slappe av i sola, spille kort, være med venner, klatre i trær, spille fotball eller perle i skyggen? Med trygge og inkluderende ledere på laget, er vi klare for å skape fantastiske dager i sommerferien. Vi håper vi ser DEG på Sommerklubben i år!

KONTAKTINFO

Har du spørsmål om Sommerklubben send en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no 


HVA ER SOMMERKLUBBEN?

Sommerklubben Dikemark er et dagtilbud i uke 25 og 26 deg som er mellom 9 og 13 år. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter, både til vanns og til lands. Hver dag er det er både fellesaktiviteter, rom til å velge ulike aktiviteter, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade, padle kano, spille fotball, leke boksen går, klatre i trær eller spille kort. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan  være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent og være sammen. Trygge og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 15.00. Det er mulig å melde seg på én eller flere uker. Oppmøte på parkeringsplassen ved Dikemark idrettsforening.INFO TIL DE VOKSNE

På Sommerklubben setter vi opptatt av å bygge gode relasjoner og et trygt miljø. Vi vil at alle barn skal kunne delta og ønsker å tilrettelegge for ditt barn. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil drøfte om tilrettelegging.

PRIS

Det koster 1210 kr per uke. 

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på Sommerklubben. Dersom det oppleves som krevende å dekke deltakeravgiften, kan du søke økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften. Ta kontakt med oss om du har behov for økonomisk støtte.

10 kr av deltakerprisen går til deltakerfondet som sikrer mulighet til deltakelse på aktiviteter for flere barn og unge.


PÅMELDING

Påmelding gjøres ved å trykke på knappen til høyre. Følg stegene i skjemaet og velg den/de ukene du ønsker at ditt barn skal delta. De ukene det ikke er aktuelt, velger du "Deltar ikke".

Barna må meldes på senest en uke før. Det er begrenset antall plasser per uke. I uker som er fulle, vil det opprettes ventelister og gis plass dersom noen melder avbud.


BETALING

Giro sendes ut fortløpende og plassen er din når denne er betalt. Send e-post til  sommerklubben@kfuk-kfum.no dersom du har behov for støtte.


AVMELDING

Ved avmelding nærmere enn to uker før, vil ikke deltakeravgiften refunderes.


organisert transport fra Asker stasjon

Vi åpner opp for muligheten for å reise med rutebuss sammen med en leder fra Asker stasjon. Dersom dette er aktuelt, fyller du dette ut i påmeldingsskjema eller tar kontakt med oss. Alle deltakere som benytter seg av dette tilbudet, må ha gyldig billett. Ta kontakt om du har behov for støtte til bussbilletten.


SIKKERHET OG TILRETTELEGGING

Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs og førstehjelpskurs. 

I påmeldinga kreves det at du oppgir om barnet er svømmedyktig og om det kan bade under oppsyn uten vest. Dersom barnet ditt ikke er svømmedyktig, har vi redningsvester til utlån. Alle må ha på redningsvest når de er i båt eller i kajakk.

Det er viktig at du ved påmelding fyller inn riktig kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. For å ivareta barna på en god måte, ønsker vi i forkant tilstrekkelig informasjon om behov for tilrettelegging eller trenger ekstra oppfølging. Skriv dette i påmeldinga, du kan gjerne skrive at du ønsker en samtale med hovedleder i forkant.


BILDER

Det vil bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under Sommerklubben til profilering av Sommerklubben til brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed dersom du ikke ønsker at bilder av ditt barn skal bli offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foresatte og be om tillatelse før en eventuell publisering.


TA MED

  • Klær etter forholdene
    • Vi er stort sett ute og en del i bevegelse
    • husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne
  • Gode sko
  • Solkrem
  • Badetøy og håndkle
  • Matpakke og drikkeflaske
til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer