Communication for Change (CFC)

Ønsker du å jobbe side om side med andre unge, engasjerte mennesker i våre søsterorganisasjoner i Madagascar, Tanzania, Sør- Afrika eller Bangladesh? Er du klar for et år som utfordrer deg og det du tenker om verden? Vil du lære om hvordan verden henger sammen og møte mennesker som jobber for rettferdighet? Ønsker du å utfordre deg selv som en leder og menneske? Er du mellom 18 og 25 år? 

SØk nå

Klikk her for å søke på CFC for skoleåret 19/20

Unik utenlandserfaring

Foto: Jori Gjelland Lid

CFC året begynner med et 3 ukers introduksjonskurs i Kenya, hvor du får undervisning i globale utfordringer som fattigdom, økonomisk rettferdighet, kjønn og likestilling og klimautfordringer. Videre går reisen til en av KFUK-KFUM sine partnerorganisasjoner i tre måneder. Her vil du ta del i partnerorganisasjonens daglige aktiviteter og prosjekter, og få erfaring med praktisk utviklingssarbeid og et unikt innblikk i en lokal grasrotorganisasjon i sør. Du vil komme nært mennesker som lever i en helt annen virkelighet og se hvordan de jobber for forandring.

LEDERTRENING OG KAMP FOR RETTFERDIGHET

Norges KFUK-KFUM tar del i verdens største ungdomsbevegelse og verdens største kvinnebevegelse. Vi vet at ungdom kan forandre verden! Som CFC-deltager er du en del av denne bevegelsen og får ledertrening og skolering i politisk endringsarbeid. Dette gir deg verktøy, kunnskap og erfaringer som utvikler deg som leder og person. CFC møter tusenvis av ungdom i løpet av året for å mobilisere til engasjement for en bedre verden.

FOLKEHØGSKOLELIV

Vårsemesteret har CFC base på Sunnmøre folkehøgskole sammen med deltagere fra Asia og Afrika. Her får du en unik mulighet til å leve, jobbe og lære i et flerkulturelt felleskap. Et semester fylt med kampanjearbeid, kamp mote urettferdighet, ledertrening, internasjonalt netteverk, naturopplevelser og venner for livet, 

SAMARBEIDSPARTNERE

Norges KFUK-KFUM gjennomfører CFC i samarbeid med søsterorganisasjoner i Afrika og Asia. Det er til sammen 20 deltakere, 8 fra Norge og 12 fra partnerne. Programmet er finansiert gjennom NOREC

LES MER

www.facebook.com/communicationforchange