FELLESREISE til SPEKTER 2018 Sogn og Fjordane

FELLESREISE til SPEKTER/EUROPEISK TENSING FESTIVAL 2018 Sogn og Fjordane

Nok en gang skal Per Kristian Byrkjeland kjøre oss trygd frem og tilbake til SPEKTER/ EUROPEISK TEN-SING festivalen på Kalvøya 7.-12. august 2018. Det er førstemann til mølla med bindande påmelding og TIDLIG-/ ta med en venn-PRIS

FELLESREISE FRÅ FLORØ/ FØRDE TIL SPEKTER FESTIVAL PÅ KALVØYA Sogn og Fjordane 2018


KFUK-KFUM arrangerer fellesreise til Spekter festivalen med buss frå Florø, Førde og Skei i Jølster til Sandvika i Bærum. Festivalen er på Kalvøya utanfor Sandvika i Bærum. Vi bur på skular i Sandvika, som er i gangavstand frå festivalområdet på Kalvøya. Det vert avreise frå Florø på morgonen 7. august klokka 07:00. Bussen vil køyre om Førde og Skei i Jølster og ta på evt. passasjerar der, før vi køyrer vidare mot Sandvika. 

Heimreise frå Sandvika er 12. august. Vi tek sikte på å reise rundt kl. 10 og er då tilbake i Førde/ Florø på kvelden. 

PÅMELDING

Påmelding skjer til ansvarleg vaksenleiar, som meldar på i gruppe gjennom påmeldingsløysninga i Connect. Både deltakarar og leiarar må meldast på. Alle grupper som meldar seg på fellesreisa må ha med seg ein leiar over 18 år som fungerer som bussleiar for si gruppe under bussturen. Dersom du reiser som enkeltdeltakar (reiser på eigahand utan saman med ei gruppe) på Spekter-festivalen og ønskjer å vere med på fellesreisa, ta kontakt med programarbeidar i Sogn og Fjordane KFUK-KFUM, Bente Christin Eriksen på tlf.nr 469 15 529/ 91173079 eller send ein e-post til sfj@kfuk-kfum.no. 

Påmeldingsfrist: 

28. juni 2018

PRIS OG RABATTER 

Pris kr. 1.090,- pr pers. 

RABATTER * Meld deg på før 15. april og få kr. 100,- i rabatt * Ta med en venn: kr. 100,- i rabatt (må meldes på samtidig) * Er du allerede medlem i KFUK KFUM får du også kr. 100,- i rabatt. (Dette betyr at du kan oppnå 300,- i rabatt, hvis du bestiller før 15. april, bestiller sammen med en venn og i tillegg er medlem i KFUK KFUM). 

Avmelding etter 1. juni - refunderes med 50% av innbetalt beløp. * Ingen refundering ved avmelding etter 28. juni 

(pga avvikling av ferie i juli)

KJØyRERUTE 

Kl. 07.00 Avgang Florø, Rutebilstasjon 

Kl. 08.10 Avgang Førde, Kyrkjetunet 

Kl. 09.00 Avgang Skei i Jølster, Esso 

 Vi stoppar på Hemsedal for 1 times pause, så sjåføren får nødvendig kvile. Deretter setter vi kursen vidare mot Kalvøya. 

* med forbehold om endringer i ruta

MER INFORMASJON

Spørsmål? Se www.spekterfestival.no eller ta kontakt på mail sfj@kfuk-kfum.noSkal du på Spekter 2018?