Familieleir på Tjellholmen 2018

Familieleir på Tjellholmen 2018

8.-10. juni inviterer KFUK-KFUM til leir for hele storfamilien og alle generasjoner på Tjellholmen i Østfold. Mange har allerede meldt seg på, men det er fremdels plass til flere!

Denne helgen blir det aktiviteter både ute og inne for alle aldersgrupper. Vi håper på strålende forsommervær. Tema for leiren er "Som fisken i vannet!", noe som passer godt når vi befinner oss på en øy omgitt av hav. Gjennom helgen blir det mange ulike aktiviteter for både store og små. Målet er å skape et godt fellesskap som inkluderer alle, og gir rom for å slappe av og nyte tid sammen med både familien og venner. 

Tjellholmen er en vakker øy i Hvaler-skjærgården, med mange muligheter for avslapping og aktivitet. Det blir fellessamlinger med forkynnelse og musikk, deilig mat, ballspill av ymse slag, aktivitetsløype, leker, spill, kino og mye mer. Det blir mulighet for bading for de varmblodige, man kan padle i kano eller fiske fra brygga. Det er også åpen kiosk, med salg av diverse snacks. 

Søndag 10. juni er det Tjellholmen-dagen og vi avslutter leiren med gudstjeneste. 


Praktisk informasjon

Påmelding skjer på denne siden. Klikk på den blå knappen til høyre. En voksen melder på alle som reiser sammen.

Første båten går fra Sydengen kl. 17.30.

Priser

Barn, 0-3 år: Gratis (Må likevel meldes på).

Barn, 4-18 år: 550 kr for medlemmer / 750 kr for andre.

Voksne: 700 kr for medlemmer / 1200 kr for andre.

Det tilbys søskenmoderasjon på 100 kr per barn fra barn nummer to.

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på leirer, i tillegg til andre fordeler. Medlemskap koster 200 kr for de under 30 år og 500 kr for de over. Det er familierabatt på medlemskap. Se her for mer info.

Deltakeravgift skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUMs arrangementer. Les her for mer info om deltakerfondet til KFUK-KFUM. 

Kontaktinfo

Har du spørsmål? Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen 975 25 160 / emjohnsen@kfuk-kfum.no