Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2019

MILK Fana 19/20

Annet

Søknad og påmeldingsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs skoleåret 2019/2020

MiLK Ynglingen

Annet

Lederkurs for deg som går i 10. klasse. Her får du møte ungdom fra hele Stavanger og lære masse om deg selv og andre.

Les mer
September 2019

Leder i Vekst Basic Agder 2019-2020

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2019/20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

LiV Basic KFUK-KFUM Vestfold og Telemark, Buskerud

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse

Les mer

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2019 - 2020

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Siste frist for påmelding er 27/9.

Les mer

Ledere i Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer

MILK Bodø 2019

Anbefalt arrangement

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer
November 2019

KFUK-helg på Sunnmøre Folkehøgskule

Leir

Vel møtt til KFUK-helg i Møre og Romsdal krins: Ei helg med fellesskap og påfyll for ånd, sjel og kropp!

Les mer

Pysjcup 2019 Oslo og Akershus

Nattcup

Klar for Pysjcup 15.-16 november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?

Les mer

KFUK-KFUM-fest i Hed/Opp

Annet

Velkommen til KFUK-KFUM-fest i regi av KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets!

Les mer

Ten Sing Norway Show i Arendal 2019

Annet

Ten Sing Norway vil med sitt forrykende show vise oss hva Ten Sing er, og hva Ten Sing kan bety for unge i dag. Gjennom sketsjer, filmer, danser og sanger vil de si noe om problemstillingen tro og vitenskap på en måte unge kan relatere seg til. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer

Høstfestivalen 2019

Anbefalt arrangement

HØSTFESTIVALEN I HUNSTAD KIRKE 2019

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup 2019

Anbefalt arrangement

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Ynglingeakademiet 25/11: "Det kimer snart til julefest"

Annet

Det er like før vi går inn i advent, derfor den lille omskrivingen i overskriften. Advent er innledning og forberedelse til jul, feiring av Jesu fødsel. Sammen vil vi synge adventsanger og lytte til tanker om å bruk adventstiden som forberedelse til julehøytiden. Ta gjerne med en venn!

Desember 2019

Bergen K-Forum: historiske kvinner; Ambrosia Tønnesen

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.

Adventsleir på Solhøgda 2019

Leir

Endelig er det snart adventsleir for deg som går i 3. til 7. klasse! Det blir adventsverksted, pizza, pepperkaker, underholdning, samlingsstund, refleksløype og mye gøy både ute og inne.

Les mer

Julebord for frivillige og ansvarlig voksenledere 2019

Annet

Vi vil takke alle som har gjort en innsats for å skape gode og trygge fellesskap i KFUK-KFUM sammenheng i år. Om du har bidratt med noe på Camp Norefjell, i KFUK-KFUM Global eller i KFUK-KFUM er du hjertelig velkommen til en festkveld med deilig mat, godt fellesskap og moro.

Les mer

Vi synger oss til jul

Konsert/forestilling

KFUK KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet inviterer barnekor til å bli med på felles julekonsert sammen med Christine Sandtorv. Selve julekonserten er søndag 15.desember kl. 15 i Nykirken der inviterer vi deg til å senke skuldrene, synge med og nyte julegleden sammen oss!

Les mer
Januar 2020

Nyttårsball

Annet

Tweensfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

KFUK-KFUM Haugaland inviterer til en intensiv og kjekk festival for barn i alderen 10-13 år. Her blir det aktiviteter for en hver smak: matlaging, felleskor/solistgruppe, drama, dans, SportY, kunst og håndverk, Speidertivoli, overnatting i kirka, gudstjeneste, klubbkveld og mye moro!

Les mer

Kryttårsfest - Kretsens nyttårsfest

Annet

Les mer

Barnekorfestival i Ytrebygda 2020

Festival

Vinterfestival på Sørlandet 2020

Annet

For tredje år på rad arrangeres Vinterfestivalen på Sørlandet, for ungdommer i alderen 13-19 år. Årets tema er Grønt Fotavtrykk! Vi setter fokus på klima og hva vi kan gjøre for å hjelpe planeten vår.

Les mer
Februar 2020

Vinterleir 2020

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du boltre deg i Lifjell alpinanlegg, gå flotte langrennsturer i preparerte løyper, eller slappe av med brettspill og sosiale aktiviteter på hytta.

Les mer

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

VinterTreff 2020 i Ulsteinvik

Festival

Alle ungdommar mellom 13 og 19 år inviterast til VinterTreff i Ulsteivik helga 7. - 9. februar 2020.

Les mer
Mars 2020

Barnefestival i Arendal 2020

Festival

21.-22.mars 2020 blir det Barnefestival for barn fra 3.-7.klasse på Birkenlund skole! Vi kan love at det blir mange aktiviteter, sosialt samvær, gøy program og mulighet til å få seg noen nye venner! Mer info kommer snart!

Les mer
April 2020

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2020

Leir

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer
Juni 2020

50+ Knattholmen 2020

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juli 2020

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer
August 2020

Sensommertreff 2020

Annet