ikon

Frode Dyrdal

Publisert: 16. juni 2022
Sist oppdatert: 27. juni 2022

Frode Dyrdal på en fjelltopp. Foto


- Uendelig antall kjekke timer lagt ned

Frode Dyrdal kan kalles "Mr. Turnering" og har lang fartstid som frivillig i KFUM Stavanger. 

Det er vel aller mest volleyball i KFUM Stavanger jeg har vært med på opp gjennom årene fra ca. 1984/85 med frivillig arbeid, og så i fotball fra omtrent 2006 og håndball et par år nå sist.  Deretter har jeg vært litt engasjert i sittevolleyball hvor vi nå planlegger å søke EM i 2025 i Stavanger med KFUM som lokal arrangør! Jeg tror nok jeg har vært "Mr. Turnering" fremfor noe og Norges Volleyballforbund vet at når vi i KFUM Stavanger er arrangør så blir det blant de beste turneringene i Norge. Vestcup deltok jeg i fra starten i 1987 til jeg gav meg helt i 20. Uendelig antall kjekke timer lagt ned der.

Spesielle minner er litt vanskelig for alt har vært spesielt på sin måte. Men en «uvanlig» ting som jeg synes var litt kult var da jeg fikk ordnet opp kontainerne på sandbanene.

Ungdomsgjengen sitter på tribuneradene og tegner street artUngdom i full gang med tegning av graffiti til kontainerne. 

I forbindelse med sandbanene på Lassa bak Ynglingen så hadde vi 3 containere for lagring av utstyr. Disse containerne så jo ikke veldig fine ut, og så kom jeg på at vi burde tagge dem med litt grafitti. Som tenkt så gjort.

Jeg søkte og fikk støtte fra Stavanger Kommune, så engasjerte jeg nøkkelpersoner i Nuart. De annonserte kurs i street art for ungdom og fikk en god liten gjeng påmeldt som gikk løs på oppgaven under oppsyn av professjonelle street art personer. Det ble veldig bra resultat, med lite midler og til nytte for både ungdom og street art miljøet. Kjempekjekt og dette «lille prosjektet» er slik jeg er og ønsker å være – involvere flest mulig og få gjort noe fint sammen.


Kontainervegg med street art. En tegning av en volleyball med teksten "kfum beach"Ferdig resultat av kontainerne. 


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer