Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2017

VIL- kurs "Voksne i ledelse" 2017-2018 KFUK-KFUM Bjørgvin

Lederkurs

Vi starter opp eget lederkurs for unge voksne og voksne: "Voksne i ledelse" - VIL-kurs. Er du klar for nye utfordringer? Vil du lære å utvikle deg som leder? Trenger du faglig påfyll? Ønsker du å lære sammen med andre unge voksne i trygge, sosiale og utviklende rammer? Bli med på VIL-kurs!

Les mer
Juli 2018

LIV Basic Rogaland 2018/2019

Annet

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker! Er du klar for nye utfordringer?

Les mer
August 2018

MILK-kurs KFUK-KFUM Fana 18/19

Lederkurs

Påmelding- og søknadsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs for skoleåret 2018/2019.

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2018-2019

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2018-2019

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Les mer
September 2018

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Ledere i vekst Basic Trøndelag 2018/2019

Lederkurs

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

MILK Bodø

Lederkurs

MILK står for MiniLederKurs og er for ungdom fra 10. klasse og oppover. Kurset arrangeres av Nordland KFUK-KFUM og menighetene i Bodø.

Les mer

LIV BASIC 2018/2019

Lederkurs

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2018/19

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer
Oktober 2018

VIL- kurs "Voksne i ledelse" 2018-2019 KFUK-KFUM Bjørgvin

Lederkurs

Vi starter opp eget lederkurs for unge voksne og voksne: "Voksne i ledelse" - VIL-kurs. Er du klar for nye utfordringer? Vil du lære å utvikle deg som leder? Trenger du faglig påfyll? Ønsker du å lære sammen med andre unge voksne i trygge, sosiale og utviklende rammer? Bli med på VIL-kurs!

Les mer
November 2018

Prosjekt Nettverk 2018

Annet

KFUK-KFUMs Prosjekt Nettverk er et integreringsprosjekt som skaper møteplasser for ungdom mellom 15 og 20 år med ulik bakgrunn og etnisitet. Prosjektet er laget av og for ungdom fra hele Oslo og Akershus. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Bærum kommune.

Les mer

Adventsleir på Solhøgda 2018

Leir

Mye gøy førjulskos for 3.-7. klasse. Vi håper det kommer barn fra mange forskjellige steder, så her er det god mulighet til å få nye venner. På leiren blir det adventsverksted, pizza, underholdning, samlingsstund, refleksløype og mye gøy både ute og inne.

Les mer

Kafégudstjeneste 25.november

Annet

Ynglingeakademiet: ”Kan unge israelere og palestinere vise vei til fred”

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Desember 2018

Puslespillet 2.desember

Gudstjeneste

Puslespillet er gudstjeneste for ungdom og unge voksne og henspeiler at vi gjennom kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre–om vi skal få en større forståelse for Gud og virkeligheten vi er en del av.

Julebord for frivillige

Annet

Vi vil takke alle som har gjort en innsats for å skape gode og trygge fellesskap på en eller annen måte i KFUK-KFUM sammenheng i år. Om du har bidratt med noe på Spekter, i KFUK-KFUM Global eller i KFUK-KFUM er du hjertelig velkommen til en festkveld med deilig mat, godt fellesskap og moro.

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Julemøte hos Anne-Sofie.Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

GUV - Gudstjeneste for unge voksne 9.desember

Annet

SELVHOGST JULETRE (merkes i oktober/ hogges i desember )

Annet

Ta med familien på juletrehogst (kun gran i vanlig skog) i Espe i Naustdal - kr. 100,- (inntektene går til KFUK-KFUM Sogn og Fjordane sitt arbeid) Laurdag 13. oktober - merking av tre kl. 11:00-13:00 Søndag 16. desember - selvhogst av merket tre kl. 13:00-15:00 Følg skilting. Ta med egen sag/ øks.

Les mer

Nyttårsleir på Blestølen

Anbefalt arrangement

Velkommen til Blestølen leirsted og nyttårsleir. Leiren er for deg mellom 13 og 19 år. Det blir skiturer, brettspill, underholdning og storstilt feiring av det nye året med festmiddag og fyrverkeri.

Les mer
Januar 2019

Tweendag KM-huset 2018 er utsatt til Tweenkveld i Norheim kirke 1.februar 2019!

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Denne Tweendagen er utsatt til fredag 1. februar 2019! Da vli det blir kjekk Tweenkveld i Norheim kirke!

Les mer
Februar 2019

Vinterfestival på Sørlandet 2019

Annet

Den 1.-3. februar 2019 samles vi til Vinterfestival i Lund kirke i Kristiansand. Vinterfestivalen er for ALLE ungdom, 13-19 år. Ten Sing-korene i Vestfold og Telemark er også invitert Vi lover: Show! Kampkveld! Seminarer! Kanonball! Globalt! Gud, Jesus og Den Hellige Ånd!

Les mer

Vinterleir 2019

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark gjentar fjorårets suksess og inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du stå på ski eller brett, gå på langrenn eller slappe av med brettspill og moro på hytta!

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2019

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 15/12.

Mars 2019

VinterTreff 2019 på Larsnes

Annet

Ytre Gurskøen Ten Sing inviterer alle ungdommar mellom 13 og 19 år til tidenes ungdomsfestival på Larsnes (Sande) helga 1. - 3. mars.

Les mer

Vintertreff i Florø

Festival

Yeah! Florø og TenSing Crazing står i spissen for arrangementet denne korthelgen. Det blir kult, det blir gøy, det blir sosialt, det blir konsert og alle ungdommer mellom 13-19 år er invitert. Mer informasjon om arrangementet og påmelding kommer utover senhøsten.

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2019

Festival

Show! Seminarer! Globalmarked! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat og god prat! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen!

Les mer

Barnefestival på Operahuset Nordfjord

Festival

VELKOMMEN til ALLE BARNEKOR i Sogn og Fjordane/ Møre og Romsdal og enkeltdeltakere (som kan være med i felleskoret). TEAM SULEBAKK og GUTTA kommer! Det blir øving, drama, dans, lek og i tillegg til mange andre aktiviteter som ansiktsmaling, ballongdyr, hobby-aktiviteter mm. Mer info kommer!

Les mer

Barnefestival på Birkenlund 2019

Annet

Her inviteres du som går i 3.- 7. klasse, til to dager med masse artig og variert program. Her blir det show, dans, sang, bra band, bibeltime, pizza og godteri, sovesal, gudstjeneste og masse ulike aktiviteter og velge mellom. Mer info kommer.

Les mer
April 2019

Førpåskeleir i Ulvik 2019

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 13.april til onsdag 17.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2019

Leir

Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Påskeleir for hele familien i Ulvik 2019

Leir

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Mer info om priser og påmelding kommer snart.

Mai 2019

KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Landsmøte

Dato for KFUK-KFUMs landsmøte 2019 er 3.-5. mai 2019, med demokratikurs 2.-3. mai 2019. Informasjonen oppdateres løpende på denne siden frem til landsmøtet. Innkalling og saksliste sendes ut 2 måneder før.

Les mer
Juli 2019

50+ på Knattholmen 2019

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2019

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2019

Annet

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer
August 2019

Sensommertreff 2019

Annet

Les mer