KFUK-dagen i Østfold 23.april

KFUK-dagen i Østfold 23.april

I år samarbeider KFUK-KFUM Østfold og Follo KFUK om KFUK-dagen søndag 23.april på Furuly i Råde. Vi legger opp til et variert program for kvinner i alle aldre! Blant annet får vi besøk av artist Marthe Wang.

Den internasjonale KFUK- dagen er 24.april, og vi feirer den dagen før. I år er det 130 år siden KFUK i Norge startet, og det er noe vi selvsagt vil markere! Bli med!

 Vi er mange, både her i Norge og ellers i den store vide verden. Hva er KFUK i dag - har vi fremdeles en plass og aktuell stemme? Stikkord fra programmet: tid til å snakke sammen, loddsalg (!) og enkel servering. Her er det kvinner fra mange steder, så her er det muligheter både å treffe gamle kjente og samtidig bli kjent med noen du ikke kjente fra før.

Inntekten fra utlodningen går til KFUK-arbeidet i Sør-Sudan

Opplev artisten Marthe Wang

Vi har vært heldige å få med oss artist Marthe Haaland Wang. I begynnelsen av februar i år ga hun ut sitt debutalbum «Ut og se noe annet».  Albumet har fått mange gode anmeldelser, blant annet i avisen Vårt Land

Det er ikke påmelding til arrangmentet, men si gjerne i fra til kretssekretær Berit Movik Lo på tlf 48950449 eller til ostfold@kfum-kfuk.no. Det kan være greit å vite sånn cirka hvor mange vi blir på grunn av serveringa, men det er også greit om du kommer uten å ha sagt at du gjør det. Inngang kr 50 betales på Furuly