Høstfestivalen i Bodø 2017

Høstfestivalen i Bodø 2017

Høstfestivalen i Bodø er en stor ungdomsfestival for konfirmantgrupper, Ten Sing-grupper, grupper og klubber. Har du deltatt på MILK/LIV kan du melde deg på som leder. Alle deltakere må reise sammen med en gruppe, og det skal være en gruppeleder over 18 år pr. 10 deltakere.

Nordland KFUK-KFUM arrangerer Høstfestival i Hunstad Kirke, 16-19 november 2017. Vi ønsker konfirmantgrupper, Ten Sing kor, klubber og grupper velkommen :)

Festivalen starter torsdag 16 november kl 17 og avsluttes søndag 19 november etter lunsj :)

Hva er høstfestivalen?

Masse aktiviteter, show, Globalløp, Globalmarked, gudstjeneste, nye venner, moro, masse flotte folk og mye mer.

Tema for årets festival er: "HVEM ER DU?"

Fellessamlinger

Hver morgen og kveld er det fellessamlinger i kirken. Undervisning/forkynnelse er integrert i programmene og ledes av programledere som sørger for at det teologiske innholdet blir lagt frem på en god måte. En av kveldene er det kampkveld. Siste fellessamling er gudstjenesten på søndag formiddag.

Aktiviteter fredag ettermiddag

Deltakerne har mulighet til å velge mellom 5 aktiviteter som skal foregå fredag ettermiddag. Disse er Nordlandsbadet (100 kr), Mørkvedhallen, Flash Mob, Dans og Film. Her er det første mann til mølla, så det kan være greit å be deltakerne ha flere valg p å hvilken aktivitet de ønsker.

globalmarked og globalløp.

Lørdag etter lunsj vil det bli arrangert Globalmarked og Globalløp. Her samler vi inn penger til Globalaksjonen.

seminarer

Fredag og lørdag kan deltakerne velge mellom ulike seminarer. Det vil også bli mulighet for menighetene å melde grupper på konfirmanttime som ledes av Trond Aarthun.

Åpen scene og kiosk

Det vil bli muligheter for å handle på kiosken på Kultursenteret hver kveld, og det vil bli åpen scene fredag og lørdag kveld. Her kan alle som ønsker å fremføre noe gjøre det :)

c og bli z grupper

Hver formiddag etter morgenshowet er det c og bli z grupper. I disse gruppenen skal man bli kjent med andre, diskutere og snakke sammen om tema som blir tatt opp i løpet av showene. Videre skal gruppene planlegge globalmarked.

PRIS & PÅMELDING 

1150 kr for medlemmer i KFUK-KFUM 

1350 kr for deltakere som ikke er medlem i KFUK-KFUM 

900 kr for Milkere 

900 kr for reisefølge

Prisene inkluderer mat, overnatting og de aller fleste aktiviteter. Nordlandsbadet koster kl 100,-

Prisen inkluderer ikke reise. 

Alle deltakere må reise sammen med en gruppe. Alle grupper må ha minst en gruppeleder som er over 18 år. Vi anbefaler at man har en leder pr 10 deltakere. Det er lurt å ha en leder av hvert kjønn. Gruppelederen melder på deltakerne i Connect

Spørsmål?

Har du spørsmål til oss?

Ta bare kontakt med oss:
Ellen Veinan: 957 54155 eller ellen.veinan@kfuk-kfum.no