ikon

Treningsklubben ved Ila kirke

Sist oppdatert: 12. april 2022

- MANGE ER VELDIG NÆRME ISKAFFE OG SOKKER


Treningsklubben ble startet av noen unge voksne mai 2020 og er tilknyttet enheten  Unge voksne i Ila kirke. Deltakere på treningsklubben møtes hver mandag kl.17-18 på fotballbanen nedenfor Ila kirke (Ikke fra november til februar og i skoleferier). Nå drives tilbudet av Kamilla Rød Slettene og Elise Vik Nordbrønd. Treningsklubben er åpen for alle mellom 18-30 år som vil være i aktivitet.

Høsten 2021 kom HoppY-oppmøtekort. Da hadde allerede flere i treningsklubben snakket om at det hadde vært gøy å ha sånne kort. Noen som er med å trene har vært med i barnekor eller klubb og hadde oppmøtekort fra tidligere deltakelse i KFUK-KFUM. 

- Vi trener styrke med egen kroppsvekt, og det er enkelt å tilpasse øvelsene så de blir lettere eller tyngre. Vi viser alltid litt ulike nivåer så folk kan tilpasse det egen form.

Deltakerne i treningsklubben kom med idéer til hva "premiene" skulle være, og landet på iskaffe etter 6 ganger og KFUK-KFUM-sokker etter 12 ganger siden HoppY-oppmøtekortene er for 12 ganger, og det er 6 på hver side. 

- Til nå har to personer fått sokker, og seks personer har fått iskaffe. Mange er veldig nærme iskaffe og sokker. 

VIRKELIG ET SUPERT TILBUD!

til toppen
Ikon