Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2019

Grillkveld på Nesholmen (Ungdomar)

Annet

UNGDOMSUTVALET inviterar alle ungdomar til grillkveld dagen før Nesholmendagen (Nesholmstemnet).

Les mer

Nesholmendagen (Nesholmstemnet)

Annet

En dag for heile familien på deilige Nesholmen!

Les mer
September 2019

Villmarksleir på Gaularfjellet

Annet

For ungdom mellom 12-15 år som har lyst til å være med på vårt pilotprosjekt. Det blir naturforvaltning, fellefangst, fiske, toppturer, kart og kompass, utemat og uteaktiviteter. Kun 15 plasser - meld deg på, det er førstemann til mølla! Egenandel kr. 200,- / "all inclusive".

Les mer

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
Oktober 2019

HaustTreff, leir for ungdom

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Kristian Byfuglien Knapstad kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Annet

Vi vil med dette få ynskje konfirmantar i Sunnfjord og Sogn velkomne til Nattcup i Førdehuset 25.10.19. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng,delta på ulike aktivitetar og ikkje minst bli kjend med andre kjekke konfirmantar. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

K- Helg

Annet

Velkommen til trivelege dagar . Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar!

Les mer
November 2019

Nattcup Nordfjord, Deknepollen

Annet

VELKOMMEN TIL NATTCUP! Velkommen alle konfirmantar frå Nordfjord og Vanylen til Nattcup i Nordfjordhallen fredag 01.11.2019. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer
Februar 2020

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)