Barnefestival Østlandet 2018

Barnefestival Østlandet 2018

27.-28. oktober 2018 samles barn fra hele Østlandet til Barnefestival på Knattholmen. Det blir sang, lek, aktiviteter, forkynnelse, mat og mye morro.

Barnefestivalen er for alle barn fra 2.-7. klasse. Dette er to dager som fylles med masse spennende aktiviteter. Festivalen starter lørdag med registrering fra kl. 11-12, vi avslutter på søndag med gudstjeneste før vi spiser middag kl. 14.30. 

Kanskje liker du å synge eller spille fotball? Eller er det mer spennende med frisbeegolf eller trommer? På Knattholmen er det mange muligheter både ute og inne. Det er ingen forhåndspåmelding til aktivitetene, mer detaljert informasjon kommer når arrangementet nærmer seg.

Temaet for årets festival er "Jeg vil bli president"! Å bli president er det en jente fra Sør-Sudan som drømmer om, og nå har hun blitt en del av en kunstutstilling. Hun bor nå i flyktningleir i Uganda. Hennes drøm er å en dag få være med å bestemme og gjøre en forskjell for menneskene rundt henne. KFUK-KFUM Global jobber aktivt med barn som har måtte flykte fra hjemmene sine, blant annet tegner barna drømmene sine. Hva drømmer du om? Hva håper du for fremtiden? Det er kanskje ikke så ulikt det barna i Uganda og Sør-Sudan drømmer om og håper på. Dette er noe av det vi skal snakke om på Barnefestivalen. 

Globalløp

I fjor samlet deltakerne på Barnefestival inn hele 49 000 kr på Globalløpet. 

Vi skal løpe Globalløp i år også og du kan bidra! Det blir merket opp en runde som alle skal komme seg gjennom så mange ganger de klarer. Deltakerne skaffer sponsorer (f.eks. foreldre, onkel, nabo, bestemor, ledere) som sponser enten med et fastbeløp for at en deltar eller per runde du løper. 

Du kan løpe, hinke, gå eller hoppe for samle inn penger til KFUK-KFUM Global. Kanskje vil du kle deg ut, eller binde foten sammen med en venn, kun fantasien setter grenser! Hva med at enheten din har et tema så alle kan samle inn penger sammen?

I år samler vi inn penger til arbeidet som drives i Sør-Sudan og Uganda, og som bidrar til arbeidet blant barn i flyktningeleirer. 


Praktisk informasjon


Påmelding

Påmeldingen er åpen! Trykk på den blå knappen oppe til høyre for å starte påmeldingen. 

Man melder seg i utgangspunktet på samlet som enhet. Er du/ditt barn ikke medlem i en enhet kan man melde seg på likevel, men merk at det må være en voksen som meldes på sammen med barnet. Det må være minst en voksen per åttende barn. 

Påmeldingsfristen er 15. oktober.


Pris

Deltakere: Medlem 750 kr / Ikke-medlem 1000 kr

Voksenleder: 500 kr 

Medlemskap koster 200 kr per år, det er 30 % familierabatt og det er mulighet for å aktivere minstreprismeldemsskap til 50 kr. Les mer her.

Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK-KFUMs arrangementer. Les her for mulighetene for å søke deltakerfond. 

Ved avmelding etter 15. oktober påløper et administrasjonsgebyr på 300 kr. Ved avmelding etter 24. oktober må man betale full pris. 

Det sendes ut betalingsinformasjon i forkant av arrangementet, husk å merke om deltakeren selv eller reisefølget skal få fakturaen. 

Brosjyre

Her finner du brosjyre for festivalen. Skriv den gjerne ut og del ut til barn i din gruppe eller menighet. 

Barnefestivalen 2018..pdf

Bilder

Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering.Det vil bli tatt bilder i løpet av arrangementet, om du ikke ønsker at ditt barn skal tas bilde av, ta kontakt. 

Kontaktinformasjon

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark 
Jan Otto Bustadmo: tlf. 334 83 135 / bustadmo@kfuk-kfum.no

KFUK-KFUM Buskerud
Tonje Hodnebrog: tlf. 906 06 167 / tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no

KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus
Eli Marie F. Johnsen: tlf. 975 25 160 / emjohnsen@kfuk-kfum.no Filer for nedlasting