KMKALAS på Kråkerøy 4.november 2017

KMKALAS på Kråkerøy

Høstens storsamling for voksne i Østfold krets! Denne gangen på Speiderhuset på Kråkerøy. "Ta gjerne med lommelykt!", sier arrangementkomiteen. Hvis været er bra, så blir noe av program ute med fakler og god stemning!


 Den lokale komiteen legger opp til en kveld med et variert program. Det blir innslag av musiserende fysioterapeut  Kirsten Eggen, quiz, andakt av Irene Wenaas Holte, gryterett+ kaker og kaffe, og ellers god tid til prat rundt bordene. Overskuddet etter kalaset går til Globalaksjonen, som i år har fokus på Sri Lanka . Les mer her:  http://kfuk-kfum-global.no/om-oss/artikler/globalambassadorene-pa-sri-lankaSri Lanka

Arrangementet begynner kl 19.00.

KFUK-KFUM Speidernes hus på Kråkerøy ligger i Strålsundveien , ikke langt fra Kråkerøy kirke. Trenger du veibeskrivelse, så får du den når du har meldt deg på. Påmelding er til kretsens mailadresse ostfold@kfuk-kfum.no eller via hjemmesiden vår på www.kfuk-kfum.no/ostfold. Eventuelt kan du ringe kretsens telefon 48950449. 

 Frist for påmelding er 20.oktober og  koster kr 300 pr person. Ved påmelding kan beløpet innbetales til kretsens konto 3000.34.96100. Husk å merke innbetalingen med navn og "kalas"