Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2019

MILK Fana 19/20

Annet

Søknad og påmeldingsportal for KFUK-KFUM Fana sitt MILK-kurs skoleåret 2019/2020

MiLK Ynglingen

Annet

Lederkurs for deg som går i 10. klasse. Her får du møte ungdom fra hele Stavanger og lære masse om deg selv og andre.

Les mer
September 2019

LIV Basic Sogn og Fjordane 2019-20

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

MILK-kurs KFUK-KFUM Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

BLI MED PÅ MILK-KURS I REGI AV KFUK-KFUM BJØRGVIN! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom med liten ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet. Siste frist for påmelding er 27/9.

Les mer

Ledere i Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2019/2020

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer
November 2019

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup 2019

Anbefalt arrangement

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Ynglingeakademiet 25/11: "Det kimer snart til julefest"

Annet

Det er like før vi går inn i advent, derfor den lille omskrivingen i overskriften. Advent er innledning og forberedelse til jul, feiring av Jesu fødsel. Sammen vil vi synge adventsanger og lytte til tanker om å bruk adventstiden som forberedelse til julehøytiden. Ta gjerne med en venn!

Desember 2019

Bergen K-Forum: historiske kvinner; Ambrosia Tønnesen

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.

Vi synger oss til jul

Konsert/forestilling

KFUK KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet inviterer barnekor til å bli med på felles julekonsert sammen med Christine Sandtorv. Selve julekonserten er søndag 15.desember kl. 15 i Nykirken der inviterer vi deg til å senke skuldrene, synge med og nyte julegleden sammen oss!

Les mer
Januar 2020

Nyttårsball

Annet

Tweensfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

KFUK-KFUM Haugaland inviterer til en intensiv og kjekk festival for barn i alderen 10-13 år. Her blir det aktiviteter for en hver smak: matlaging, felleskor/solistgruppe, drama, dans, SportY, kunst og håndverk, Speidertivoli, overnatting i kirka, gudstjeneste, klubbkveld og mye moro!

Les mer

Barnekorfestival i Ytrebygda 2020

Festival

Februar 2020

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

VinterTreff 2020 i Ulsteinvik

Festival

Alle ungdommar mellom 13 og 19 år inviterast til VinterTreff i Ulsteivik helga 7. - 9. februar 2020.

Les mer
Juli 2020

Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer