FELLESREISE til SPEKTER 2017 - Sogn og Fjordane

FELLESREISE til SPEKTER 2017 Sogn og Fjordane

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER festivalen på Kalvøya 23.-28. juni 2017. Det er førstemann til mølla og vi har denne gang også innført "tidlig- / og "ta med en venn-pris" på transporten.

FELLESREISE frå Florø/ Førde TIL SPEKTER FESTIVAL PÅ KALVØYA  

Sogn og Fjordane KFUK-KFUM arrangerer fellesreise til Spekter festivalen med buss frå Florø, Førde og Skei i Jølster til Sandvika i Bærum. Festivalen er på Kalvøya utanfor Sandvika i Bærum. Vi bur på skular i Sandvika, som er i gangavstand frå festivalområdet på Kalvøya. Det vert avreise frå Florø på morgonen 23.juni klokka 07:00. Bussen vil køyre om Førde og Skei i Jølster og ta på evt. passasjerar der, før vi køyrer vidare mot Sandvika. Heimreise frå Sandvika er 28.juni. Vi tek sikte på å reise rundt kl. 10 og er då tilbake i Førde/ Florø på kvelden. Meir info kjem! 

PÅMELDING OG PRIS 

Påmelding

Påmelding skjer til ansvarleg vaksenleiar, som meldar på i gruppe gjennom påmeldingsløysninga i Connect. Både deltakarar og leiarar må meldast på.

Alle grupper som meldar seg på fellesreisa må ha med seg ein leiar over 18 år som fungerer som bussleiar for si gruppe under bussturen. Dersom du reiser som enkeltdeltakar (reiser på eigahand utan saman med ei gruppe) på Spekter-festivalen og ønskjer å vere med på fellesreisa, ta kontakt med programarbeidar i Sogn og Fjordane KFUK-KFUM, Bente Christin Eriksen på tlf.nr 469 15 529/ 91173079 eller send ein e-post til sfj@kfuk-kfum.no.

Påmeldingsfrist: 26. mai 2017

PRIS og rabatter

Pris kr. 1.090,- pr pers.

Rabatter

* Meld deg på før 10.mars og få kr. 100,- i rabatt

* Ta med en venn: kr. 100,- i rabatt (må meldes på samtidig)

* Er du allerede medlem i KFUK KFUM får du også kr. 100,- i rabatt.

(Dette betyr at du kan oppnå 300,- i rabatt, hvis du bestiller før 10. mars, bestiller sammen med en venn og i tillegg er medlem i KFUK KFUM).

Påmeldingen blir registert ved betaling

* Avmelding etter 26. mai - refunderes med 50% av innbetalt beløp.

* Ingen refundering ved avmelding etter 9. juni 

Kjørerute

Kl. 07.00 Avgang Florø, Rutebilstasjon

Kl. 08.10 Avgang Førde, Kyrkjetunet

Kl. 09.00 Avgang Skei i Jølster, Esso

Vi stoppar på Hemsedal for 1 times pause, så sjåføren får nødvendig kvile. Deretter setter vi kursen vidare mot Kalvøya.

mer informasjon?

Spørsmål? Se www.spekterfestival.no eller ta kontakt på mail sfj@kfuk-kfum.no