Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2019

MILK Fana 19/20

Annet

Søknad og påmeldingsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs skoleåret 2019/2020

MiLK Ynglingen

Annet

Lederkurs for deg som går i 10. klasse. Her får du møte ungdom fra hele Stavanger og lære masse om deg selv og andre.

Les mer
September 2019

Leder i Vekst Basic Agder 2019-2020

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2019/20

Anbefalt arrangement

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer

LiV Basic KFUK-KFUM Vestfold og Telemark, Buskerud

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse

Les mer

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2019 - 2020

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Ledere i Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer

MILK Bodø 2019

Anbefalt arrangement

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

Ledertur til Praha 2019

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2018/19 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer

Ynglingeakademiet 30/9: "Kirken i byen - hva nå?"

Foredrag/samtale

Domprost Gudmund Waaler vil snakke om Den norske kirkes utfordring ved å måtte omstilles og ombygges fra statskirke til å bli en folkekirke. Den må finne en ny form og den må lære seg å bli selvstendig. Her trengs å tenke nytt. Ta gjerne med en venn!

Oktober 2019

FAGDAGER FOR PROGRAMANSATTE I OSLO - 08. OG 09.OKTOBER 2019

Anbefalt arrangement

Vi samles til fagdager tirsdag den 08.oktober kl. 11.00 (obligatorisk) og det er mulighet for individuelle møter/samtaler fra kl. 09.00 på Anker Hotel i Oslo. Program for begge dagene og felles middag kommer snart!

Les mer

Barnefestival Østlandet 2019

Anbefalt arrangement

Barnefestivalen 2019 arrangeres i Ski Nye kirke 12.-13. oktober. Det blir to dager i et stort fellesskap med show, leker, sang, dans, aktiviteter både ute og inne.

Les mer

Bergen K-Forum: Bibeltime

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved sokneprest Anna Bæckstrøm Hovda

HaustTreff, leir for ungdom

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Kristian Byfuglien Knapstad kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda 2019

Annet

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder.

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Annet

Vi vil med dette få ynskje konfirmantar i Sunnfjord og Sogn velkomne til Nattcup i Førdehuset 25.10.19. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng,delta på ulike aktivitetar og ikkje minst bli kjend med andre kjekke konfirmantar. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

Praisings 50-årsjubileum

Annet

Praising Ten Sing Hamar fyller 50 år! Bli med på feiringen 25.-27.oktober 2019!

Les mer

Stå opp barnemusikalhelg

Festival

Velkommen til "Stå opp"- barnemusikalhelg! I samarbeid melllom KFUK KFUM Bjørgvin, Bergen Domkirke Menighet og Kirken på Askøy ønsker vi å inviterte alle som går i 1.-8. klasse til å være med å sette opp musiklen "Stå opp!" I tillegg vil det være overnatting og eget opplegg for tweens lørdag kveld.

Les mer

K- Helg

Annet

Velkommen til trivelege dagar . Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar!

Les mer

SHOW + SEMINAR med Ten Sing Norway 19/20

Annet

Ten Sing Norway har showpremierehelg! Og i den anledning ønsker vi å invitere Ten Sing-ere til en dag med seminarer, middag og show på Rønningen Folkehøgskole.

Les mer

Ynglingeakademiet 28/10

Foredrag/samtale

Denne mandagen er ikke programmet helt på plass – ennå. Men vi jobber med noen interessante alternativer. Mer info i invitasjonen til oktobermøtet. Ta gjerne med en venn!

November 2019

Nattcup Nordfjord, Deknepollen

Annet

VELKOMMEN TIL NATTCUP! Velkommen alle konfirmantar frå Nordfjord og Vanylen til Nattcup i Nordfjordhallen fredag 01.11.2019. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

Bergen K-Forum: kvinners situasjon i verden

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved professor i interkulturelle studier ved NLA Høyskolen Line Alice Ytrehus.

GG - Gospelgathering 2019

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en musikkfestival som ønsker å inspirere sangere, musikere, teknikere, dansere og dirigenter i tensing og ungdomskor. Det arrangeres i samarbeid mellom Confession, SkySing, Lura tensing og KFUK-KFUM Rogaland krets. Du trenger ikke være medlem i et kor for å melde deg på.

Les mer

Pysj Cup 2019 Oslo og Akershus

Nattcup

Klar for Pysj Cup 15.-16 november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup 2019

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Ynglingeakademiet 25/11: "Det kimer snart til julefest"

Annet

Det er like før vi går inn i advent, derfor den lille omskrivingen i overskriften. Advent er innledning og forberedelse til jul, feiring av Jesu fødsel. Sammen vil vi synge adventsanger og lytte til tanker om å bruk adventstiden som forberedelse til julehøytiden. Ta gjerne med en venn!

Desember 2019

Bergen K-Forum: historiske kvinner; Ambrosia Tønnesen

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.

KFUK-KFUM's store Julekonsert

Annet

Meld deg på KFUK-KFUMs store julekonsert på Cosmopolite 8. desember. I samarbeid med Rønningen Folkehøyskole og Oslo og Akershus sine klubber og Ten Sing-grupper skal vi jobbe frem en julekonsert du sent vil glemme.

Les mer
Januar 2020

Tweensfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM Haugaland inviterer til en intensiv og kjekk festival for barn i alderen 10-13 år. Her blir det aktiviteter for en hver smak: matlaging, felleskor/solistgruppe, drama, dans, SportY, kunst og håndverk, globalløp, overnatting i kirka, gudstjeneste, klubbkveld og mye moro!

Les mer
Februar 2020

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

Juni 2020

50+ Knattholmen 2020

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juli 2020

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer