Knøttenatt på Knattholmen

Knøttenatt på Knattholmen

Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen leirsted sammen med mange andre barn. Ingen ting er så gøy som å være på Knøttenatt. Bare spør dem som var med i fjor!

Knøttenatt

Ta med deg en voksen (mamma, pappa, bestemor, bestefar eller en fadder) og hils sommeren velkommen på Knattholmen leirsted sammen med mange andre barn. For de voksne lager vi et eget opplegg og har satt av god tid til rekreasjon og sosial hygge.

aktiviteter

På Knøttenatt gjør vi mye gøy. Hør bare her; det blir bading, masse lek, pinnebrød, ansiktsmaling, krabbefiske, kano og kajakk, håndarbeid, modelljernbane og ballspill. Og spør du ungdomslederen din kan dere finne på mye annet også.

program

På våre fellessamlinger i festsalen skjer det mye gøy fra scenen. Våre flinke programledere leder oss i sang, dans og supermorsomme leker. Vi får dessuten høre noen spennende historier fra bibelen, og på søndag blir det gudstjeneste som du kan være med på å forme.

knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

priser

Deltagere: 650,-

Ledsagere: 720,-

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

alder

5 - 9 år

påmeldingsfrist

18. mai.

Deltager- og ledsagerbrev

Deltagerbrev 2018.doc

Ledsagerbrev 2018.doc