MILK- og ungdomslederdag på Knattholmen

MILK- og ungdomslederdag på Knattholmen

MILK-dagen på Knattholmen er for deg som har gått MILK-kurs eller har påbegynt annen ledertrening. Denne dagen vil gi deg et innblikk i KFUK-KFUM og ikke minst om LiV-kurs. Det vil bli en innholdsrik dag med aktiviteter, grilling og mini-gudstjeneste. Det vil også bli besøk av LIV-kursdeltakere.

Velkommen til MILK- og ungdomslederdag på Knattholmen leirsted

MILK-dagen på Knattholmen er for deg som har gått MILK-kurs eller har påbegynt annen ledertrening. Denne dagen vil gi deg et innblikk i KFUK-KFUM og ikke minst om LiV-kurs. Det vil bli en innholdsrik dag med aktiviteter, grilling, mini-gudstjeneste og besøk av tidligere LiVere.MILK-dagen tilbyr deg som har påbegynt ledertrening lokalt og deg som er nysgjerring på ledertrening i KFUK-KFUM en fartsfylt dag på Knattholmen!


Bli med du også! 

MILK-dagen på Knattholmen er for deg som er nysgjerrig på hva ledertrening i regi av KFUK-KFUM innebærer. Du har kanskje allerede vært med på MILK-kurs, og lurer nå på om du skal gå videre på LIV-kurs (Ledere i Vekst). Denne dagen vil gi deg mulighet til å lære mer om KFUK-KFUM, og om hva det innebærer å være leder i vår organisasjon, i kirka eller i enheten du tilhører. 

 Dagen vil bli av den innholdsrike sorten, der vi blant annet skal ha ulike samarbeidsoppgaver og andre aktiviteter som volleyball/freesbeegolf, kjempehuska, grilling og mini-gudstjeneste. Her skal vi ha det gøy og bli litt bedre kjent med andre ungdommer som også er nysgjerrige på videre ledertrening. 

 Vi vil få besøk av tidligere LIV-kursdeltakere som skal fortelle litt om sine opplevelser av kurset.