Ledere i vekst Identitet og tro: Nasjonal helg i Oslo 2018

Ledere i vekst Identitet og tro: Nasjonal helg i Oslo

LIV Identitet og tro går over noen kurskvelder som arrangeres lokalt samt en felles langhelg i Oslo for alle som tar kurset.

04-07 oktober 2018 samles vi på Rønningen folkehøgskole for Leder i vekst: Identitet og tro-helg. 

Kurset Leder i Vekst: Identitet og tro gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Du blir bedre kjent med deg selv, du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet. Videre får du nærmere kjennskap til redskaper og ressurser fra kristen tro som kan være til hjelp i din og andres hverdag.

Det kreves ikke at du har fullført noen andre lederkurs for å være med på Lever i vekst: Identitet og tro 

Programmet utvikles enda men det vil bli:

 - Besøk på studieinstitusjon mulighet til å gi oss spennende input knyttet til identitet og tro. 

 - Besøk på "kirkens storting" (kirkens hus) 

 - Samlinger og gruppearbeid på skolen

 - Fritid i Oslo sentrum

 - Besøk av foredragsholdere 

 - Kulturinnslag fredag kveld

 - Besøk av Forandringshuset Grønland

 - Gudstjeneste 

Det er oppmøte på Rønningen folkehøgskole torsdag kveld og kurset varer til søndag rundt 14:00. Noen fylker har høstferie denne uken, men om du ikke har det og trenger et skriv for å søke fri fra skolen kan du ta kontakt med programutvikler ungt lederskap, Marianne Skadal på marianne.skadal@kfuk-kfum.no 

Pris: 1650 kr. Dette dekker overnatting, mat og kurs. Det vil kunne komme noen små utgifter i tillegg når helga kommer, f.eks. til transport i Oslo (120 kr) og til eventuelle rimelige kulturtilbud. Eventuell reise til Oslo må dekkes selv. Ta kontakt med din menighet, kanskje de kan være med å dekke noe av kostnadene.

 Nytt av året er at alle som fullfører kurset får tilbud om tur til Taizè påsken 2019. Mer informasjon om dette vil komme i forkant av helgen og under selve kurshelgen.