Ledere i vekst - Identitet og tro Østlandet

Ledere i vekst - Identitet og tro Østlandet

Ledere i vekst - Identitet og tro er et ettårig påbygningskurs til Ledere i vekst Basic. Du fordyper deg i selvbilde, tro og ledelse. Du blir bedre kjent med deg selv, og du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet.

Gjennom to kurssamlinger og en helg på Rønningen folkehøyskole skal vi på ulikt vis se på temaene: Egen tro og trosfortelling, Egne relasjoner og identitetsbygging Ledelse av trosfellesskap. Gjennom undervisning, egenrefleksjon, samtale og veiledning vil du kunne blir bedre kjente med deg selv, din egen tro og andre mennesker. Du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet. Videre får du nærmere kjennskap til redskaper og ressurser fra kristen tro som kan være til hjelp i din og andres hverdag


Program for LIV Identitet og tro Østlandet

Lørdag 11. november kl. 10-18 Første kurssamling på forbundskontoret i Oslo

Torsdag 22. - søndag 25. februar Kurshelg på Rønningen fhs

Helgen på Rønningen folkehøyskole i Oslo er sammen med alle som tar LIV Identitet og tro-kurset rundt om i landet. I løpet av helgen får vi smake på livet på folkehøyskole, det blir undervisning og besøk til ulike studiesteder. Vi skal utforske hva Oslo har å by på av ulike kulturtilbud, samtidig som vi bygger fellesskap og får rom til samtale og refleksjon. 

Mars/april siste samling 


Pris

Hele kurset inkludert overnatting og mat på Rønningen folkehøyskole koster 1800 kr.  

Vi ønsker at prisen ikke skal være til hinder for deltakelse. Klikk her for informasjon om KFUK-KFUMs deltakerfond. 


Påmelding 

Påmelding skjer via den blå påmeldingsknappen på denne siden eller ved å ta kontakt. Fristen for påmelding er 27. oktober.


Kontakt

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen på telefon 97525160 eller e-post eli.marie.johnsen@kfuk-kfum.no