Ferie for alle 1

Ferie for alle 1 Knattholmen 2018

FERIE FOR ALLE er familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIR

Aktiviteter: Kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noen. Du velger selv!

Bibeltimer tilpasset de ulike aldersgrupper.

Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

Bespisning: I hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

Tema for årets leir er STÅ OPP!

Årets bibeltimeholder er Sunniva Gylver

FERIE FOR ALLE 

er en familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av Norges KFUK-KFUM sentralt. Noe program er felles, noe gjør de hver for seg.

Knattholmen kan by på det meste!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

FELLESSKAP MED GUD

På Knattholmen søker vi fellesskap med Gud. Hver dag har vi bibeltimer for alle alderstrinn i tillegg til et par gudstjenester i løpet av uka. Kapellet er et godt sted for stillhet, bønn og lovsang.

Foto: Torstein Ihle

DUGNADSLEIR

FFA er en dugnadsleir, og alle må regne med å bidra litt for fellesskapet. Dugnad er med på  å riste oss sammen, og gir gjerne mer enn det krever.

Har dere aldri vært på FFA1 før

og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med årets vertskap: Silje Sørebø og Stig Kjartan Hauger, Odd og Ingunn Vegge, Karine Wabø Ruud, og Lars Håvard Ringsby epost: vertskapet.ffa1@gmail.com

Dugnadsoppgaver

Vi vil gjerne at hver familie velger 2 eller 3 dugnadsoppgaver ved påmelding - om mulig i prioritert rekkefølge. De fleste vil få ansvaret for bare en av disse. Valg av oppgavene gjøres i vårt elektroniske påmeldingskjema. Du kommer til dette ved å trykke på linken "Påmelding" øverst til høyre på denne siden.

Priser medlem:

  • Voksne og barn født 2002 eller tidligere: 2 900,-
  • Barn født 2003 - 2014: 1 800,-
  • Barn født fra 2015:  0


Priser ikke medlem:

  • Voksne og barn født 2002 eller tidligere: 3.400,-
  • Barn født 2003 - 2014: 2 300,-
  • Barn født fra 2015: 0

Dato: mandag 9. juli til søndag 15. juli

Vi har fortsatt plass til flere, påmeldingsfristen er derfor utsatt til 4. juni. 

NB: Bindende påmelding


KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø. Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

 Brosjyre

Brosjyre sommeren 2018.pdf

Filer for nedlasting