Wonderful Days Festival '19

Wonderful Days '19 er en festival for alle unge mellom 13 og 19 år (er du over 19, er du velkommen som crew!). Festivalen er i Vestjylland i juli 2019! Det blir camp, konserter, events og fremfor alt - STORE OPPLEVELSER!

Hva er Wonderful Days?

Wonderful Days er en festival for 13-19-åringer arrangert av KFUM og KFUK i Danmark. Festivalen byr på store musikkopplevelser, sommerhygge, tid til tro og ettertanke, deltakere fra hele verden, og fete aktiviteter som: debatter, sport, friluftsliv og fete samtaler!

Årets tema: ACT | REACT

Temaet for festivalen er ”ACT I REACT” – "Action and Reaction". Hva er action, og hva er reaction? Tar vi selv ansvar for våre handlinger, eller følger vi bare med strømmen og handler som en reaksjon på noe utenforstående? Hvor, når og hvordan kan vi handle, hvis vi skal bidra til vår verden? Hvilken reaksjon opplever vi i vår kultur, tro og fellesskaper? Vi vil knytte handling til vår tro og gøre det, vi tror på. I løpet av uken blir vi utfordret av spørsmål som disse, både i form av diskusjon, fysisk aktivitet og underholdning!

Praktiske opplysninger

Påmelding: Meld deg på her: www.kfum-kfuk.dk/tilmelding Påmeldingen åpner 1. mars 2019.

Pris for medlemmer: For deltakere 1.600 kr. og for frivillige 1.100 kr.

Pris for ikke medlemmer: For deltagere 1.775 kr. og for frivillige 1.275 kr.


KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA.


Filer for nedlasting