ikon

KFUK-KFUM ÅPEN BARNEHAGE FANA

Åpen barnehage er et pedagogisk tilbud for barn i alderen 0-6 år i følge med en voksen omsorgsperson. Det vil si at den voksne må være tilstede og har selv ansvaret for barnet den tiden de oppholder seg i barnehagen. Åpen barnehage er gratis, du kommer og går når du vil innenfor åpningstidene.

I barnehagen vår legger vi til rette for lek, og hyggelig sosialt samvær for både barn og voksne. Hver dag har vi samlingsstund kl.10.45, og etterpå spiser vi lunsj sammen. Til vanlig serverer vi lunsj i barnehagen som man betaler litt for.  Kaffe og te får du hos oss for kr. 5,- pr.dag. Vi har Vipps. Vippsnummeret vårt er:  #115336
Torsdager kl.13 arranger vi i samarbeid med Fana menighet babysang for de minste. Denne holdes annenhver gang hos oss i barnehagen og annenhver gang i Ytrebygda kirke . Påmelding til Ragnhild på telefon: 97010843

Vi tilbyr ellers formingsaktiviteter, baking, turer, utflukter, høytidsfester, bursdagsfeiring og utelek. Vi har vår egen lille, lune uteplass med disser, sandkasse, leke-kiosk, grill og bord til å drive formingsaktiviteter ute.

Vi holder til i underetasjen på menighetshuset bak Fana kirke. Inngang fra elvesiden. Der er rikelig med parkering. Buss fra Lagunen til Fana går cirka hver halvtime.

Aktivitetene våre annonseres ukentlig på Facebook, så hold deg oppdatert ved å sjekke vår Facebookside HER


VÅRE ÅPNINGSTIDER:

Mandag: 09.00-15.00

Tirsdag: 09.00-14.00

Torsdag: 09.00-14.00

VI ØNSKER SMÅ OG STORE HJERTELIG VELKOMMEN TIL FANA ÅPEN BARNEHAGE


Hilsen Nina Grønvigh, Styrer

Kontaktinfo:
Fana KFUK-KFUM Åpen Barnehage
Adresse: Fanaveien 320 5244 FANA
E-post: nina.gronvigh@kfuk-kfum.no
Tlf. 900 46 107

til toppen
Ikon