Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2019/20

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2019/20

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Vi gjentar suksessen! HEDMARK OG OPPLAND KRETS ARRANGERER SITT EGET LEDERE I VEKST BASIC-KURS 2019/20, BLI EN "LIV´ER" DU OGSÅ!!

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere I vekst (LIV)-kurs! LIV-kurset ønsker å stimulere til kristen vekst og personlig utvikling. Gjennom teori og praksis skal du utvikle lederkompetanse. Kursdeltakerne lærer gjennom erfaring, samhandling med andre, undervisning og veiledning. Dette er nyttig kunnskap å ta med tilbake til det lokale arbeidet!

LIV står for Ledere i vekst, og LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. LIV Basic er utviklet av KFUK-KFUM. Vi tror at unge mennesker kan være synlige og troverdige ledere og talspersoner. Vi kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse, og du blir en del av et stort lederfellesskap som jobber under KFUK-KFUMs slagord "Vær deg selv. Stå opp for andre."

HVA FÅR DU?

  • Fire fantastiske helger med læring, påfyll og vennskap (4 helgesamlinger á 2 døgn) 
  • Innføring i sentrale ledertemaer 
  •  Lederpraksis med spennende utfordringer i team og på egenhånd (25 timer) 
  •  Personlig veiledning underveis (3 mentorsamtaler à 1 time) 
  •  Vennskap og fellesskap med andre unge ledere 
  •  Kursbevis etter gjennomført LIV Basic 
Totalt vil LIV Basic for en deltager bestå av ca. 100 timer bestående av praksis, undervisning, turer, veiledningssamtaler og egenarbeid. 

DATOER FOR DE 4 KURSHELGENE:

  • HELG 1: "LUDVIK" - LederUtvikling Drevet i Villmark som Intensiv Kursing 13.-15. september i Vangåsen, Hamar. 
  • HELG 2: "VÆR DEG SELV" 8.-10.november, Nordre Ål kirke, Lillehammer 
  •  HELG 3: "MAKT, PÅVIRKNING OG ANSVAR" 17.-19.januar, Valdres folkehøgskole (med bl.a. hundekjøring..!) 
  •  HELG 4 "STÅ OPP FOR ANDRE" tid og sted kommer. 
Les mer om de ulike helgene i brosjyra nederst på sida.

PÅMELDINGSFRIST 

 1.sept 2019

Avmeldingsfrist: 8.sept. Ved avmelding etter denne datoene refunderes kun 75% av deltakeravgiften. 

Kurset forutsetter medlemskap i KFUK-KFUM. Det koster 200kr pr. år om man ikke er medlem fra før. Det er bare å ta kontakt ang. spørsmål rundt medlemskap! 

PRIS 

Kurset inkludert fire helger koster og kr. 3 900. Mange menigheter/enheter dekker hele eller deler av kursavgiften mot praksis i lokalt arbeid. Ta kontakt med din menighet/enhet for mer informasjon om de lokale støtteordningene. 

Husk at du alltid kan søke KFUK-KFUMs Deltakerfond om støtte til kurs og  arrangementer om man ikke har råd! Les mer på https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond

VEIEN VIDERE SOM LEDER 

En leder blir aldri ferdig utviklet. Den gode nyheten for deg er at LIV Basic gjør at du er kvalifisert til å delta på en rekke knallgode lederkurs i KFUK-KFUM. Etter fullført kurs kan neste steg for eksempel være: 

• LIV Global, med tur til en av våre partnere i Afrika eller Asia 

• LIV Tro og identitet med tur til Taizé, Frankrike

HAR DU SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets: Hans Martin Vilberg, epost hans.martin.vilberg@kfuk-kfum.no eller tlf 97549276

BROSJYRE 

Deltakerbrev helg 1.pdfLast ned LIV Basic brosjyre: