ikon

Jonas Havaas Lorentzen

Sist oppdatert: 19. januar 2022

- arbeidet jeg har gjort som frivillig ikke har vært forgjeves


Jonas Havaas Lorentzen (23) ble tidlig med familien på Risøya, og har gått fra å være deltaker til å gjøre stadig flere frivillige oppgaver. Bildet viser Jonas i ivrig fotballspill på Risøya en god del år tilbake. Her forteller han litt om seg selv og hva det betyr for han å være frivillig.- Jeg er i hovedkomiteen for KFUK-KFUM sin leir "Sommertreff på Risøya", hvor jeg er ansvarlig for å organisere aktivitetsdagen(e). Jeg har i tidligere år vært ungdomsleder på leiren sin yngste ungdomsgruppe U1.

 - Jeg har vokst opp med denne leiren, og alltid hatt denne uken som favoritt-uke i året. Ettersom jeg nå har blitt for gammel til å delta på ungdomsgruppene som leiren organiserer, så har jeg hatt lyst til å gi noe tilbake til KFUK-KFUM miljøet, som jeg har blitt så glad i. Derfor meldte jeg meg som frivillig. Det gir meg masse glede av å se barn og ungdom få lov til å skape lignende minner fra leiren, som jeg selv har. Samtidig får jeg god erfaring innen ledelsesarbeid og ikke minst samarbeid med andre frivillige. Dette kommer godt med for videre jobbsøking, hvor jeg kan fortelle om mine erfaringer fra aktivitetsdagen(e) på Risøya.

 Sommeren 2021 ga meg mange gode øyeblikk. Flere av de eldste ungdommene var samlet etter kveldskro. Jeg var jeg med dem og mimret om tidligere år, da jeg har vært leder for dem tidligere. Jeg ble overveldet av komplimenter fra flere av dem som var der, og fikk kjenne på at arbeidet jeg har gjort som frivillig ikke har vært forgjeves. Dette øyeblikket sammen med ungdommen påvirket meg sterkt, og har i senere tid gitt meg stor motivasjon til å fortsette som frivillig.   

TUSEN TAKK, JONAS!

til toppen
Ikon