Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2017

VIL- kurs "Voksne i ledelse" 2017-2018 KFUK-KFUM Bjørgvin

Lederkurs

Vi starter opp eget lederkurs for unge voksne og voksne: "Voksne i ledelse" - VIL-kurs. Er du klar for nye utfordringer? Vil du lære å utvikle deg som leder? Trenger du faglig påfyll? Ønsker du å lære sammen med andre unge voksne i trygge, sosiale og utviklende rammer? Bli med på VIL-kurs!

Les mer
Oktober 2017

Pluss Lederkurs 17/18

Lederkurs

Leder på konfleir sommeren 2018? Prisen for kurset er 1200,- for medlemmer av Pluss og 1700 for ikke-medlemmer, dette dekker 6 kurskvelder, praksis i trosopplæringsarbeidet, vinterleir i mars, teambulidingtur i mai og selvfølgelig konfleir. Det koster 150 kr for å bli medlem av Pluss.

Februar 2018

Ledere i vekst Basic Agder 2018

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Mai 2018

Sommerleirer på Vier

Anbefalt arrangement

Vi har også i år 3 leirer på Vier (du velger leir i påmeldingsalternativ i neste vindu) Rogaland krets inviterer til ungdomsleir 9.-13. mai. Ynglingen til barneleirer i juni og juli/august. Nye venner, gode minner, jakta på skatta, bading og masse moro. Vi gleder oss!

Les mer
Juni 2018

Sommerklubben på Kalvøya 2018

Anbefalt arrangement

Sommerklubben er et tilbud for barn som begynner i 5.klasse i år og frem til 7. klasse i uke 26, 27, 32 og 33. Vi holder åpent hverdager fra kl. 09-16. Her kan barna bade, sole seg, grille, kajakkpadle og leke sammen med trygge ledere i vakre omgivelser på Kalvøya.

Les mer

Konfleir med kirkene i Nittedal

Leir

Menighetene i Nittedal skal selvfølgelig på leir i år også og til det så tenger vi gode ledere! Håper du har lyst til å være med å lage en god leir for årets konfirmanter! Leir 1: 25.-29. juni Leir 2: 11.-15. august

Juli 2018

Sommertreff på Risøya 2018

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

LIV Basic Rogaland 2018/2019

Annet

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker! Er du klar for nye utfordringer?

Les mer
August 2018

LEDERKURS FOR UNGE VOKSNE 2018

Lederkurs

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årest Lederkurs vil også innlemme SPEKTER/ ETS.

Les mer

Sommerleir Nord-Norge

Anbefalt arrangement

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til Sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge på Evenskjer! Alle er velkommen! Nye medlemmer, Voksne, Barn, Foreldre, Besteforeldre, Ungdom, Barnegospel, Tweens. Deltakeravgift dekker alle måltider.

Les mer

Tria Junior 2018

Anbefalt arrangement

Kom og bli med på en utrolig bra leir! På Tria Junior får du muligheten til å bli kjent med barn på din egen alder, og her vil det skje mange spennende ting. Og hva er bedre enn å være på Knattholmen leirsted når det er sommer og sol? Ta derfor sats og meld deg på!

Les mer

FELLESREISE til SPEKTER/EUROPEISK TENSING FESTIVAL 2018 Sogn og Fjordane

Annet

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER/ EUROPEISK TEN-SING festivalen på Kalvøya 7.-12. august 2018. Det er førstemann til mølla med bindande påmelding og TIDLIG-/ ta med en venn-PRIS

Les mer

Fellesreise til Spekter/ ETS 2018 KFUK-KFUM Bjørgvin

Annet

Fellesreise med buss frå Bergen til Spekter og European Ten Sing festivalen på Kalvøya i Sandvika, Bærum. Bindande påmelding. Kun påmelding tur/retur. Oppmøte kl. 07:30 på Bergen busstasjon. Vi har 57 plassar på bussen, så første-mann-til-mølla.

Les mer

Fellesreise SPEKTER Rogaland krets

Annet

Info om pris og tidspunkt kommer

Fellestur fra Agder til Spekter

Annet

Kretsen arrangerer fellesreise fra hele Agder til Spekter på Kalvøya, 7.-12. august. Her samles ungdom fra 13 år, fra hele verden til mye gøy og et godt kristent fellesskap. Bussturen koster kun 400 kr t/r for medlemmer ved påmelding før 01.06.18. Kjempegøy, og trygt, å reise i sammen!

Les mer

Gratis fellesreise til Spekter for KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

Festival

Les mer

SPEKTER 2018 & Europeisk Ten Sing-festival

Anbefalt arrangement

Billettsalget er i gang! Festival med show og bra musikk, turneringer, seminarer i kor, dans, band, drama, debatter om samfunnsaktuelle temaer, gudstjenester, globalløp og morsomme drop-inaktiviteter. Ten Sing er 50 år og det blir Europeisk Ten Sing-festival på SPEKTER!

Les mer

Ten Sing 50 år - jubileumstreff

Anbefalt arrangement

Ten Sing-bevegelsen feirer 50 år og vi inviterer alle Ten Singere til å bli med og feire og gjenskape sanggleden, engasjementet og fellesskapet 10.-12. august. Foruten festmiddag m/underholdning og venner, blir det jubileumsfest på Kalvøya lørdag som del av SPEKTER-/Europeisk Ten Sing-festival.

Les mer

Ten Sing 50 år - Jubileumsfest

Anbefalt arrangement

Ten Sing-bevegelsen feirer 50 år og vi inviterer alle Ten Singere til stor jubileumsfest på Kalvøya lørdag 11. august! Festen er en del av SPEKTER/Europeisk Ten Sing-festival. Få med deg jubileumsshow, konserter m/artister med Ten Sing-bakgrunn, felleskor, Ten Sing Norway, foredrag, gudstjeneste m.m

Les mer

Trialeir 2018 Strandheim

Anbefalt arrangement

Trialeir er nå dessverre full og har ventelisteordning. Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 12.-17.aug 2018! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg.

Les mer

Padleleir 2018

Leir

Padleleiren for barn født 2005 til 2008 og som liker vann, natur, leirliv, leik og moro.

Les mer

Sensommertreff 2018

Anbefalt arrangement

Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndelig påfyll for godt voksne. Merka turstier og klare fjellvann utenfor døra. Hver dag har vi bibeltime og annet felles program, som temakveld, nattverdgudstjeneste, salmekveld m.m. Bibeltimeholder treff 1: Laila Riksaasen Dahl. På treff 2: Sverre Kragset

Les mer

Holmvasshyttestemne 2018

Annet

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Fana 18/19

Lederkurs

Påmelding- og søknadsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs for skoleåret 2018/2019.

LØFT - Ledertreningsweekend

Lederkurs

KFUK-KFUM Fana inviterer til KICK-OFF for alle ungdomslederne! Vi gjør oss klare for et nytt år - og tar imot nye konfirmanter til enhetene våre.

KFUK-helg på Tjellholmen 24.-26.august

Anbefalt arrangement

Bli med på årets kvinnehelg Tjellholmen leirsted på Hvaler!

Les mer

Pappa-barn-helg 2018

Leir

Leir for fedre/mannleg foresatte med born i alle aldre!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Østlandet 2018-2019

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2018-2019

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Les mer
September 2018

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Ledere i vekst Basic Trøndelag 2018/2019

Lederkurs

Er du mellom 16-18 år og ønsker å utvikle deg selv som leder? Da er Ledere i vekst Basic noe for deg. Vi i KFUK-KFUM ønsker å utvikle unge mennesker til gode medarbeidere i kirke og samfunn som kjemper for unges rett til å utvikle seg som hele mennesker!

Les mer

Familieleir på Solhøgda høst 2018

Leir

Her blir det gøy for HELE familien og alle aldre!! Kom bli med:)

Les mer

Solhøgdadagen 2018

Annet

Velkommen til Solhøgdadag søndag 9 september! Mer info kommer! Håper å se deg!

Les mer

LIV Basic Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Agder 2018-2019

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK Bodø

Lederkurs

MILK står for MiniLederKurs og er for ungdom fra 10. klasse og oppover. Kurset arrangeres av Nordland KFUK-KFUM og menighetene i Bodø.

Les mer

Unge voksne tur 2018

Annet

Velkommen til Østmarkskapellet og Unge voksne tur. Turen blir arrangert av KFUK-KFUM og er åpent for alle i alderen 19-30 år.

Les mer

Ledere i Vekst: Identitet og tro KFUK-KFUM Bjørgvin 2018/2019

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. BINDENDE påmelding.

Les mer

Ledere i vekst Basic Buskerud, Vestfold og Telemark 18/19

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Refleks Ten Sing 40 år, jubileumsfeiring!

Annet

Refleks Ten Sing er 40 år i år, det må feirast! VELKOMNE til jubileumsfeiring i Vonheim 29. og 30. september!

Les mer

Ledertur til Praha 2018

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2017/18 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer
Oktober 2018

Hausttreff 2018

Annet

TEMA: "Bryt Lydmuren" med Jens Bjelland Grønvold. Mer info kjem seinare - dette blir gøøøøøøøy!

Les mer

GG - Gospelgathering 2018

Ferdighetskurs/-seminar

Gospel Gathering er en musikkfestival som har som mål å inspirere sangere, musikere, teknikere, dansere og dirigenter i tensing og ungdomskor. Det arrangeres i samarbeid mellom tensing gruppene Confession, SkySing og Lura tensing med støtte av KFUK-KFUM Rogaland krets.

Gloria musikalhelg 2018

Annet

Velkommen til Gloria-musikalhelg! I oktober braker det løs! Lørdag bruker vi til musikaløving. Lørsdagskveld blir det eget program for tweens, med overnatting til søndag. Søndag blir det musikalkonsert i St.Jakob kirke. Bli med på høstens gøyeste helg!

Les mer

Barnefestival Østlandet 2018

Anbefalt arrangement

27.-28. oktober 2018 samles barn fra hele Østlandet til Barnefesitval på Knattholmen. Det blir sang, lek, aktiviteter, forkynnelse, mat og mye morro.

Les mer

Ten Sing Norway 18/19 show + seminar

Anbefalt arrangement

Ten Sing Norway inviterer alle Ten Singere til show med tilhørende seminarer! Du får gode tips du kan ta med deg tilbake til din lokale gruppe. Velg det seminaret du ønsker, få middag på kjøpet, og se Ten Sing Norway Showet sammen med andre engasjerte ten singere. Kom og bli inspirert!

Les mer
November 2018

Ungdomsleir på Solhøgda høsten 2018

Leir

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og morro, jille folk og fine samlingsstunder! På fredag har TenSing Norway lagt norgesturneen sin innom Grimstad, og vi starter derfor leiren med en skikkelig kick-off kveld på Triangelhuset.

Les mer

Pysjcup 2018 Oslo og Akershus

Anbefalt arrangement

Klar for Pysjcup 16.-17 november? Da lager ungdom fra Asker, Bærum, Akershus og Oslo fantastisk stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og sjansen til å vinne fire ulike pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, tror du?

Les mer
April 2019

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2019

Leir

Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer