Ledere I Vekst Basic Hed/Opp 2018/19

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2018/19

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

NYHET! Hedmark og Oppland krets arrangerer sitt EGET Ledere I Vekst Basic-kurs 2018/19, bli en "LIV´er" du også!

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere I vekst (LIV)-kurs! LIV-kurset ønsker å stimulere til kristen vekst og personlig utvikling. Gjennom teori og praksis skal du utvikle lederkompetanse. Kursdeltakerne lærer gjennom erfaring, samhandling med andre, undervisning og veiledning. Dette er nyttig kunnskap å ta med tilbake til det lokale arbeidet!

LIV står for Ledere i vekst, og LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. LIV Basic er utviklet av KFUK-KFUM. Vi tror at unge mennesker kan være synlige og troverdige ledere og talspersoner. Vi kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse, og du blir en del av et stort lederfellesskap som jobber under KFUK-KFUMs slagord "Vær deg selv. Stå opp for andre."

HVA FÅR DU?

Fire fantastiske helger med læring, påfyll og vennskap (4 helgesamlinger á 2 døgn) 

  •  Innføring i sentrale ledertemaer 
  •  Lederpraksis med spennende utfordringer i team og på egenhånd (25 timer) 
  •  Personlig veiledning underveis (3 mentorsamtaler à 1 time) 
  •  Vennskap og fellesskap med andre unge ledere 
  •  Kursbevis etter gjennomført LIV Basic

Totalt vil LIV Basic for en deltager bestå av ca. 100 timer bestående av praksis, undervisning, turer, veiledningssamtaler og egenarbeid.

DATOER FOR DE 4 KURSHELGENE:

  • HELG 1: "LUDVIK" - LederUtvikling Drevet i Villmark som Intensiv Kursing 21.-23. september i Vangåsen, Hamar.
  • HELG 2: "VÆR DEG SELV" 19.-21. oktober, Nordre Ål kirke, Lillehammer 
  • HELG 3: "MAKT, PÅVIRKNING OG ANSVAR" 18.-20 .januar, Valdres folkehøgskole (med bl.a. hundekjøring..!) 
  • HELG 4 "STÅ OPP FOR ANDRE" 8.-10.mars Ynglingen, Hamar. 

 Les mer om de ulike helgene i brosjyra nederst på sida.

PÅMELDINGSFRIST 

1.sept 2018 

 Avmeldingsfrist: 8.sept. Ved avmelding etter denne datoene refunderes kun 75% av deltakeravgiften.  

Kurset forutsetter medlemskap i KFUK-KFUM. Det koster 200kr pr. år om man ikke er medlem fra før. Det er bare å ta kontakt ang. spørsmål rundt medlemskap!

PRIS 

Kurset inkludert fire helger koster og kr. 3 900. Mange menigheter/enheter dekker hele eller deler av kursavgiften mot praksis i lokalt arbeid. Ta kontakt med din menighet/enhet for mer informasjon om de lokale støtteordningene. 

VEIEN VIDERE SOM LEDER 

En leder blir aldri ferdig utviklet. Den gode nyheten for deg er at LIV Basic gjør at du er kvalifisert til å delta på en rekke knallgode lederkurs i KFUK-KFUM. Etter fullført kurs kan neste steg for eksempel være: 

 • LIV Global, med tur til en av våre partnere i Afrika eller Asia 

 • LIV Tro og identitet

HAR DU SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets: Hans Martin Vilberg, epost hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no eller tlf 97549276

Brosjyre

Last ned LIV Basic brosjyre:

LIV Basic Flyer.pdf