Inspirasjonssamling om Ten Sing

Inspirasjonssamling Ten Sing

Samling for alle voksenledere som er interessert i og jobber med Ten Sing. Hva er Ten Sing i 2018? Hva skal til for å få Ten Sing-arbeidet bærekraftig, ta ungdomskulturen på alvor og være attraktiv for flere unge? Bli med og hør Ten Sing Norway showet!

Kjære alle ansvarlige voksenledere i KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus,    

Vi har tidligere invitert alle våre ungdomsledere til en uformell møteplass kalt Ungdomslederforum.  Forumet har vært en arena for å lufte behov og ønsker med KFUK-KFUM, og for å skape en felles møteplass for dere som er ansvarlig voksenledere. Nå ønsker vi å prøve noe nytt; inspirasjonssamlinger med et tydelig faglig fokus mot målgruppe og konsept. På denne måten håper vi å møte deres behov på en bedre måte og svare ut de utfordringer dere står i. 

Vi arrangerer samme samling to ganger og håper det gjør at alle kan delta. Samlingen på søndag vil også inkludere premiereshow med Ten Sing Norway og seminarer for Ten Singere (les mer her). Samlingene gjennomføres på Rønningen Folkehøyskole, i regi av linjelærer Sølve Styve Etnestad, Ten Sing Norway og ansatte i region Oslo og Akershus.  

Søndag 28. oktober kl 14:00 – 17:30 - inkluderer middag    

Påmeldingsfrist er 24. oktober. Påmelding gjøres på den blå knappen til høyre.

Velkommen!  

TIPS TIL ANNET FAGLIG PÅFYLL  

NOVEMBERKONFERANSEN” Ungdommens råskap – om ungdomskultur, seksualitet, pornografi og grenser” i regi av Kirkelig ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep, Blå Kors og KFUK-KFUM.  Tid: torsdag 29. nov kl. 9 – 16 i Storsalen, Staffeldtsgate 4 i Oslo.  Påmelding her

ANSVARLIG VOKSENLEDERSAMLING - Er du ny i ansvarlig voksenlederrollen, eller trenger du oppfrisking om KFUK-KFUM og Connect? Neste samling er 3. oktober kl. 17 - 19.30. På samlingen vil du få møte andre ledere, få en innføring i KFUK-KFUMs arbeid og verdigrunnlag, oversikt over ressursmateriell, og hvordan regionleddet kan være en støtte. Vi svarer på spørsmål om Connect som et viktig verktøy i arbeidet. 

Meld din interesse til Eli Johnsen på emjohnsen@kfuk-kfum.no. 

KFUK-KFUM Region Oslo og Akershus aktivitetskalender, finner du her