Gå til hovedinnhold ikon

Vår dag 2022

2022 er frivillighetens år, og vi skal feire alle frivillige som hvert år legger ned time etter time i arbeid for andre. KFUK-KFUM er utrolig heldige og ha flere tusen frivillige med på laget, og uten disse hadde vi ikke klart å gi barn og unge et tilbud om trygge, gode møteplasser. TUSEN TAKK!

Frivillighet Norge har laget denne filmen om Frivillighetens år

En av måtene frivillighetens år skal markeres på er at de ulike organisasjonene har en egen "vår dag". KFUK-KFUMs dag er 24. april 2022, og vi vil at det skal bli en dag hvor vi får vist fram alt det flotte arbeidet som legges ned rundt om i landet vårt. 24. april er i tillegg den internasjonale KFUK-dagen og en god anledning til å vise at vi er en del av et verdensomspennende arbeid. Det er viktig å understreke at dere ikke trenger å lage mange nye planer, men kanskje dere kan legge konserten til denne dagen? Eller kanskje dere kan få være med på søndagens gudstjeneste? Eller invitere avisa til noe dere allerede gjør den dagen (eller en annen dag)?

Målet for KFUK-KFUM-dagen er, i tillegg til å vise oss frem, å få flere frivillige, flere medlemmer og flere deltakere til våre aktiviteter. I tillegg ønsker vi å løfte Deltakerfondet.  


På denne siden vil vi legge ut tips til hvordan DIN gruppe kan markere dagen, og vi vil legge ut maler til pressemeldinger, plakater mm. 


til toppen
Ikon