Høstfestivalen 2017 - "Vær deg selv. Stå opp for andre"

Høstfestivalen 2017 -

UNGDOMSFESTIVALEN DU IKKE KAN GÅ GLIPP AV! Høstfestivalen arrangeres 3.-5.nov i Hamar for deg som er 13-19 år! Arrangør: KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets

DETTE FÅR DU: 

Seminarer, møte gamle kjente, kveldsshow, Globalløp inne på CC Stadion kjøpesenter, mye gøy, fokustimer, rykende ferskt Ten Sing Norway-show, nye venner, kveldsmesse, mat, minner for livet++

Pris

600,- for medlemmer av KFUK-KFUM 

800,- for ikke-medlemmer

Gratis for medarbeidere/seminarholdere

Mat, overnatting og TSN-show er inkl. i prisen! ALL INCLUSIVE:)

Påmelding

Meld på deg/dine via den blå påmeldingsknappen til høyre på denne siden -->

Påmeldingsfrist: Mandag 30.oktober!

SEMINARER

På lørdag er det seminartid! Her kan du velge ett seminar som du har lyst til å fordype deg i:

BAND - Jørgen Vik Gullichsen. Dette er seminaret for deg som grunnleggende kunnskaper på et instrument. Vi skal lære et par låter med fokus på samspill og arrangering. Ta gjerne med instrumentet ditt! Vi stiller med backline (forsterkere og trommesett). Rock n’ Roll! Jørgen var gitarist i årets Spekterband.

FILMPRODUKSJON - Alexander Ranum Nilsen. Fra planlegging til ferdig festivalfilm. Lære om utsnitt, oppbygging og samspill mellom lyd og bilde. Opplæring med profesjonelt kamerautstyr og redigeringsprogram. Ta gjerne med eget kamera, eller PC/Mac til redigering! Alexander driver sitt eget firma innen filmproduksjon, Ranum Film.

SOSIALE MEDIER - Julie Hjortland Valsø. Innhold: Viralt innhold, Fake news, nettroll, instant stories og andre ting du må forklare foreldra dine hva er. Med Workshop på å bygge og fremme eget innhold. Julie jobber til daglig med SoMe for TV-kanaler i Norge, mediehus som VG eller andre kunder som Telenor.

SVØMMING I ANKERSKOGEN - Anna Berntzen Bismo. Det blir alt fra stafetter og bading/leking og konkurranse i sklia! For de som også kunne tenke seg å lære litt mer teknikk og svømming er dette også en gyllen mulighet! Ta med badetøy!! Anna jobber som svømmeinstruktør på Gjøvik.

GABOONG - Torkel Djønne fra NGF-Norges Gaboongforbund. Ønsker du å lære om Guds største gave til menneskeheten (etter Jesus selvfølgelig), meld deg på gaboongseminar i dag! Kortspillet som tar over verden! To representanter fra Norges Gabongforbund kommer for å lære bort dette myteomspunnede spillet! Regjerende verdensmester i gaboong vil dele sine skjulte triks, så her er det mye å lære! (Gabong, et kortspill basert på UNO, vri åtter og kasino).

VOKALGRUPPE - Maren Aarskog. Syns du det er gøy å lære flerstemte harmonier? I dette seminaret tar vi utgangspunkt i kjente låter og leker oss med stemmer og sound, og vi jobber med lytting og sangteknikk. Maren er musiker og dirigent for Amazing Tensing.

LYDTEKNIKK I HAMAR KULTURHUS - Jan Terje Walmann. For deg som f.eks. er lydtekniske ansvarlige i en tensinggrupper e.l. Temaer: Signalveien fra mikrofon via mikserbord til høyttaler, ulike mikrofontyper, mikrofonplassering og problemstillinger vi står over for som lydtekniske ansvarlige. Jan Terje startet som lydtekniker i Salt Tensing Lillehammer, utdannet seg som programingeniør og er i dag teknisk leder i Hamar kulturhus. Har erfaring fra arenaer som bl.a. Oslo Spektrum, Oslo Konserthus, Grieghallen, Olavshallen, kirker og kulturhus.

FRISBEEGOLF - Hans Martin Vilberg. Denne sporten har tatt helt av i Norge og Hamar spesielt. I Ankerskogen er det en 29-hulls bane man kan boltre seg i. Ta med eget utstyr/discer hvis du har! Hans Martin har spilt frisbeegolf på et meget lavt nivå siden 2012.

YOGA MOT STRESS OG UTBRENTHET - Siv Leirvik Engevik. Begynn en spennende reise, det største av alle eventyr - å lære og kjenne deg selv! Stress kan kjennes i magen eller i musklene, men det begynner med hjernen. Den største oppgaven når du gjør yoga er å lyee til det som finnes i kroppen. Kjenn etter, vær nysgjerrig - det handler om deg! Siv er sykepleier og diakon og jobber nå som diakon i Hamar og Vang menigheter. Hun har drevet med yoga i 8 år. 

INNFØRING I LYSTEKNIKK - Trond Pladsen. Seminaret inneholder grunnleggende lysteknikk, rigging, standarder og en litt om strøm. Trond er 23 år, studerer "Prosjektledelse kunst og kreativ næring" ved Westerdals Oslo ACT, har 9 års erfaring fra Ten Sing og 4 års erfaring som freelance lystekniker. Har de siste to årene også kjørt lyset på Urbane Totninger.

Vi ses 3.-5.nov i hamar!! be there:)