LEDERKURSET LIV NORDLAND

LEDERKURSET LIV NORDLAND

AVLYST!!!! LIV står for "Ledere i Vekst" og er et kurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i barne- og ungdomsarbeid. Kurset arrangeres av KFUK-KFUM i Nordland, Troms og Finnmark. Målet med LIV-kurset er at du skal vokse som leder og menneske.

  • Har du lyst til å bli kjent med nye folk fra hele Nord-Norge?
  • Er du klar for nye utfordringer?
  • Vil du prøve deg som leder?
  • Lære gjennom å gjøre?
  • Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til?

Samlingene på liv-kurset.

Liv-kurset består av 3 fellessamlinger for alle på kurset og 3 veiledningssamtaler med din lokale veileder.

5-9 oktober. "Ludvik"

Liv-kurset starter med "LUDVIK" (Leder Utvikling Drevet I Villmark som Intensivt Kurs" på Folkehøgskolen Nord-Norge som ligger en times kjøring sør for Harstad. Helgen byr på fellesskap, naturopplevelser, overraskelser og fysiske og psykiske utfordringer. Gruppedynamikk, samarbeid og praktisk læring står i fokus. En skikkelig pangstart!

November - veiledningssamtale

Alle på Liv-kurset har en lokal veileder som er din motivator i løpet av året. Veiledningssamtalenen skal være en samtale om dine gode sider som leder og hva du ønsker å utvikle videre. I denne samtalen kan du og din veileder bli enig om lokal praksis.

FEBRUAR - VEILEDNINGSSAMTALE

30 MARS-2 APRIL. KURSSAMLING

Hvor kurssamlingen skal være blir vi enig om underveis. I løpet av helga får du lære mer om å være leder. Denne helga bruker vi mye tid på å planlegge konfirmantleiren der alle på Liv skla ha praksis.

mai - veiledningssamtale

12.-17. august. konfirmantleir på folkehøgskolen nord-norge

Her skal Liv kurset få praksis i det de har gjort og forberedt seg på. Liv kurset vil gå inn i medarbeiderstaben på Leiren. Det vil bli utdelt diplom ved dette arrangementet.

pris:

Liv 1, koster 3000,-, Liv 2, koster 2500,- (Reisen kommer i tillegg). Vi anbefaler å søke økonomisk støtte hos menigheten der du bor eller barne- og ungdomsgruppen du kommer fra. Mange menigheter ønsker å støtte ungdom som vil på Liv-kurs fordi de vil ha deg med som leder! 

Spørmål?

Ta kontakt med Reiulf Pedersen på epost reiulf@kfuk-kfum.no eller mobil  40 03 67 11