ikon

Gaming

Sist oppdatert: 26. februar 2022

For alle mellom 10-30 

Skulle du ønske at du hadde noen å game sammen med? Er du allerede med i et etablert ungdomsarbeid, der du skulle ønske det også fantes aktiviteter knyttet opp mot gaming?


I KFUK-KFUM er det mulig å etablere gaminggrupper og få veiledning på gaming som aktivitet inn mot eksisterende ungdomsarbeid som f.eks. LAN-partyer, gaming-konfirmanter, Discord-fellesskap, e-sportgrupper og lignende.


Lenge før vi begynte å snakke om smittevern og koronarestriksjoner var gaming en av de mest populære hobbyene for barn og unge. Det tar vi i KFUK-KFUM på alvor, og som i alt arbeid vi driver søker vi å motarbeide utenforskap, og skape trygge og åpne fellesskap for barn og unge.

Dersom du er interessert i å starte opp noe nytt, eller ønsker at det skjer mer gaming i den gjengen du allerede hører til i, så må du gjerne ta kontakt med Marianne Brekken - marianne.brekken@kfuk-kfum.no

I mai 2021 var KFUK-KFUM Norge med og arrangerte seminarene Gaming i hverdag og krise. Disse kan du se her
til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer