Ferie for alle 1

Ferie for alle 1 2017

Familieleir med sommer, sol, sjø og bading. Bibeltimer, sang, lek, idrett, hobby- og kreative aktiviteter. Globalt engasjement, sosialt og kristent fellesskap. Deltakerne er med og skaper innholdet. Familiene bor på rom på hytter med toalett/bad og går til dekket matbord 3 ganger om dagen.

Bli med å skape de beste sommerminnene for deg og barna på Norges vakreste leirsted. Knattholmen leirsted på øya Natholmen i Sandefjord.

FERIE FOR ALLE1 er en super og innholdsrik sommeruke for familier med barn fra 0 til 18 år. Det blir sommerliv på sjø og land, aktivitet og slaraffen, lek og alvor, søvn og rangel. Her er masse muligheter til både sport og ro. Noen av mulighetene: Kanoer, kajakker, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball...... du velger selv. Bibeltimene tilpasses ulike aldersgrupper. På kvelden er det egne opplegg for store og små med kveldskroer og bålkvelder. Mange familier kommer igjen år etter år til sommerens høydepunkt. Velkommen!

BO OG BESPISNING

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj. I hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

PRISer

Voksen og barn født 2001 eller tidligere:
Medlem: 2 750,-
Ikke medlem: 3 250,-

Barn født 2002 - 2013:
Medlem: 1 650,-
Ikke medlem: 2 150,-

Barn født etter 01.01.2014:
Gratis.

NB: Bindende påmelding

PÅMELDING på knattholmens hjemmeside

Meld deg inn i KFUK-KFUM for å få medlemspris.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2017

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmens hjemmeside
Andre leire på Knattholmen

SPØRSMÅL

Har dere aldri vært på FFA før og vil vite mer om hvordan det er, ring 33 48 31 30 kretskontoret i KFUK-KFUM Vestfold og Telemark og få oppgitt telefonnummer til en av vertskapsfamiliene. De kan fortelle deg mer om hvordan Ferie for alle er.

Bilder fra Ferie for alle på Knattholmen

Fellesbrosjyre 2017_ferdig.pdf

Filer for nedlasting