Ettåring KFUK-hjemmet London

Har du lyst til å jobbe et år i London?

KFUK-hjemmet i London  utlyser hvert år seks ettåringsstillinger, 5 husassistenter og 1 kontorassistent. Utlysningene kommer i januar. Årets søknadsfrist gikk ut 20. februar. Velkommen igjen som søker neste år!

Hostel

KFUK-hjemmet er et hjem for norsk ungdom som kommer til London for å studere eller arbeide, samt for turister. Hjemmet ligger i Holland Park/Notting Hill, et sentralt og rolig strøk vest i London. KFUK-hjemmet er et gammelt herskapshus, hvor norsk stab står for driften. Miljøet er ungt og aktivt og som ettåring ved KFUK-hjemmet bor du midt i en spennende storby.

LEDERtrening med vekt på praktisk arbeid

Å være ettåring handler om mye mer enn trappevask og matlaging, det gir også et unikt år med praktisk ledertrening. Ettåringene får mye ansvar for driften av huset og skal prege miljøet det året de er her.

LEDERTRENINGEN DELES INN I TEMAENE: 

  • Personlig utvikling 
  • Organisasjonkunnskap og praktiske ferdigheter 
  • Samfunnsengasjement lokalt og globalt 
Hver ettåring får en egen mentor, må lede en egen hobby, deltar på ulike kurs som bl.a. Global Week i regi av KFUK-KFUM Global, og de får ulike lederoppgaver. 

VI SØKER ETTER 5 HUSASSISTENTER OG 1 KONTORASSISTENT 

Arbeidsoppgaver for husassistentene består bl.a. av rengjøring, matlaging, vedlikehold, ta imot gjester og miljøarbeid. Kontorassistenten har ansvar for telefonhenvendelser, mailbesvaring, oppdatering av hjemmesiden og facebook, ta imot gjester, daglig kasseoppgjør, miljøarbeid og har vakt som husassistent annen hver helg. Kontorassistenten trenger gode datakunnskaper og må være glad i tall. Vi søker etter engasjerte, selvstendige og utadvendte ungdommer som liker å jobbe. Du må har fylt 18 år for å kunne søke. Har du hatt lederoppgaver i en organisasjon, menighet eller på skolen så er det flott om du forteller om dette i søknaden. Du må kunne arbeide i samsvar med KFUK-hjemmets kristne målsetting.

Vi tilbyr

 Lønn £ 100 per uke, samt fri kost og losji. Ettåringene bor på huset og arbeider 40 timers arbeidsuke + miljøaktiviteter. Oppstart ca. 1. juli for 12 måneder, men du må være tilgjengelig til å delta på Global Week 19.-24. juni.

BETINGELSER

Lønn £ 98,- per uke, samt fri kost og losji. Ettåringene arbeider 40 timers arbeidsuke + miljøaktiviteter. Ansettelsen gjelder fra ca. 1. juli og 12 måneder frem i tid.

Hvem kan søke

Vi søker etter tjenestevillige, selvstendige, positive og utadvendte jenter og gutter over 18 år. Har du hatt lederoppgaver i en organisasjon, menighet eller på skolen, så er det flott om du forteller om dette i søknaden. Du må kunne arbeide i samsvar med KFUK-hjemmets kristne målsetting.

Søknad med CV sendes pr e-post til soknad@kfukhjemmet.org.uk Vitnemål og attester scannes og legges ved. Eventuelt sendes pr. post til daglig leder, Norwegian YWCA, 52 Holland Park, London W11 3RS, UK.

Søknadsfrist 20. februar.

Spørsmål?

Har du spørsmål, ta kontakt med daglig leder på tlf. +4420 7727 9346 eller se vår hjemmeside www.kfukhjemmet.org.uk eller Facebookside: 

Relatert innhold

Communication for Change (CFC)

Her kan du lese om og søke på Communication for Change.

Søk Ten Sing Norway

Her kan du lese om og søke på Ten Sing Norway!