KFUK-dagen i Ås søndag 11.februar

KFUK-dagen i Ås søndag 11.februar

KFUK-dagen i 2018 arrangeres i Galleri D6 i Ås søndag 11.februar kl 17 - 20.

 

Follo KFUK i samarbeid med KFUK-KFUM Østfold inviterer kvinner i alle aldre til en samling som er viet Sør-Sudan og KFUK-arbeidet der. Utstillingen "Jeg vil bli president" viser sørsudanske barnetegninger fra Kyriandongo flyktningleir i Uganda og er en del av traumearbeidet for barna. 

Utstillingen ble vist på Barnekunstmuseet i Oslo fra mars-mai i 2017. Etter det har den vært på vandring rundt i landet – og nå er den altså kommet til Ås. Camilla Ravnsborg Aschjem introduserer utstillingen sammen med Cliff Kibuuka– som ledet oppstarten av arbeidet med barna i flyktningeleiren i Uganda. Vil du lese mer om utstillingen før du kommer, så ligger en artikkel på nettet: http://www.barnekunst.no/fra-16-mars-jeg-vil-bli-president-sudanesiske-barnetegninger-fra-kiryandongo-flyktningleir-i-uganda/ 

 Av programmet ellers: 

 • Vi håper på besøk av Modi Enosa Nbaraza– generalsekretæren i Sør-Sudan KFUK (hun og vi venter i spenning på at visum til Norge blir innvilget) 

• Bevertning - enkel fingermat og fastelavnsboller 

• Utlodning med inntekt til Sør-Sudan KFUK 

 • Aktuelle saker fra KFUK-utvalget 

• Fellesskap, allsang og kveldsbønn 

Påmelding innen 8. februar av hensyn til bevertning sendes: beritml@kfuk-kfum.no Deltakeravg kr. 50,- betales ved inngang. – for dekning av utgifter ved arrangementet. Det er mulig å ankomme med lokaltog mot Moss fra Oslo kl 16.18 g lokaltog mot Stabekk fra Moss kl 16.30 med ankomst Ås henholdsvis 16.46 og 16.49. Vi sørger for å møte dere på stasjonen - gi beskjed ved påmelding. For bilreisende er det parkering v/ Åsgård skole, Skoleveien 7, 1430 Ås Til orientering kan vi fortelle at utstillingen arrangeres i et samarbeid mellom Follo KFUK og Ås kunstforening. Åpning finner sted kl 12.00 lørdag 10.februar. Utstilling er åpen for besøk kl. 12-16 lør. 10, sønd. 11, lørd. 17. og sønd. 18. februar.