ikon

Jannicke Wold Kaarbø

Sist oppdatert: 9. mars 2022

- jeg får være med på å skape minner for livet for alle våre kåffa-kids

Jannicke har vært lagleder for en herlig gjeng på omtrent 40 jenter på KFUM J 2007. De har vært så heldige å ha en god gjeng med engasjerte foreldre på trenersiden, og som aktiv heiagjeng på sidelinjen. Hun har fått lov til å være lagleder for jentene i 7 år, og har med det tatt del i aktiviteter med dette laget både på og utenfor banen.

Bilde av kvinne fra skuldre og opp mot grå bakgrunn. Hun har hvit t-skjorte og lyst hår.Jannicke Wold Kaarbø har flere års fartstid som lagleder for KFUM J 2007 og voksenleder på Lundeleir. 

I tillegg har Jannicke i flere år vært voksenleder på Lundeleir. Den arrangeres hvert år av KFUM Oslo.

- På Lunde får jeg, sammen med mange andre frivillige, være med på å skape minner for livet for alle våre kåffa-kids! Her får barna oppleve klassiske kåffa-høydepunkter som; fotballturnering, underholdning, nugatti, nattmanøver, en-spretten og flere morsomme leker!

Hvorfor er du frivillig og hva gir det deg?

- Jeg er frivillig for å kunne gi tilbake like gode og trygge opplevelser som jeg selv hadde som barn med en aktiv fotballhverdag. For meg gir det å være frivillig, enten som voksenleder på Lundeleir eller som lagleder for J 2007, en unik mulighet til å tilbringe verdifull tid med barna. Barna er hver for seg unike og ulike. Ved å tilbringe så mye tid med dem har jeg lært de å kjenne på en måte man ikke nødvendigvis får til fra «utsiden».

Selv om det tidvis er slitsomt å reise på cup, bistå på leir eller andre sosiale samlinger så gir det mer energi enn det tapper, og Jannicke føler seg veldig heldig som får lov til å bli så godt kjent med barna og tilbringe så mye tid med dem. En aktiv deltakelse i barns fritid skaper en verdifull relasjon som forhåpentligvis varer livet ut. 

Har du en episode du vil fortelle om?

- Her er det mange å trekke frem. Men et spesielt minne er det flotte ved å få starte sommeren som frivillig på Lunde leirsted og bidra til å sende mange glade barn ut i en velfortjent sommerferie! Og ikke minst skape gode minner de kan ta med seg resten av livet.

VI ER HELDIGE SOM HAR DEG, JANNICKE!

til toppen
Ikon