Julebord for alle frivillige og ansvarlig voksenledere

Julebord for alle frivillige og ansvarlig voksenledere

Oslo og Akershus krets, Asker og Bærum krets, KFUK-KFUM Global og KM-event ønsker å takke dere for det flotte KFUK-KFUM-engasjementet dere har vist  i 2017! Derfor inviterer vi alle våre frivillige i OAK, ABK, Global og fra Spekter til et storslagent JULEBORD den 12. desember kl 18:00.

Mange frivillige har gjort en flott innsats i 2017. Alt fra ledere på leir, kretsstyret, til nattevakt, politisk utvalg, LIV-utvalg, ryddehjelp, kampanjearbeid, spille i band, seminarholder, ungdomsutvalg, Toughroad og ikke minst enhetsledere som gjør en kjempejobb. KFUK-KFUM er avhengige av engasjerte frivillig. Vi er svært takknemlige for at vi er en så flott gjeng. 

Vi stiller med julestemning, lotteri, god musikk og fantastisk mat! Ta med deg julestemningen og møt opp!   

Påmelding  

I connect innen 7. desember.

Viktig info; husk at påmeldingen er bindende etter avmeldingsfristen 9. desember. Vi handler inn mat til alle og ønsker minst mulig matavfall.   

Tenk klima - meld deg på og bli med a!  

Hvordan kommer du deg dit?

Adressen er Parkveien 41A som ligger rett bak slottet i Oslo. Du kan enten ta t-bane/tog til Nationalteateret og gå opp igjennom Slottsparken eller ta trikk 11 fra Majorstuen til Homansbyen i Hegdehaugsveien. 

 Gleder oss til å gjøre stas på dere alle!!!


KONTAKT: 

 KM-EVENT: 
Julie Lillehaug Kaasa 
mob: 92 22 77 75
 julie.kaasa@kfuk-kfum.no 


PROGRAMKOORDINATOR: 
Eli Marie Fastad Johnsen 
mob: 97 52 51 60 
eli.marie.johnsen@kfuk-kfum.no


KFUK-KFUM GLOBAL:
Håvard Skjerdal
Mob: 977 88 173
havard.skjerdal@kfuk-kfum.no