Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Juni 2020

U3 2020

Leir

U3 2020 er en 2-dagers leir for U3-deltakere som skulle vært på KFUK-KFUMs Sommertreff på Risøya. Deltakerne består av gutter og jenter mellom 18-23 år. Leiren blir holdt på Gulsrud Leirsted i Vikersund. Prisen er veiledende, og den eksakte prisen avhenger av antall påmeldte (ca. 1000-1500 kr).

AVLYST: KFUK-KFUM-Campen 2020

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

Ten Sing Bømlo Skjærgårdsfestival 2020

Festival

Ten Sing Bømlo drar på Skjærgårds Music& Mission festival med egen buss, eget leirområde og eget opplegg.

SOMMERLEIRER PÅ VIER 2020

Annet

Her finner du info om alle sommerleirene for barn og ungdom med link til påmelding.

Les mer

50+ Knattholmen 2020 - AVLYST

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer
Juli 2020

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

AVLYST: Sommertreff på Risøya 2020

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ten Sing Kurs sommeren 2020

Ferdighetskurs/-seminar

På disse stedene arrangeres det Ten Sing kurs i sommer:

Les mer

AVLYST: Ten Sing-seminar 2020

Anbefalt arrangement

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST

Les mer

AVLYST - Sommerleir på Tjellholmen 2020

Leir

Sommerleiren er avlyst pga koronapandemien. Vi arrangerer sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 27. - 31. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Østlandet

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing-kurs på Østlandet sommeren 2020! På Ten Sing kurs får du være kreativ, møte andre ungdommer og delta på en seminargruppe hvor du får oppfølging av dyktige instruktører, alt i rammen av et sosialt felleskap.

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 - SUFH

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs på Sunnmøre Folkehøgskule! KFUK-KFUM Møre og Romsdal, KFUK-KFUM Sogn og Fjordane og eit leiarteam med trygge og erfarne Ten Sing leiarar står klare til å ta i mot deg for nokre dagar med moro, læring og inspirasjon.

Les mer
August 2020

TRIALEIR - Strandheim 2020

Annet

Det er med tungt hjerte vi ser at vi er nødt til å avlyse årets Trialeir på Strandheim pga. koronapandemien.

Les mer

Musikalskole

Annet

Les mer

AVLYST: Ten-leir 2020 på Knattholmen

Leir

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

AVLYST: Trialeir 2020 på Knattholmen

Annet

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2020

Annet

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årets kurs vil være fra 3.-8. august 2020.

Les mer

Sommerleir & Ungdomsleir KFUK-KFUM i Nord-Norge

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Camp ute eller bo inne. Egen Ungdomsleir: 13-19 år! Velkommen!

Les mer

What time is it..? SUMMER CAMP!

Leir

Velkommen til SUMMER CAMP for ungdom 7.-9.aug 2020 på Hamar!

Les mer

Trialederkurs 2020 (Oslo og Akershus)

Annet

Trialederkurs er et lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på KFUK-KFUM Oslo og Akershus sin barneleir, Trialeir på Strandheim, august 2020. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

Knattholmen-dagen 2020

Foredrag/samtale

Vi samler trofaste Knattholmen-venner til en hyggelig dag etter faste tradisjoner.

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Bergen

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs i Bergen! KFUK-KFUM Bjørgvin og KFUK-KFUM Fana inviterer til kurs. Her vil du bli mottatt av et lederteam med trygge og erfarne Ten Sing ledere som står klare til å ta imot deg for noen dager med moro, læring og inspirasjon. Kurset arrangeres over to dager 12.-13. august.

Les mer

Ny dato! Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Hedmark og Oppland

Årsmøte

NY DATO: 16.AUG! VELKOMMEN TIL KRETSENS ÅRSMØTE 2020

Les mer

AVLYST:Sensommertreff 2020

Annet

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Pappa-barn-helg

Leir

Helga etter skulestart er vi klare for Pappa-barn-helg! Idylliske Kjeldsund leirstad er plassen igjen der vi skal møtast. Her kan vi utforske skjærgarden omkring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurranser høyrar også med på programmet.

Les mer

NY DATO! Årsmøte i KFUK-KFUM Østfold

Annet

Vel møtt til årsmøte i Østfold KFUK-KFUM! Årsmøtet 2020 finner sted onsdag 26. august kl 18 i Kurlandkirken i Sarpsborg. Av smittevernhensyn blir det ikke servering av middag.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2020/2021

Lederkurs

Velkommen til årets LIV Basic på Haugalandet. Kurset består av fire helgesamlinger. Første samling blir på Vigdarheim Leirsted i august 28-30 august. Mer informasjon kommer etter hvert!

Les mer

Just Act - internasjonalt lederkurs

Annet

På Just Act vil du lære mer om KFUK-KFUM som global bevegelse. Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer
September 2020

LIV-kurs for Rogaland og Agder 2020-2021

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

LIV Kurs Basic Sogn og Fjordane 2020-2021

Lederkurs

LIV Basic er eit leiartreningskurs for dei som er 16 – 19 år. Gjennom LIV Basic får ungdommane god opplæring i kva det vil seie å vere leiar i kristent barne- og ungdomsarbeid, noko som gjer dei godt rusta for å vere leiarar i lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

Villmarksleir

Leir

For ungdom mellom 10-13 år som har lyst til å være med på årets villmarksleir. Det blir naturoppleving, fellefangst, fiske, toppturer, kart og kompass, utemat og uteaktiviteter.

Les mer

LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2020-2021

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledertur til Praha 2020 - avlyst

Annet

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer
Oktober 2020

Høst-Trialeir på Knattholmen

Annet

Høst-Trialeir er for deg mellom 8 og 11 år. Leiren er full av morsomme aktiviteter sammen med nye og gamle venner. Du kan få prøve kjempehuska, spille fotball, spille spill, prøve modelljernbane og mye, mye mer.

Les mer

LEDER I VEKST BASIC - KFUK-KFUM Nordland 20/21

Annet

Vil du prøve deg som leder? Bli kjent med nye folk? Få nye utfordringer? Spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

MILK Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Siste frist for påmelding er 15/9.

Les mer

Barnefestival Østlandet 2020

Festival

Barnefestivalen 2020 arrangeres i Ski Nye kirke (med overnatting og noe program på Hebekk skole) 17.-18. oktober. Det blir to dager i et stort fellesskap med show, leker, sang, dans og aktiviteter både ute og inne.

Les mer

Pzalm festivalhelg

Festival

Velkommen til Pzalm festivalhelg! I samarbeid mellom KFUK-KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet ønsker vi å inviterte alle som går i 3.-8. klasse til en gøy festivalhelg med felleskor, dans, drama, hobby, lek og moro! Hold av helgen 24.-25.oktober. Helgen arrangeres i Nykirken i Bergen.

Les mer

Høst-Knøttenatt på Knattholmen

Annet

Knøttenatt er for barn fra 5 til 9 år som liker å leke, synge og ha det gøy sammen med gamle og nye venner.

Les mer
November 2020

Pysjcup 2020 Oslo og Akershus

Nattcup

Klar for Pysjcup 13.-14. november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?

Les mer