Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2020

LIV Basic Haugaland 2020/2021

Lederkurs

Velkommen til årets LIV Basic på Haugalandet. Kurset består av fire helgesamlinger. Første samling blir på Vigdarheim Leirsted i august 28-30 august. Mer informasjon kommer etter hvert!

Les mer
September 2020

Ledere i vekst-kurs for Rogaland og Agder 2020-2021

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Kurs Basic Sogn og Fjordane 2020-2021

Lederkurs

LIV Basic er eit leiartreningskurs for dei som er 16 – 19 år. Gjennom LIV Basic får ungdommane god opplæring i kva det vil seie å vere leiar i kristent barne- og ungdomsarbeid, noko som gjer dei godt rusta for å vere leiarar i lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2020-2021

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer
Oktober 2020

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

LEDER I VEKST BASIC - KFUK-KFUM Nordland 20/21

Annet

Vil du prøve deg som leder? Bli kjent med nye folk? Få nye utfordringer? Spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer
Januar 2021

MILK Bjørgvin 2021

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer
Mars 2021

8.mars gudstjeneste i Bergen 2021

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Vel møtt!

Årsmøte KFUK-KFUM Møre og Romsdal

Annet

Møre og Romsdal krins inviterer til digitalt årsmøte, 22.mars kl 19-22! For å delta må du laste ned "meet" om du er på mobil/iPad, og trykke på lenka under. På PC treng du berre ein nettlesar for å opne lenka. Sakspapir vert sendt ut via ny lenke til alle påmeldte. meet.google.com/hux-oszp-wqc

Årsmøte for KFUK-KFUM Agder 2021

Annet

Et årsmøte er en viktig hendelse i livet til organisasjonen, og vi håper at alle enheter vil være representert. Det vil bli digitalt så alle får den bevertingen de selv helst vil ha, og ingen trenger å kjøre langt. Hjertelig velkommen onsdag 24. mars kl 1800! Påmelding innen 18.03.2021

Les mer

Årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte for 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin krets tirsdag 24.mars 2021 kl.18. Innkalling er sendt på e-post til ansvarlig voksenledere og styreledere i enhetene. Sakspapirer sendes ut 2 uker i forkant. Vel møtt! Ikke fått informasjon, ta kontakt med oss på bjorgvin@kfuk-kfum.no

Les mer

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2021

Leir

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer
April 2021

VT 2021 - Ulsteinvik (Vårtreff)

Festival

Vintertreff som skulle ha blitt arrangert i februar måtte dessverre avlysast pga omsyn til smittevern. Derfor inviterer vi no til VT - denne gongen "Vårtreff! Det er mykje og tett program, med mellom anna Ten Sing-show, Ten Sing Norway, Helt Ærlig, globalaksjon og konkurransar for å nemne nokre!

Les mer

TEN SING KONFERANSE 2021

Annet

Les mer
Mai 2021

Knøttenatt 2021 på Knattholmen

Leir

Knøttenatt er for barn fra 5 til 9 år som liker å bade, grille, leke og synge sammen med gamle og nye venner.

Les mer
Juni 2021

Familieleir på Tjellholmen

Annet

Vi er optimistiske, og har begynt å planlegge tidenes sommer på Tjellholmen! Først ut er familieleir 11. - 13. juni 2021!

Les mer

Trialeir på Tjellholmen

Annet

Vi tror det blir mulig å arrangerer sommerleirer, og vi er endelig i gang med å planlegge tidenes Trialeir! Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen til Tjellholmen! Sett av 20. - 24. juni for en uke med bading, padling i kano, spill, lek og moro! Påmeldingen har startet!

Les mer

sommerleirer på Vier 2021

Leir

Her finner du påmelding og info om alle sommerleirene på Vier

Les mer

Tria junior 2021 på Knattholmen

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som dette semesteret går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25, 26, 31 og 32.

Les mer
Juli 2021

KFUK-KFUM-Campen 2021

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

RØST Nasjonal Festivalpilot for Ten Sing og Klubb

Festival

Les mer

50+ Knattholmen 2021

Leir

På 50+ leir bor du inne med full service. Som deltager vil du oppleve en god blanding av avslappet fritid og hyggelig fellesskap.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2021

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ten Sing-seminar 2021

Annet

Bli med på kurs og lær mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre! Seminaret er fra 9.klasse - VG3. Du får møte dyktige kursledere og mange andre Ten Singere fra hele landet!

Les mer

Sommerleir på Tjellholmen

Leir

Vi tror det blir mulig å arrangere sommerleirer, og er i gang med å planlegge tidenes sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 26. - 30. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Les mer
August 2021

Tria-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer

Ten-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

TRIALEIR - Strandheim 2021

Annet

Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 08. - 13. august 2021!

Les mer

Sensommertreff 2021

Anbefalt arrangement

Les mer