Ledertrening i Praha

Ledertur til Praha 2018

Leder i vekst-Basic kull 2017/18 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

PRORAM 

Turen er frivillig og er ikke obligatorisk som en del av LIV-Basic, men en hyggelig og uforglemmelig tur. Derfor er det også mye tid til bare kos og hygge. Vi jobber kontinuerlig med programmet slik at dagene blir så innholdsrikt og bra som mulig. Målet er å skape et program som ivaretar god tid til  å være sammen og noe tid til læring.  Vi vil helt sikkert få mange flotte opplevelser;  se Praha sentrum, erfaringsutveksling av eget arbeid og bli kjent med YMCA arbeid i Tsjekkia. 

 NÅR: 

Høstferien, uke 40 fra søndag 30. september til fredag 05. oktober. 
Deltakerprisen på 4 400,- vil dekke mesteparten av maten. Deltakerne må selv dekke middager foruten to fellesmiddager. For å reise billig må vi bestille flybilletter i god tid, så derfor gjør du følgende: 

1. Du sjekker kalenderen, snakker med foreldrene dine og begynner å spare penger til turen. 

2. Du snakker med de andre LIV-erne og bestemmer deg for å bli med på turen!

 Påmeldingsfrist 20. februar. 

PRIS:

 4 400,- totalt.

PÅMELDINGEN ER BINDENDE!!!!! 

Vi benytter oss av lavprisflybilletter som ikke er mulig å avbestille, derfor er påmeldingen bindende.  Du kan velge å betale hele turen med engang eller dele det opp i to deler. Slik går du frem:

Betal hele beløpet 

Klikk påmeldingslinken her og velg "hele beløpet med en gang (4400,-)

 eller velg delbetaling:

Delbetalingen Step 1 og 2:

Step 1

Klikk påmeldingslink her og velg første "delbetaling" på kr 2 200,- Dette blir da et depositum som skal dekke mesteparten av flybilletten. Vi kjøper lavprisbilletter til alle for å gjøre turen så billig som mulig. Påmeldingen er bindende og depositumet vil ikke bli tilbakebetalt. Skulle du ha gyldig grunn til avmelding er det vanlig reiseforsikring (som deltakerne selv sørger for) som dekker utgiftene. Nødvendig dokumentasjon og bevis for turen fremskaffer selvfølgelig vi.

Step 2

De resterende 2 200,- betales i august. Den korte påmeldingsfristen skyldes ønske om billige flybilletter. Mer info om turen kommer utover våren. 

Mer om turen

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss god kontakt med lederteamet i Praha Ten Sing. Sammen med Praha Ten Sing skal dere enes om et samarbeidsprosjekt. Målet de siste årene har vært alt fra å lage en konsert til en enkel "bli-kjent kveld". 

Besøke YMCA
Vi  skal besøke hovedkontoret til tsjekkisk YMCA. Her får vi lære mer om hvordan YMCA driver sitt arbeid og kjennskap til hvordan vi driver samme organisasjon med likheter og ulikheter. 

Team-building 
En hyggelig og morsom måte å bli bedre kjent. Her skal dere bli delt inn i forskjellige grupper. Sammen skal dere løse flere praktiske og mentale oppgaver i Praha sentrum. Oppgavene må løses i samarbeid for å komme vider til neste oppgave. Slik fortsetter gruppene til alle har fullført løypen. Programmet er inspirert av Amazing race fra TV.  

Kompetanseutveksling på tvers av enhetene er en veldig hyggelig å inspirerende del av turen. I denne prosessen skal vi være i våre lokale grupper.  Dere skal presentere deres enhet og jobbe med å få tak i deres identitet som gruppe og hvilke utfordringer dere selv mener at må løses for å utvikle arbeidet lokalt. 

kontakt

Om du har spørsmål ta kontakt på e-post her.


Ta gjerne kontakt hvis dere har spørsmål. Vi gleder oss til tur!