Adventsleir på Solhøgda 2017

Adventsleir på Solhøgda 2017

Mye gøy førjulskos for 3.-7. klasse. Vi håper det kommer barn fra mange forskjellige steder, så her er det god mulighet til å få nye venner. På leiren blir det juleverksted, underholdningskveld, samlingsstund, refleksløype, pølsegrilling og mye annet morsomt å glede seg til.

I år har noen av lederne startet band, og kommer til å lære oss noen nye leirsanger! 

Hvis du vil kan du ta med et brettspill. 

Leiren blir mobilfri, og vi samler inn alle mobiler når leiren starter. Hvis du trenger å ringe hjem kan du bare spørre en leder, så finner vi frem telefonen din. 

Leiren starter lørdag kl 12 og slutter søndag kl 13.

 Ta med: 

Laken, sovepose eller dyne og pute 

Innesko 

Tøy til å være ute 

Lommelykt (hvis du har) 

Brettspill og kort hvis du har lyst 

PRIS OG PÅMELDING: 

Du melder deg på via nettsiden connect.kfuk-kfum.no. Dersom du ikke har vært inne her før må du lage en bruker. Finn arrangementet «Adventsleir på Solhøgda 2017» og meld deg på. For medlemmer av KFUK-KFUM (for eksempel hvis du er med i Mini Sing) koster leiren 400 kroner. Hvis du ikke er medlem koster leiren 500 kroner. Betalingsinformasjon vil komme på SMS etter at du har meldt deg på.

Påmeldingsfrist er 17. november.

VIKTIG: Vi vil ha alle med! Om du opplever at prisen på leiren er for høy for din families økonomi? Søk om støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond til å være med! Du kan søke selv, eller få en voksenleder til å søke for deg. Se kfuk-kfum.no/deltakerfond

HVORDAN OG HVORFOR MELDE SEG INN I KFUK-KFUM: 

Dersom du er eller blir medlem i KFUK-KFUM, får du medlemsrabatt på adventsleiren på Solhøgda og alle andre KFUK-KFUM-arrangementer! Du nyter også godt av en rekke andre fordeler slik som 15% rabatt på klær fra klesprodusenten Fair & Square, rabatt på abonnement på digitalutgaven av avisen Vårt Land, ulykkesforsikring på alle KFUK-KFUM-aktiviteter og tilbud om KFUK-KFUMs nyhetsbrev på epost/SMS, se kfuk-kfum.no/medlemsfordeler. KFUK-KFUM får også økonomisk støtte pr medlem, så på den måten støtter du arbeidet vårt også. Det koster bare 200 kr per kalenderår for barn å være med, og alle som melder seg inn om høsten får medlemskap ut året til halv pris; 100 kr. Meld deg inn ved påmelding til leiren eller via kfuk-kfum.no/melddeginn 

Ledere: 

Hanne, Caroline, Lina, Simone, Rebekka, Ragnhild, Victoria, Lars Peder, Audun, Ståle, Lena, Inger og Inger Lise. 

Spørsmål?

 Kontakt Ståle på 93 00 89 80, eller stale@svale.no


I fjor var leiren så populær at det ble helt fullt. Det er ingen grunn til å vente med å melde seg på! Håper å se deg!