Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Mars 2019

Årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 20.mars

Årsmøte

Velkommen til hovedforeningens årsmøte 20.mars kl.19 Sted: Peisestua (2.etg.) på Ynglingen i Bergen. Innkalt: Alle enhetene i hovedforeningen. Møtet er åpent for alle medlemmer.

Inspirasjonshelg med Ten Sing Norway 2018/19

Annet

22.-24.mars kommer Ten Sing Norway til Hedmark og Oppland, nærmere bestemt Gjøvik! Helga er åpen for alle ungdommer 13-19 år.

Les mer

Trialederkurs 2019 (Oslo og Akershus)

Lederkurs

Trialederkurs er det lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på barneleiren Trialeir i august 2019. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

Dugnad på Tjellholmen 23.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Årsmøte KFUK-KFUM Østfold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Østfold. Årsmøtet skal være på Kirkestallen i Trøgstad.

Les mer

Ynglingeakademiet ”Det er en himmel over sorgens landskap”

Foredrag/samtale

Om sorg og savn i ord og refleksjoner, tekster og toner. Ved Gunnar Wik og Tove Pemmer Sætre. Ta gjerne med en venn!

Årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin 27.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets onsdag 27.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte. Vel møtt!

Årsmøte KFUK-KFUM Agder 2019

Annet

Eit årsmøte er ei viktig hending i livet til ein organisasjon. Det er viktig at alle lokale grupper er representert. Det vil bli servert deilig pizza. Saker til behandling på årsmøtet må vera sendt kretsstyret (jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no) seinast innan 27. 01.2019. Påmelding innan 19.03.2019.

Les mer

Dugnad på Tjellholmen 30.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer
April 2019

Bergen K-forum

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Kid Sing Show

Annet

Lørdag 6. april vil vi samle barne- og tweensgrupper knyttet til KFUK-KFUM i Holmlia kirke for en ellevill musikk dag. Det blir fellesskor for både barn og tweens, samt at alle grupper får mulighet til å opptre alene.

Les mer

Tweensnatt

Annet

De som går i 5, 6 og 7 klasse kalles ofte for Tweens. Alle i denne aldersgruppen inviteres til Tweensnatt med overnatting i Holmlia kirke 6.-7. april. Det blir god mat, leker og aktiviteter. På søndag deltar vi i gudstjenesten.

Les mer

Bjorli påskeleir for HåPe

Annet

Årlig påskeleir til Bjorli for 13-19-åringer i HåPe - Holmlia og Hauketo-Prinsdal menigheter! Sjans til å stå i bakke, gå på langrenn og chille inne + følge påskehistorien dag for dag. Bli med! Mer info her: https://www.facebook.com/events/312798799589034/

Førpåskeleir i Ulvik 2019

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 13.april til onsdag 17.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2019

Leir

Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Påskeleir på Fjellsetra 13. - 16. april 2019

Leir

Leir for ungdom fra 8.klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er 2 dager i skibakken.

Les mer

Påskeleir for hele familien i Ulvik 2019

Leir

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Mer info om priser og påmelding kommer snart.

Ynglingeakademiet ”Ung i kirken”

Annet

Ved prost i Fana Kristin Sævik Litlere og rådgiver for undervisning i Bjørgvin bispedømme Torfinn Wang. Ta gjerne med en venn!

Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland

Annet

Velkommen til Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland 25. april 2019. kl 18:00 i Ynglingen, Stavanger

Les mer

MiLK - MiniLederKurs på VIER

Annet

Vi inviterer alle fjorårskonfirmanter i Rogaland til en helg på VIER leirsted. I løpet av helgen vil vi ta for oss mange spennede tema og du vil forhåpentligvis bli bedre kjent med deg selv :) Og selvfølgelig blir det mye lek, noen nye venner og kanskje årets første bad?

Les mer

Årsmøtet 2019

Årsmøte

Vi inviterer til Årsmøte i Troms Krets 27.04.2019 kl. 16.00 - 19.00 Oppmøte nede i menighetssalen i Tromsdalen Kirke. Enkel servering under møtet. Suppe og brød etter møtet. Vel møtt!

Regionsårsmøte

Årsmøte

Les mer

STÅ OPP - påskemusikal

Annet

Stå opp! en påske-musikal som utforsker oppstandelsen. Framført av Varden og Hinna barnegospel. Aktørene vil synge, danse og juble men også protestere og skape liv og røre. En forestilling med barn og proffe musikere, for barn fra 0-100. Pris: Voksne kr: 100,- Barn kr: 50,-

Les mer
Mai 2019

KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Landsmøte

Dato for KFUK-KFUMs landsmøte 2019 er 3.-5. mai 2019. Informasjonen oppdateres løpende på denne siden frem til landsmøtet.

Les mer

KFUK-KFUM demokratikurs 2019

Lederkurs

KFUK-KFUM demokratikurs er et todagers kurs for deg mellom 15-26 år med med mål om å øke din kompetanse om demokratiske prosesser slik at du blir bevisst på dine muligheter, tørr å bruke din ytringsfrihet, samt får erfaringer i demokratiarbeid til bruk i lokale demokratiske forum.

Les mer

Knøttenatt

Annet

Les mer

Ynglingeakademiet ”Vegen til sølvkrossen”

Annet

Vårutflukt til Fana kirke, tusenårssted for Bergen kommune. Det blir orientering om kirken og landskapet rundt og behørig bespisning. Mer informasjon kommer i invitasjon til utflukten. Ta gjerne med en venn!

Juni 2019

Familieleir på Tjellholmen 2019

Leir

14.-16.juni er det klart for familieleir for hele storfamilien på Tjellholmen med spennende program for både voksne og barn i alle aldre.

Les mer

Tjellholmendagen

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Trialederhelg på Tjellholmen 2019

Lederkurs

Fredag 21. til søndag 23. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Les mer

Tria Junior på Tjellholmen 2019

Leir

Søndag 23. juni til tirsdag 25. juni er det duket for Tria Junior for alle barn som har gått ut av 2.-4. klasse.

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2019

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn om begynner i 5.-7. klasse høsten 2019. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent fra 09.00-16.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Les mer

Camp Norefjell

Anbefalt arrangement

Bli med på KFUK-KFUMs nye konfirmantleir "Camp Norefjell" 24. - 28 juni 2019 med 500 konfirmanter fra hele landet. Tema for sommerens leir er "Sett, Avslørt og Elsket".

Les mer

Tria junior

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen 2019

Leir

Tirsdag 25. juni braker det løs med Trialeir for alle som har gått ut av 5.-7. klasse. Frem til fredag 28. juni skal vi være sammen på flotte Tjellholmen.

Les mer

BusSing tur til Tyskland 2019

Annet

Bli med på sommerens store happening! KFUK-KFUM Buskerud arrangerer tur til Tyskland 29.juni-6.juli.

Les mer

KFUK-KFUM-Campen 2019

Anbefalt arrangement

Campingferie og kristent fellesskap for hele familien på ei perle av ei øy utenfor Sandefjord. Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg. Årets tema blir: ”Uten filter” Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer
Juli 2019

50+ på Knattholmen 2019

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2019

Anbefalt arrangement

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2019

Anbefalt arrangement

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2019

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Tweensleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg som er født i 06, 07, 08 og 09 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Ten Sing-seminar 2019

Anbefalt arrangement

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer
August 2019

Trialeir 2019 Strandheim (Oslo og Akershus)

Leir

Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 4. - 9.aug 2019! Her møtes ungdommer og barn i et fantastisk fellesskap for å bade, leke og lære av hverandre i idylliske omgivelser!

Les mer

Trialeir

Leir

Trialeir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du er på toppen av klatreveggen. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på trialeir!

Les mer

Ten-Leir på Knattholmen!

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!Ten-leiren på Knatth

Les mer

Ungdomsleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg er født i 05, 04 og 03 Det blir en fantastisk leir med bading, kano, kule konkurranser, kjekke aktiviteter og masse kule mennesker!

Les mer

Leir for 16-18 år på Vier sommeren 2019

Annet

Denne leiren er for deg som er født i 2002, 2001 og 2000 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Sensommertreff 2019

Anbefalt arrangement

Les mer

Ungdomsleir på Tjellholmen 2019

Leir

16.-18.august er det klart for ungdomsleir på Tjellholmen for alle mellom 13 og 19 år (de som skal begynne i 8.klasse). Dette blir det perfekte punktum på sommerferien før skolen starter opp igjen.

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Leir

September 2019

LiV Basic

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse

Les mer

Ledertur til Praha 2019

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2018/19 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer
Oktober 2019

Barnefestival Østlandet 2019

Festival

Barnefestivalen 2019 arrangeres i Bøler kirke 12.-13. oktober. Det blir show, leker, sang, dans, aktiviteter både ute og inne. Hold av datoen, mer informasjon kommer.

Les mer