KFUK-KFUM Kulturskole

Foto: Christian Svabø

KFUK-KFUM KULTURSKOLE tilbyr danseklasser, kurs i visuell kunst og individuell musikkundervisning i Oslo og Bærum til 10-19 åringer i bandinstrumentene gitar, bass, trommer, vokal og piano. 

KFUK-KFUM Kulturskole tilbyr også ulike kurs, seminarer og workshops i samspill, musikkproduksjon, musikkledelse, låtskriving m.m. 

Mye av undervisningen foregår i samarbeid med lokale menigheter i kirkens lokaler på ettermiddag og kveldstid. Lærerne er musikere og pedagoger med fagutdanning, eller annen relevant erfaring og utdannelse, og har gjerne bakgrunn fra KFUK-KFUM. 

Les mer og meld deg på her: www.kulturforalle.no

Som elev ved KFUK-KFUM KULTURSKOLE er du også velkommen til å være med i annet KFUK-KFUM-arbeid. Det kan f.eks. være Tween Sing-kor, Ten Sing-gruppe eller band på stedet du tar undervisning. Du finner mer informasjon om dette på undervisningsstedet eller gjennom læreren din. Du er selvfølgelig også velkommen til å bare motta musikkundervisning, uten å være med i noen flere aktiviteter. 

KFUK-KFUM KULTURSKOLE drives av Norges KFUK-KFUM, og alle elever ved KFUK-KFUM KULTURSKOLE blir medlem i organisasjonen. Medlemskontingenten er inkludert i elevbetalingen. 

Kontakt 

Mer info og påmelding via www.kulturforalle.no

Følg oss gjerne på Facebook her: facebook.com/kfukkfumkulturskole 

Kontakt oss på kulturskole@kfuk-kfum.no