Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2020

LIV Basic Haugaland 2020/2021

Lederkurs

Velkommen til årets LIV Basic på Haugalandet. Kurset består av fire helgesamlinger. Første samling blir på Vigdarheim Leirsted i august 28-30 august. Mer informasjon kommer etter hvert!

Les mer

AVLYST! Just Act - internasjonalt lederkurs

Annet

På Just Act vil du lære mer om KFUK-KFUM som global bevegelse. Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer
September 2020

Ledere i vekst-kurs for Rogaland og Agder 2020-2021

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Kurs Basic Sogn og Fjordane 2020-2021

Lederkurs

LIV Basic er eit leiartreningskurs for dei som er 16 – 19 år. Gjennom LIV Basic får ungdommane god opplæring i kva det vil seie å vere leiar i kristent barne- og ungdomsarbeid, noko som gjer dei godt rusta for å vere leiarar i lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2020-2021

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer
Oktober 2020

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

LEDER I VEKST BASIC - KFUK-KFUM Nordland 20/21

Annet

Vil du prøve deg som leder? Bli kjent med nye folk? Få nye utfordringer? Spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

MILK HOLMEN 20/21

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av en kurshelg samt 8 kurskvelder. Parallelt med kurskveldene får man tildelt en praksissoppgave. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer
Desember 2020

Julekonsert med Praising

Konsert/forestilling

Velkommen til årets julekonsert med Praising!

Les mer
Januar 2021

MILK-fest Haugaland

Annet

Her melder du på deltakere fra din MILK-gruppe og deg selv

Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

Festival

Her møter du mange barn i et kirkerom fullt av lyskastere i alle farger, lyd, filmteam, et eget festivalband, dyktige instruktører, nye leker og vår egen festivalprost. Du vil i løpet av dagen møte noen du kanskje kjenner fra før og noen som er helt nye. Mer info: fanamenighet.no Velkommen!

Les mer

MILK Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Påmeldingsfrist: 8.januar 2021.

Les mer

Vinterfestival på Sørlandet 2021

Annet

Vi håper at vi tross rare tider kan samle ungdom i alderen 13.-19. år på Vinterfestival på Sørlandet, 16.-17. januar 2021. Det vil bli show, seminarer, goodiebags, felleskor, kampkveld, bibelfokus, pizza, gode tips om hvordan du kan sette grønne avtrykk, samt mye mer!

Les mer
Februar 2021

Vinterfestival 2021 KFUK-KFUM Bjørgvin

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival! Pga covid-19 blir det dagsfestival. Dagen blir fullspekket med scenesprell, globalaksjon, show, kristen forkynnelse, aktiviteter, nye venner, sang og musikk! Ta med deg selv, gruppa di og venner og bli med på en super festivaldag!

Les mer

Vintertreff 2021 - Ulsteinvik

Annet

Les mer

Vinterfestival Nordland 2021

Festival

KFUK-KFUM Nordland vil invitere alle menigheter og ungdomsgrupper til Vinterfestival Nordland!

Les mer

LiV Identitet og Tro - Nasjonal Helg - 2021

Annet

Den nasjonale helgen "LiV Identitet og Tro" er lederkurs for deg som ønsker å lære mer om deg selv, din tro og identitet og om kirken. Vi skal ha seminarer og verksteder med dyktige fagfolk innen ledelse og kirke, fellesskap og lek med ungdommer fra hele landet og filmkveld med Helt Ærlig-samtale.

Les mer
Mars 2021

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2021

Leir

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer
Juli 2021

50+ Knattholmen 2021

Leir

På 50+ leir bor du inne med full service. Som deltager vil du oppleve en god blanding av avslappet fritid og hyggelig fellesskap.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2021

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer