ikon

Maria T Mjaaland

Sist oppdatert: 11. februar 2022

Jeg heter Maria Timmann Mjaaland og er frivillig i KFUK-KFUM Global. Jeg er styremedlem og medlem i politisk utvalg for klimarettferdighet. 

I utvalget for klimarettferdighet er jeg med å påvirke politikere og samfunnet til å bli mer bevisste på klimasaken og handle i tråd med Parisavtalen og forskningen på området. Dette gjør vi blant annet ved å møte politikere, være med på internasjonale toppmøter og drive med kampanjer. 


Å være frivillig gir meg en mulighet til å bruke engasjementet mitt og stemmen min til å påvirke verden. Jeg setter veldig pris på de mulighetene jeg får til å utvikle meg som menneske og kunne drive med noe meningsfylt, sammen med en super gjeng andre engasjerte frivillige! I høst var jeg med på FNs klimatoppmøte og fikk snakke med mange politikere, media og andre engasjerte ungdommer fra hele verden. Det var veldig lærerikt og gøy!

KFUK-KFUM Global har fire politiske utvalg som består av ungdommer som ønsker å jobber for en mer rettferdig verden. Utvalgene jobber med å utvikle politikk som kan bidra til mer rettferdighet, og presentere gode løsninger til norske politikere og beslutningstakere.

Har du lyst til å lese mer om KFUK-KFUM Global sitt arbeid for klimarettferdighet? Ta en titt her 


til toppen
Ikon