Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Juni 2019

Leiarkurs før Barneleir

Lederkurs

Leiarsamling for ungdom som skal vere med som leiarar på sommarleirane. Tid, stad og dato kjem.

Les mer

Barneleir

Annet

På Barneleiren blir det mykje kjekke aktivitetar og samlingar. Naturopplevingar, fysisk aktivitet, sosialt samvær og mykje moro, både ute og inne.

Les mer

Aktivitetsleir

Annet

Aktivitetsleir og Sirkus - "en salig blanding" Yiiiiha! Vi skal også lage en SIRKUSFORESTILLING. Plutselig Sirkus v/ Anna skal være med oss og vi skal saman lære mange triks til en felles forestilling. GLED DERE!

Les mer
September 2019

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Oktober 2019

HaustTreff, leir for ungdom

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Kristian Byfuglien Knapstad kjem for fokustime og Gudsteneste. Meir info kjem!

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Annet

Vi vil med dette få ynskje konfirmantar i Sunnfjord og Sogn velkomne til Nattcup i Førdehuset 25.10.19. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng,delta på ulike aktivitetar og ikkje minst bli kjend med andre kjekke konfirmantar. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

K- Helg

Annet

Velkommen til trivelege dagar . Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar! Meir informasjon kjem etterkvart.

Les mer
November 2019

Nattcup Sunnfjord ,Nordfjordhallen

Annet

VELKOMMEN TIL NATTCUP! Velkommen alle konfirmantar frå Nordfjord og Vanylen til Nattcuo i Nordfjordhallen fredag 01.11.2019. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer
Februar 2020

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet.