Kula og Myggen minifestival

Kula og Myggen minifestival

Velkommen til Kula og Myggen minifestival! Dette blir en aktivitetsdag for barne- og tweensgrupper (5-13 år). Det blir fellessamlinger, seminarer, sang, lek, musikk, forkynnelse og fellesskap! Dette blir gøy!

Kula og myggen minifestival

Om festivalen: 

Kom og ha det gøy sammen med din gruppe og bli kjent med nye venner! Vi skal lære nye, spennede, ting på seminarer, og samles til sang og musikk.

Dagen avsluttes med en liten uformell samling med bidrag fra de deltagende gruppene. Her kan alle grupper som ønsker det opptre med en sang eller tre, eller et annet innslag. Dette er frivillig (!), men vi oppfordrer alle gruppene til å bidra. Syng gjerne en sang dere allerede synger i koret, eller del en lek med oss som dere har i klubben.  Samlingen er åpen for familie og venner. 

Nå har vi et kjempe kjekt opplegg klart med flinke seminarholdere og gøye fellesamlinger, så det er bare til å melde seg på! 

Målgruppe: 

Barn 5-13 år i barne- og tweensggrupper i KFUK-KFUM, og barne- og tweensgrupper utenfor KFUK-KFUM.

Barn fra 3-4 år kan bli med i følge med en foresatt.

Sted: 

I Bergen KFUK-KFUM sine lokaler, "Ynglingen", nedre Korskirkeallmenningen 4.  På Ynglingen blir det oppmøte og registrering kl. 09:30, og  avslutningssamling kl. 16:00. 

Seminarene vil bli holdt både på Ynglingen og i Nykirken menighetshus (Fredrikbergsgate 4 på Nordnes).

Pris

Deltagere: kr. 200/300 (Medlemmer/ikke-medlemmer). Minner om at du kan få årsmedlemskap for barn i KFUK-KFUM for kr 100.  Les mer her: kfuk-kfum.no/bli-medlem.

Ledere og eventuelt foresatte: kr. 50.  

Påmelding:

Påmeldingen er åpnet!  Påmeldingsfristen er utsatt til er 15. mars!

Kun gruppevis påmelding. Hver gruppe stiller med voksenledere. Minimum én leder (evt,. forelder) over 18 år per 8 deltakere. 

Påmelding gjøres via den blå påmeldingsknappen øverst på denne siden. Ved påmelding må deltagernes første- andre- og tredjevalg av seminar legges inn. (Se nedenfor oversikt over seminar). 

Husk også å oppgi informajon om allergier/behov/og annet det kan være viktig at vi vet om deltageren. 

program:

09:30 Registrering 

10:30- ca. 11:15 Åpningssamling. Velkommen! Vi synger kjekke sanger, blant annet festivalsang, vi  leker, har andakt om påskens budskap,  og blir kjent med Kula og Myggen-maskottene

11:30 Seminarer 

11:45 13:00-13:30 Enkel varm lunsj

13:30 Seminarene fortsetter

14:15 Lekestund for de minste som ønsker det mens seminarene fortsetter for de andre. (Vi leker , har lesestund ol.)

15:30: Pause: vi spiser kaker /boller, og de som ønsker det gjør seg klar til opptreden

16:00: Avslutningssamling med opptredener: korene som ønsker det fremfører en eller to sanger, eller har et annet innslag som en dans, en sketsj en lek el. Noen av seminarene bidrar også. Foreldre og venner kan komme på samlingen

17:00 Ferdig for dagen, takk for i dag


(NB! Tidligere planlagt overnatting for tweens går ut! Det er mulighet for å lage en filmkveld for tweens lørdagskvelden hvis det er interesse for å det).

Seminarer

Baking: Dette seminaret er for deg som liker å bake! Bli med å lage noe godt og lær noe nytt! 

Dans: Her skal vi jobbe med enkel koreografi og bevegelse. Ta med deg treningstøy og vannflaske, dette blir kjekt! 

Drama: Om du har en liten skuespiller i magen, eller bare synes det er gøy å holde på med drama, så er dette seminaret for deg.

Foto: Dette seminaret er for de som er fra 9 år og oppover. Her kan du øve deg på å ta gode bilder. Ta med eget kamera, gjerne speilrefleks, men annet kamera kan også brukes. 

Hobby: På dette seminaret kan du bruke dine kreatvie evner til å skape nye, fine ting! De eldste kan lære seg nye stiler, teknikker og utformingsmetoder. De yngste kan få leke seg med enklere kreative ideer. 

Lego/robottlego/mindcraft: Her kan du bli kjent med mindcraft eller bygge legorobot! 

Minikor : Liker du å synge? Eller har du lyst til å prøve? På dette seminaret skal vi utforske ulike måter å bruke stemmen på. 

Sporty: Her skal vi leke og bevege oss. Vi skal ha konkurranser, leker og ballspill. Dette seminaret vil være utendørs. Ta med treningsklær. 


Seminarene vil bli fordelt etter aldersgrupper der det er behov for det.

Annet som kan være nyttig å vite:

Deltagerne følges av sin voksenleder, men foreldre til de minste barna kan være  på arrangementet hvis det er behov for dette. På seminarene er det seminarlederne som har ansvar for barna. 

Kontaktinformasjon:

Arrangør: KFUK-KFUM Bjørgvin. 

Spørsmål? Ta kontakt med Miriam Pedersen på 55606070/69, 90911953 eller bjorgvin@kfuk-kfum.no. Filer for nedlasting