Høst-Knøttenatt på Knattholmen

Høst-Knøttenatt på Knattholmen

Knøttenatt er for barn fra 5 til 9 år som liker å leke, synge og ha det gøy sammen med gamle og nye venner.

Hvert år inntas Knattholmen leirsted av barn i alderen fem til ni år. Her får de leke, gjøre morsomme aktiviteter, synge og bli kjent med nye venner. Ta med en voksen (for eksempel foreldre, besteforeldre eller en fadder) og bli med! I år blir Knøttenatt en stemningsfull høsthelg grunnet Korona-situasjonen. Vi håper vi ser mange av dere på Knattholmen!

aktiviteter

På Knøttenatt gjør vi mye gøy. Hør bare her;  Masse lek, pinnebrød, ansiktsmaling, brettspill, håndarbeid, modelljernbane og ballspill. Og spør du ungdomslederen din kan dere finne på mye annet også.

program

På våre fellessamlinger i festsalen skjer det mye sprell fra scenen. Våre flinke programledere leder oss i sang, dans og supermorsomme leker. Vi får dessuten høre noen spennende historier fra bibelen, og på søndag blir det gudstjeneste som du kan være med på å forme.

priser

Deltakere: 750,-

Ledsagere: 850,-

Arrangementet er med forbehold om at myndighetenes Korona-tiltak lar oss gjennomføre. Dersom vi må avlyse grunnet Korona-tiltak, vil ikke deltakerne bli økonomisk belastet.

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta på våre arrangementer. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge som ønsker det kan delta på våre aktiviteter, uavhengig av foresattes økonomi. Les mer og send søknad her: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond

betaling

Det vil bli sendt ut en SMS med betalingsinformasjon omtrent 2 uker før leiren. Skulle du ha noen spørsmål om betaling, ta kontakt med oss.

alder

5-9 år.

påmeldingsfrist

15. oktober.