Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2019

MILK Fana 19/20

Annet

Søknad og påmeldingsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs skoleåret 2019/2020

MiLK Ynglingen

Annet

Lederkurs for deg som går i 10. klasse. Her får du møte ungdom fra hele Stavanger og lære masse om deg selv og andre.

Les mer
September 2019

Leder i Vekst Basic Agder 2019-2020

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2019/20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

LiV Basic KFUK-KFUM Vestfold og Telemark, Buskerud

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse

Les mer

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2019 - 2020

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Siste frist for påmelding er 27/9.

Les mer

Ledere i Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer
Januar 2020

Vinterfestival på Sørlandet 2020

Anbefalt arrangement

For tredje år på rad arrangeres Vinterfestivalen på Sørlandet, for ungdommer i alderen 13-19 år. Årets tema er Grønt Fotavtrykk! Vi setter fokus på klima og hva vi kan gjøre for å hjelpe planeten vår.

Les mer
Februar 2020

Vinterfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

Lørdag 01.februar 2020 kl 10-21 på Bømlo: Konsert! Seminarer! Felleskor! Sporty, Drama, Dans, Teknikk! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat med drikke inkludert! Du er også hjertelig velkommen om du ikke går Ten Sing fra før! TEN SING NORWAY kommer!

Les mer

Fellesreise til VinterTreff i Ulsteinvik

Annet

KFUK-KFUM Sogn og Fjordane arrangerer fellesreise til VinterTreff 2020 i Ulsteinvik. Buss vil starte i Florø og køyre via Førde, Skei og Stryn. Vi køyrer frå Florø ca kl 1420. Frå Førde kl 1530. Ansvarleg for fellesreisa og sjåfør er Per Kristian Byrkjeland (tlf: 45667830).

Vinterleir 2020

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du boltre deg i Lifjell alpinanlegg, gå flotte langrennsturer i preparerte løyper, eller slappe av med brettspill og sosiale aktiviteter på hytta.

Les mer

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

VinterTreff 2020 i Ulsteinvik

Anbefalt arrangement

Alle ungdommar mellom 13 og 19 år inviterast til VinterTreff i Ulsteivik helga 7. - 9. februar 2020.

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2020

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 16/12.

Les mer

LIV Identitet og tro - Nasjonal helg - 2020

Annet

Den nasjonale helgen LIV identitet og tro arrangeres i Oslo, og er åpen for alle som ønsker å lære mer om seg selv, sin tro og kirken. Helgen vil bestå av både seminarer, besøk på MF vitenskapelige høgskole, besøk på Kirkens hus, fritid i Oslo sentrum, sosialt og lek!

Les mer

WasteLAN

Annet

Lanparty i Ynglingehallen, se facebook link til høyre for mer info

Les mer
Mars 2020

VINTERFESTIVAL 2020 OSLO OG AKERSHUS

Anbefalt arrangement

Les mer

8.mars gudstjeneste

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM Bjørgvin. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Enkel kirkekaffe. Vel møtt!

Barnefestival på Nordfjordeid

Annet

Sogn og Fjordane KFUK-KFUM inviterer til Barnefestival! Operahuset på Nordfjordeid 14.mars 2020

Les mer

Barnefestival i Arendal 2020

Festival

21.-22.mars 2020 blir det Barnefestival for barn fra 3.-7.klasse på Birkenlund skole! Vi kan love at det blir mange aktiviteter, sosialt samvær, gøy program og mulighet til å få seg noen nye venner! Mer info kommer snart!

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Østfold

Annet

Vel møtt til årsmøte i Østfold KFUK-KFUM! Tid: 22. mars 2020 kl 13.45. Sted: Furuly menighetssenter, Skråtorpvn 2C, Råde

Les mer

Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin 30.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets tirsdag 31.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte 1 mnd før. Vel møtt!

April 2020

Årsmøte for Vestfold og Telemark 2020

Årsmøte

Torsdag 2. april 2020 er det tid for årsmøte for kretsen vår.

Les mer

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2020

Anbefalt arrangement

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Påskeleir for hele familien i Ulvik 2020

Leir

Leiren er en fin anledning til å gå inn i det kristne budskapet i påsken i et fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Info om påmelding og priser kommer!

Les mer

Stå opp-musikal

Annet

Konsert i St Petri kirke med barn fra flere barnekor i Rogaland. Regiansvarlig: Hege H. Andresen som har med seg profesjonelle instruktører og musikere.

Les mer

Kid Sing Show 2020

Annet

Les mer
Mai 2020

Unge Voksne tur til Lysern 2020

Annet

17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen

Gospelnight

Gospel Bergen, KFUK-KFUM og BDM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20:00. Gospel Bergen stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

Juni 2020

Familieleir på Tjellholmen

Leir

12.-14.juni er det klart for familieleir for hele storfamilien på Tjellholmen! Det blir spennende program for både voksne og barn i alle aldre. Påmeldingen starter 1. april.

Trialeir på Tjellholmen

Annet

Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen til Trialeir på Tjellholmen! Det blir ulike aktiviteter som bading, padling i kano, spill, lek og moro. Påmeldingen starter 1. april.

Les mer

Camp Norefjell 2020

Leir

Velkommen til Camp Norefjell 2020! Leiren finner sted på Norefjell 24. - 28.juni med 550 konfirmanter fra hele landet.

Les mer

50+ Knattholmen 2020

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juli 2020

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer

Sommerleir på Tjellholmen 2020

Leir

Vi arrangerer sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 27. - 31. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Les mer
August 2020

TRIALEIR - Strandheim 2020

Annet

Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 02.-07.aug 2020! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg.

Les mer

Trialederkurs 2020 (Oslo og Akershus)

Annet

Trialederkurs er et lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på KFUK-KFUM Oslo og Akershus sin barneleir, Trialeir på Strandheim, august 2020. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

Knattholmen-dagen 2020

Foredrag/samtale

Vi samler trofaste Knattholmen-venner til en hyggelig dag etter faste tradisjoner.

Les mer

Sensommertreff 2020

Annet

September 2020

Ledertur til Praha 2020

Annet