LIV Identitet og tro KFUK-KFUM Bjørgvin 2016-2017

LIV Identitet og tro KFUK-KFUM Bjørgvin 2016-2017

Kurset «Leder i Vekst: Identitet og tro» gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Kurskvelder er 4/10-16, 29/11-16 og 4/4-17 og nasjonal kurshelg i Oslo 2-5/3-17.

Kurset «Leder i Vekst: Identitet og tro» gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring.

Bli med på Leder i vekst: Identitet og tro

Kurset «Leder i Vekst: Identitet og tro» gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Du blir bedre kjent med deg selv, du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet. Videre får du nærmere kjennskap til redskaper og ressurser fra kristen tro som kan være til hjelp i din og andres hverdag. 


KURSOPPLEGG

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av ni timers undervisning lokalt og en nasjonal kurshelg i Oslo 2.-5. mars 2017. Overnatting og en del av programmet blir på Rønningen folkehøgskole, resten blir rundt i Oslo. 

Dato for de tre lokale kurskveldene i Bergen er: 

  • 4.oktober 2016
  • 29.november 2016
  • 4.april 2017


Programmet for oslohelga vil blant annet inneholde:

  • Bli kjent med Rønningen folkehøgskole. Helga gir oss et lite innblikk i folkehøgskolelivet
  • Besøk på studieinstitusjoner som gir oss aktuell og interessant input knyttet til identitet og tro
  • Interkulturelt museum på Grønland. Museet har blant annet en fast utstilling som belyser innvandringens historie og kulturelle endringer i det norske samfunnet. Den inspirerer oss til refleksjon rundt identitet og tro i Norge i dag
  • Det Andre Teatret: Et ungt improvisasjonsteater på Torshov i Oslo. Mange fremadstormende komikere praktiserer improvisasjonsteater her. Her blir teateret skapt mens du ser på, og du kan være med på å prege det. • Meditasjon og bønn. Hvordan kan bønn være til hjelp i hverdagen? Hvem er vi i bønnen sammenlignet med hvem vi er ellers i livet?


Pris 

Kurshelga i Oslo koster 1600 kr. Dette dekker overnatting, mat og kurs. 

Reise til/ fra Oslo (ca. 2000 kr), utgifter til transport i Oslo og eventuelle rimelige kulturtilbud i Oslo kommer i tillegg. 

Det blir lagt opp til fellesreise fra Bergen for kursdeltakere fra Bjørgvin. 


Påmelding

Ta kontakt med kretssekretær i KFUK-KFUM Bjørgvin Alice J. Vatnehol på mobilnr. 98667869 eller alice@kfuk-kfum.no for påmelding. Påmeldingsfrist 15.september 2016. 

Det må være minimum 4 stykker som melder seg på kurset for at det skal bli gjennomført i Bergen. 

LIV identitet og tro infoark.pdf

Filer for nedlasting